Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Moje izkušnje so, da rabi predvsem odnose na prijateljski bazi, veliko svobode in dejansko ni vpletenih toliko čustev, so pa seveda možni burni odzivi, ki jih sproži
Eno vprašanje, žile na levi nogi, natančneje na mečih. Kaj jih povzroča? Me je tako začelo bolet, da sploh ne znam opisat...
Quote from: sasa on September 22, 2011, 09:21:44 AMEno vprašanje, žile na levi nogi, natančneje na mečih. Kaj jih povzroča? Me je tako začelo bolet, da sploh ne znam opisat... Venera
Quote from: sasa on September 22, 2011, 09:21:44 AMEno vprašanje, žile na levi nogi, natančneje na mečih. Kaj jih povzroča? Me je tako začelo bolet, da sploh ne znam opisat... Saša, nekaj prepričanj za stestirat: Sem v brezizhodnem položaju. Odgovorna sem za vse. Obtičala sem. Potrebno se je sprijazniti s trenutnim položajem. Prisiljena sem se pretvarjati. Dovoljeno mi je čutiti. Življenje je prežeto z radostjo. Kadar si nečesa želim, to tudi dobim.Glej na žile kot na kanal za pretakanje življenjsko pomembne tekočine, hrane in telesne zaščite. Leva seveda kaže na sprejemanje. Gaja
Quote from: Gaja on September 22, 2011, 05:39:14 PMQuote from: sasa on September 22, 2011, 09:21:44 AMEno vprašanje, žile na levi nogi, natančneje na mečih. Kaj jih povzroča? Me je tako začelo bolet, da sploh ne znam opisat... Saša, nekaj prepričanj za stestirat: Sem v brezizhodnem položaju. Odgovorna sem za vse. Obtičala sem. Potrebno se je sprijazniti s trenutnim položajem. Prisiljena sem se pretvarjati. Dovoljeno mi je čutiti. Življenje je prežeto z radostjo. Kadar si nečesa želim, to tudi dobim.Glej na žile kot na kanal za pretakanje življenjsko pomembne tekočine, hrane in telesne zaščite. Leva seveda kaže na sprejemanje. GajaKaj pa, če te mečne mišice bolijo?
Quote from: Maja on September 22, 2011, 06:58:09 PMQuote from: Gaja on September 22, 2011, 05:39:14 PMQuote from: sasa on September 22, 2011, 09:21:44 AMEno vprašanje, žile na levi nogi, natančneje na mečih. Kaj jih povzroča? Me je tako začelo bolet, da sploh ne znam opisat... Saša, nekaj prepričanj za stestirat: Sem v brezizhodnem položaju. Odgovorna sem za vse. Obtičala sem. Potrebno se je sprijazniti s trenutnim položajem. Prisiljena sem se pretvarjati. Dovoljeno mi je čutiti. Življenje je prežeto z radostjo. Kadar si nečesa želim, to tudi dobim.Glej na žile kot na kanal za pretakanje življenjsko pomembne tekočine, hrane in telesne zaščite. Leva seveda kaže na sprejemanje. GajaKaj pa, če te mečne mišice bolijo?Niso bile mečne mišice, bila je prav žila, ker jo čutim. Isto je bilo kar nekaj časa nazaj, dejansko sem čutila celotno veno, prou bolela me je. Če bi bile mišice, bi bilo drugače.
Mene tudi večkrat bolijo meča, imam občutek, da mi bo razneslo žile na spodnjem delu nog, pri teku se utrudim v meča (za pop*)...Pri meni je to zaradi krčnih žil. Goga, kakšna pa so temeljna prepričanja za krčne žile?