Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma III  (Read 210740 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma III
« Reply #345 on: December 12, 2007, 08:15:17 PM »
No, danes se pa zbudim in skoraj naglas rečem: Yes, uspelo mi je. Bila sem tako dobre volje, da bi kar zapela. Čez 20 sekund pa: Kaj že?  ;D ;D ;D

Imaš sploh čas dihat, Iza?  ;D

:D Itaq. Zadnje čase mi je prav luštno v primerjavi z letom nazaj, ko sem bila dobesedno scuzana do konca.

Zakaj pa ti to sprašuješ?  ;D Kaka huda simbolika? Meni namreč ni nič jasno, samo tiste dvojke, ki so potem 3x tvorile trojko so sigurno neko sporočilo...  :)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #346 on: December 12, 2007, 09:43:40 PM »
Seveda, dvojke so zato, da dajo močnejši poudarek vsemu tistemu, kar se ti dogaja. Tega je pa kar nekaj, kaj? Le kako si lahko še tako polna elana in navdušenja?  ;D
Lep dan tudi tebi, Iza. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #347 on: December 12, 2007, 09:49:10 PM »
 :-\ me je že kar malo strah.
Seveda se dogaja, a gre v pozitivo - kdo ne bi bil potem poln elana in navdušen.  ;) Razen če pomeni dvojka kaj slabega  ???
Še zobozdravnika imam jutri, že drugič ta teden - mi menja 20 let stare manganske plombe - tako, da je od vsega najhuje to, da težko grizem  ;D

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #348 on: December 12, 2007, 09:57:26 PM »
Ma ne, nič slabega ni. Le s trojkami ni še nič dokončanega, pa bo treba še kar nekaj časa pridno vztrajat. 
Ej, drži se pri zobozdravniku. Kaj lepega misli, pa bo. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #349 on: December 13, 2007, 02:19:16 PM »
 :)
Optimistična in vztrajna pa sem  ;)

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #350 on: December 13, 2007, 03:16:02 PM »
:)
Optimistična in vztrajna pa sem  ;)

Lep dan!

Iza

Super, me veseli. ;)

Si dobro opravila pri zobozdravniku?

Lep dan tudi tebi. :)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #351 on: December 13, 2007, 08:57:43 PM »
Ze dolgo se nisem potikala po teh sobah ;D

Jaz sem pa 3-4 dni nazaj sanjala, da smo leteli z letalom- destinacija Amerika (itak :() in da smo vzleteli in se dvigovali nad hribi. Ampak dvigovali smo se bolj pocasi in se ze dotikali vrhov smrek. Na trenutke se mi je v sanjah odvrtel film Adriino letalo v Korziki. Ampak kljub vsemu smo uspesno prileteli v New York. Tam pa sem ugotovila, da nimam vizuma. Pa sem zelo na hitro pokazala dokument in sploh niso opazili, da manjka vizum. Moj fant ga tudi ni imel, ampak niso komplicirali, samo v eno napravo je dal nekaj denarja in ta mu je natisnila vizum. Ko sva se odpravljala, sem ugotovila, da mi je vse zelo znano.

Kot bi se s tezavo, a vendar uspesno prebila nekam. Mah, skoz iste/podobne sanje! ::)

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #352 on: December 13, 2007, 09:10:14 PM »

Super, me veseli. ;)

Si dobro opravila pri zobozdravniku?

Lep dan tudi tebi. :)

Presentljivo dobro, čeprav sem med vrtanjem razmišljala kako zvezde podpirajo to mojo akcijo. Pa mi je Tea potem razložila, da ne prav posebej  ;)
Pa je sigurno za nekaj dobro  ;). Sporočim v roku 30 let -  tako dolgo naj bi te plombice držale, če bom pridno pucala zobke (je rekel zobozdravnik)  ;D

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #353 on: December 13, 2007, 09:11:15 PM »
Kot bi se s tezavo, a vendar uspesno prebila nekam. Mah, skoz iste/podobne sanje! ::)

Ja, žal res nekako tako in v to smer.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #354 on: December 13, 2007, 09:13:43 PM »
Sporočim v roku 30 let -  tako dolgo naj bi te plombice držale, če bom pridno pucala zobke (je rekel zobozdravnik)  ;D

Tu bi pa tudi trojka lahko imela prste vmes. Pridno pucat zobke in vztrajat.  ;)
Samo, da ni bolelo, Iza.  :)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #355 on: December 15, 2007, 10:23:07 AM »

Ja, žal res nekako tako in v to smer.

Ja, se mi je zdelo. :-\

Danes pa sem se s sestro znasla v trgovini z oblacili- butiku. Jaz sem sla zraven bolj "oci past" in svetovat sestri. Na eni polici vidim ene sale/rute, sicer bele barve. Ko je prisla prodajalka sem ji pokazala, kaj me zanima, in ona je vzela rjav sal/ruto in si ga dala na eno ramo, medtem ko je iskala ceno. Mi je dala zelo dobro idejo, kako bi lahko nosila ruto, pa se nekaj je komentirala, jaz pa sem si samo predstavljala, kako se moram oblec, da bo sal (in seveda jaz) lepo izpadel. Sal je bil rjave barve z nasitimi svetlecimi krogci- malo arabski/ciganski stil (kar mi je tudi v resnici vsec). Sem komaj cakala, da bo moj. :) Sle sva na blagajno in sem ga kupila. Potem pa sem se vrnila k moji sestri, ki je izbrala en bel pulover (ki sploh ni bil njen stil), ampak sem ji ga odsvetovala. Ko pa sva ga obracale, je zadaj imel veliko luknjo, ker se je raztegnil in tudi zaradi slabsega materiala. In ga ni kupila.

Moram povedat, da sem pred dvema dnevoma malo brala knjigo o Angelskih sporocilih in v njej prebrala nekaj, kar je sprozilo en kup razmisljan, teorij... Pa se eno prosnjo/vprasanje sem imela za angele oz. moje boginje (karte) in odgovor ne bi mogel biti bolj natancen. Sem bila cisto presenecena. :o

In ne vem zakaj, cutim, da so te sanje povezane s temi dogodki. Kot, da bi ta cudovit sal predstavljal, ta moja nova razmisljanja/ obcutke. ::)
Malo pa me vseeno skrbi sestrina izbira strganega puloverja. :(

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #356 on: December 15, 2007, 11:37:00 AM »
Moram povedat, da sem pred dvema dnevoma malo brala knjigo o Angelskih sporocilih in v njej prebrala nekaj, kar je sprozilo en kup razmisljan, teorij... Pa se eno prosnjo/vprasanje sem imela za angele oz. moje boginje (karte) in odgovor ne bi mogel biti bolj natancen. Sem bila cisto presenecena. :o

Če imaš občutek, da so sanje povezane s tem angelskim sporočilom, bi se se simbolika skromnosti in ponižnosti kar lepo ujela s tvojo teorijo.
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #357 on: December 15, 2007, 01:05:56 PM »
Regina jaz imam eno tezavo! Ze vec dni, ce ne celo tednov se ne spomnem svojih sanj!  :-\
Sem imela noci vode in falusov  ;D zdaj pa nic vec!  :P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #358 on: December 15, 2007, 03:50:52 PM »
Regina jaz imam eno tezavo! Ze vec dni, ce ne celo tednov se ne spomnem svojih sanj!  :-\
Sem imela noci vode in falusov  ;D zdaj pa nic vec!  :P

Hmmm, a pokličemo dr. Ruglja na pomoč? Menda je zdaj že v mirovanju, ampak morda bi pa naredil kakšno izjemo.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #359 on: December 15, 2007, 09:27:12 PM »
uf, te sanje pa vam moram povedat  ;D
sanjala sem, da sem bila na Jamajki z mojim bodočim možem  ;D, ki je bil bodoči predsednik Avstralije  :D. no, so naju Jamajčani vabili, da naj greva z njimi nekam izven turističnega naselja, pa sem jaz močno odsvetovala, saj je Jamajka dokaj neverna država ...

potem sem se sanjsko preselila v Avstralijo, na neko gala večerjo oz. srečanje. prišla sta tudi moja starša (kot starša bodoče prve dame Avstralije  :o) ampak, ker pravzaprav ne maram, da je moje življenje "javno" se imela "probleme" z mediji (pravzaprav samo notranje - psihične). bila sem pod nekakšnim pritiskom, kako naj se v javnosti obnašam....  ??? no, smo bili pri večerji in smo na krožnik dobili grško solato  :o, na kateri je bilo ogromno olivnega olja. moj oče ( z njim se non-stop v realnem življenju hecava in hudomušno zbadava) se je totalno pootročil in pil solatni preliv (olivno olje) kar iz sklede za solato. pri tem se je ves popackal in meni je bilo tako nerodno, da sem zbežala od mize. skrila sem se na hodnik in jokala. za mano je prišel moj bodoči avstralski mož (uf, je bil postaven  :-*) in me nežno objel čez ramena. povedala sem mu, da ne zdržim več pritiska medijev, ker se ne morem normalno obnašati. ljubeče (joj prav filmsko osladno je že bilo  ;)) mi je dejal, da me ne bo silil v poroko, če ne bom zdržala pritiska in jaz sem se mu vrgla okoli vratu in še enkrat vsa srečna zajokala in ga prosila, naj mi da čas, ker ga taaaakkkkoooo  ljubim  :D. no in potem sva se poljubila in nato sem se zbudila. HAPPY (international-intercontinental) END

;D

skozi cele sanje sem se pogovarjala angleško  ;D
« Last Edit: December 15, 2007, 10:09:34 PM by Amfitrita »