uf, te sanje pa vam moram povedat

sanjala sem, da sem bila na
Jamajki z mojim bodočim moem

, ki je bil bodoči predsednik
Avstralije 
. no, so naju Jamajčani vabili, da naj greva z njimi nekam izven turističnega naselja, pa sem jaz močno odsvetovala, saj je Jamajka dokaj neverna drava ...
potem sem se sanjsko preselila v Avstralijo, na neko gala večerjo oz. srečanje. prila sta tudi moja stara (kot stara bodoče prve dame Avstralije

) ampak, ker pravzaprav ne maram, da je moje ivljenje "javno" se imela "probleme" z mediji (pravzaprav samo notranje - psihične). bila sem pod nekaknim pritiskom, kako naj se v javnosti obnaam.... ??? no, smo bili pri večerji in smo na kronik dobili
grko solato

, na kateri je bilo ogromno olivnega olja. moj oče ( z njim se non-stop v realnem ivljenju hecava in hudomuno zbadava) se je totalno pootročil in pil solatni preliv (olivno olje) kar iz sklede za solato. pri tem se je ves popackal in meni je bilo tako nerodno, da sem zbeala od mize. skrila sem se na hodnik in jokala. za mano je priel moj bodoči avstralski mo (uf, je bil postaven

) in me neno objel čez ramena. povedala sem mu, da ne zdrim več pritiska medijev, ker se ne morem normalno obnaati. ljubeče (joj prav filmsko osladno je e bilo

) mi je dejal, da me ne bo silil v poroko, če ne bom zdrala pritiska in jaz sem se mu vrgla okoli vratu in e enkrat vsa srečna zajokala in ga prosila, naj mi da čas, ker ga taaaakkkkoooo ljubim

. no in potem sva se poljubila in nato sem se zbudila. HAPPY (international-intercontinental) END
skozi cele sanje sem se pogovarjala angleško