Author Topic: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del  (Read 156406 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del
« Reply #165 on: September 21, 2011, 09:52:33 AM »
Možno pa je, da bi kdo moje hitre odzive lahkko mešal s tem ... Ampak to je samo močna volja.  :D
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #166 on: September 21, 2011, 09:59:00 AM »
Moje izkušnje so, da  :Lu :kon :U rabi predvsem odnose na prijateljski bazi, veliko svobode in dejansko ni vpletenih toliko čustev, so pa seveda možni burni odzivi, ki jih sproži  :U
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #167 on: September 21, 2011, 10:03:39 AM »
Moje izkušnje so, da  :Lu :kon :U rabi predvsem odnose na prijateljski bazi, veliko svobode in dejansko ni vpletenih toliko čustev, so pa seveda možni burni odzivi, ki jih sproži  :U

Huh ... Tole je kar daleč od mene. Prijateljev imam malo, ampak te kvalitetne. Zelo mi je pa pomembno partnerstvo, ki pa mora biti kar precej čustveno. Zdrava čustva seveda, ne odvisnost ipd.
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #168 on: September 21, 2011, 11:55:41 AM »
Joj super ste punce, ste me čist pomirile. Sem tudi jaz škorpijon, pa zdaj nekako vidim čemu lahko med drugim to pripišem. Samo se mi je vedno zdelo, da sem pač bolj osamljen primer, glede načina čustvovanja, pa zdaj vidim, da ni čisto tako:) Se bom tudi še v astro sobo premaknila, pa mi bo mogoče še bolj razumljivo:) Hvala :D

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #169 on: September 22, 2011, 09:21:44 AM »
Eno vprašanje, žile na levi nogi, natančneje na mečih. Kaj jih povzroča? Me je tako začelo bolet, da sploh ne znam opisat...  :'(
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #170 on: September 22, 2011, 10:04:27 AM »
Eno vprašanje, žile na levi nogi, natančneje na mečih. Kaj jih povzroča? Me je tako začelo bolet, da sploh ne znam opisat...  :'(

Venera
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #171 on: September 22, 2011, 10:08:27 AM »

Venera

A je možno, da je od trenutne T :Ve, ki mi kvadrira na N :NE?
9ZK 674

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #172 on: September 22, 2011, 05:39:14 PM »

Saša, nekaj prepričanj za stestirat: Sem v brezizhodnem položaju. Odgovorna sem za vse. Obtičala sem. Potrebno se je sprijazniti s trenutnim položajem. Prisiljena sem se pretvarjati. Dovoljeno mi je čutiti. Življenje je prežeto z radostjo. Kadar si nečesa želim, to tudi dobim.

Glej na žile kot na kanal za pretakanje življenjsko pomembne tekočine, hrane in telesne zaščite. Leva seveda kaže na sprejemanje.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #173 on: September 22, 2011, 06:58:09 PM »

Saša, nekaj prepričanj za stestirat: Sem v brezizhodnem položaju. Odgovorna sem za vse. Obtičala sem. Potrebno se je sprijazniti s trenutnim položajem. Prisiljena sem se pretvarjati. Dovoljeno mi je čutiti. Življenje je prežeto z radostjo. Kadar si nečesa želim, to tudi dobim.

Glej na žile kot na kanal za pretakanje življenjsko pomembne tekočine, hrane in telesne zaščite. Leva seveda kaže na sprejemanje.

Kaj pa, če te mečne mišice bolijo?
9ZK 656

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #174 on: September 22, 2011, 07:57:37 PM »
Mene tudi večkrat bolijo meča, imam občutek, da mi bo razneslo žile na spodnjem delu nog, pri teku se utrudim v meča (za pop*)...
Pri meni je to zaradi krčnih žil.

Goga, kakšna pa so temeljna prepričanja za krčne žile?

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #175 on: September 23, 2011, 06:16:12 AM »

Niso bile mečne mišice, bila je prav žila, ker jo čutim. Isto je bilo kar nekaj časa nazaj, dejansko sem čutila celotno veno, prou bolela me je. Če bi bile mišice, bi bilo drugače.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #176 on: September 23, 2011, 06:55:50 AM »

Niso bile mečne mišice, bila je prav žila, ker jo čutim. Isto je bilo kar nekaj časa nazaj, dejansko sem čutila celotno veno, prou bolela me je. Če bi bile mišice, bi bilo drugače.

Treba skrbet za vene ...
9ZK 656

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #177 on: September 23, 2011, 09:44:41 AM »
Mene tudi večkrat bolijo meča, imam občutek, da mi bo razneslo žile na spodnjem delu nog, pri teku se utrudim v meča (za pop*)...
Pri meni je to zaradi krčnih žil.

Goga, kakšna pa so temeljna prepričanja za krčne žile?

Glej prepričanja, ki sem jih naštela Saši. Žile se lahko krčijo tudi takrat, kadar ljudje govorijo laži. Sicer pa bi v primeru bolečin v žilah priporočala, da izvedete vajo Pesem srca, da se srce znebi vseh odvečnih občutkov ter čustev. To vajo izvajamo na nadaljevalnem seminarju in aktivira drugo večno molekulo.
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #178 on: September 23, 2011, 09:51:15 AM »
Pa ne dolgo nepremično stat na enem mestu ali sedet brez miganja. Najboljša vaja za venske zaklopke je nekajkrat stopiti na prste in močno zategniti mečne mišice. Pomaga venskim zaklopkam, da pošljejo kri navzgor.  ;)
9ZK 656

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #179 on: September 23, 2011, 02:40:50 PM »
hvala :)
Maja, te vaje so res vredu. Prakticiram, samo kaj ko prevečkrat pozabim  :-\
Saša - včasih si lahko pomagaš ublažiti bolečino s hladno vodo (tuš). Začneš pri gležnju in počasi greš do kolena. Pa ne sem biti preveč hladna voda.

lp