Author Topic: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del  (Read 156342 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Luna

• Mojster
Re: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del
« Reply #210 on: January 31, 2012, 08:38:05 AM »
Hja, zapletla sem se v eno situacijo, ki mi ni niti najmanj ušeč. Sem večinski krivec kar jaz sama, ker včasih ne znam biti tiho, takrat ko bi mogla bit. Me zanima, kakšen pristop za doseganje najboljše rešitve je najboljši? Ne bi se šla manifestacije, ker niti ne vem kaj hočem spremeniti, samo vem da tole zdaj ni ok, ker je tako kot ena tiha voda vse skupaj in samo čakam, kaj se bo še zgodilo. Naj samo pošljem energijo v to situacijo, kaj pa roza svetloba ipd.?

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #211 on: January 31, 2012, 08:46:10 AM »
Hja, zapletla sem se v eno situacijo, ki mi ni niti najmanj ušeč. Sem večinski krivec kar jaz sama, ker včasih ne znam biti tiho, takrat ko bi mogla bit. Me zanima, kakšen pristop za doseganje najboljše rešitve je najboljši? Ne bi se šla manifestacije, ker niti ne vem kaj hočem spremeniti, samo vem da tole zdaj ni ok, ker je tako kot ena tiha voda vse skupaj in samo čakam, kaj se bo še zgodilo. Naj samo pošljem energijo v to situacijo, kaj pa roza svetloba ipd.?

Najbolje, da to situacijo obliješ z brezpogojno ljubeznijo. Bi bilo pa vseeno fajn najdet tisti vzrok v sebi, ki je do te situacije pripeljal in ga transformirat..na neko tipko je moral nekdo prtisnit, da si tako odreagirala  :) Ko boš sprostila blokado v sebi, se bo tudi situacija sama sprostila tako, da bo najboljše za vse.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #212 on: January 31, 2012, 08:51:08 AM »
Se strinjam z Neno.

Ko tako eksplodiramo, je razlog nekje znotraj nas. Zapomni si, da ti ne nadzoruješ, kako se bodo drugi obnašali do tebe, nadzoruješ pa, kako boš TI reagirala. Morda ti kažejo zgolj ogledalo  ;)

Seveda pa jaz se tudi lotim roza spreja in brezpogojne ljubezni  ;)
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #213 on: January 31, 2012, 08:57:53 AM »
Tudi moje izkušnje so, da ko bi komu vrat zavila, je najboljša rešitev umiritev, grem v srce in pošljem ljubezen, tako ljudem kot situaciji. Res pa je, da si prej dam duška sama pri sebi in naglas v eter povem svoje. Moj Merkur v Škorpijonu zna presento dobro tud zaklet  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Luna

• Mojster
« Reply #214 on: January 31, 2012, 01:59:08 PM »
Hvala vam za vse nasvete. Sem se umrilila, zdaj pa na polno šprejam in oblivam ;D

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #215 on: January 31, 2012, 02:34:57 PM »
Luna, imaš možnost tudi iti v theto in opazovati situacijo čisto drugačno, kot se je v resnici zgodila. Najbolje, da to narediš zvečer preden zaspiš. Pošiljam brezpogojno ljubezen. :-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #216 on: January 31, 2012, 05:51:30 PM »
Kakšna so prepričanja, povezana z gležnji?

Offline Luna

• Mojster
« Reply #217 on: January 31, 2012, 11:09:56 PM »
Luna, imaš možnost tudi iti v theto in opazovati situacijo čisto drugačno, kot se je v resnici zgodila. Najbolje, da to narediš zvečer preden zaspiš. Pošiljam brezpogojno ljubezen. :-* :-* :-*

Hvala! Bom poskusila še tole:)

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #218 on: February 03, 2012, 12:23:19 AM »

Kaj pa v primerih, ko z določeno osebo preprosto ''ne moreš''? Saj ne da se s to osebo prerekaš, nič od tega, ampak preprosto to, ko te nekatere osebe ''utrujajo'' že samo z njihovo prisotnostjo, ko se po pogovoru z njimi počutiš dobesedno izmozganega ali pa čutiš neko naelektritev v ozračju, ko si v družbi te osebe  :-\ Ko bi najraje nekam pobegnil, pa iz same vljudnosti in tolerance tega ne moreš storiti. Kaj narediti?

Offline Luna

• Mojster
« Reply #219 on: February 03, 2012, 01:06:08 AM »

Kaj pa v primerih, ko z določeno osebo preprosto ''ne moreš''? Saj ne da se s to osebo prerekaš, nič od tega, ampak preprosto to, ko te nekatere osebe ''utrujajo'' že samo z njihovo prisotnostjo, ko se po pogovoru z njimi počutiš dobesedno izmozganega ali pa čutiš neko naelektritev v ozračju, ko si v družbi te osebe  :-\ Ko bi najraje nekam pobegnil, pa iz same vljudnosti in tolerance tega ne moreš storiti. Kaj narediti?

Jaja, to tudi mene zanima. Jaz si v takšnih primerih z roza sprejem pomagam, samo včasih pa tudi to ni dosti :embarrassed: Pa še nekaj me zanima. Kako je s to teorijo, da tisto kart ti gre pri nekomu najbolj na živce in te matra in moti, naj bi bilo tvoje ogledalo in bi moral na tem delati. Jaz dostikrat opazim, da mi gre kakšna stvar na živce pri neki osebi, še večkrat kakšna dejanja, pa se spomnim na to teorijo in poskušam poskati to stvar pri sebi pa je nekako ne najdem . Ponavadi si sploh ne morem predstavljati, da bi naredila kakšno takšno stvar, kot jo oseba, ki me živcira. Ah, ah, zopet totalno zmedeno :P

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #220 on: February 03, 2012, 04:22:17 AM »
Jaja, to tudi mene zanima. Jaz si v takšnih primerih z roza sprejem pomagam, samo včasih pa tudi to ni dosti  Pa še nekaj me zanima. Kako je s to teorijo, da tisto kart ti gre pri nekomu najbolj na živce in te matra in moti, naj bi bilo tvoje ogledalo in bi moral na tem delati. Jaz dostikrat opazim, da mi gre kakšna stvar na živce pri neki osebi, še večkrat kakšna dejanja, pa se spomnim na to teorijo in poskušam poskati to stvar pri sebi pa je nekako ne najdem . Ponavadi si sploh ne morem predstavljati, da bi naredila kakšno takšno stvar, kot jo oseba, ki me živcira. Ah, ah, zopet totalno zmedeno

To tudi mene zanima.   Glede tega ogledala kot pravijo mi nikoli ni bilo čisto jasno kako naj bi to funkcioniralo, saj pogosto so primeri, ki so v dnevnem življenju čisto proti trditvi ogledal. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #221 on: February 03, 2012, 06:13:37 AM »
Ogledalo ni vedno dobesedno z istimi dejanji, meni je šla dotična oseba ZELO na živce, že ko je nekdo samo omenil njeno ime, sem bila v plafonu, njena dejanja so bila zame čisto skregana s pametjo, kulturo itd. No pa sem potem začela brskat KAJ me tako moti in odgovor me je presenetil, tej osebi sem zavidala njeno svobodo, kako je lahko počela s svojim življenjem kar je hotla in kako je stopila ven iz nekih provociranj kar jaz takrat nisem znala.
Ko sem to dojela sem bila  :o :o Tako da ogledalo ni nujno vedno s tistimi dejanji, poglejte malo širše.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #222 on: February 03, 2012, 08:33:00 AM »
Ja, tako kot je Jane napisala.
Ogledalo pomeni, da imaš to lastnost, ki te pri nekomu blazno moti,lahko sam preveč poudarjeno ali pa je sploh nimaš in bi se moral malo te njegove lastnosti naučiti oz. jo povzeti.
Npr.
Nekomu grejo blazno na živce domišljavi ljudje, taki, ki so, bi rekli snobi, polni sami sebe.
No in ta oseba je blazno skromna, nikoli, ampak res nikoli si ona ne bi predstavljala, da bi bila takšna-seveda da ne, saj ni takšna, nikakor, samo ta lastnost biti všečen samemu sebi ji manjka, to je popolnoma potlačila v sebi, zatajila in zato ji gredo takšni samovšečni ljudje blazno na živce, ker vidi v njih tisto, kar sama ni sposobna pri sebi udejaniti nit za malo.
Skratka vse te lastnosti moramo imeti v ravnovesju in če nam katera manjka, potem jo v "izkrivljeni" verziji vidimo v ogledalu, v drugi osebi.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #223 on: February 03, 2012, 08:39:55 AM »
Ogledalo ni vedno dobesedno z istimi dejanji, meni je šla dotična oseba ZELO na živce, že ko je nekdo samo omenil njeno ime, sem bila v plafonu, njena dejanja so bila zame čisto skregana s pametjo, kulturo itd. No pa sem potem začela brskat KAJ me tako moti in odgovor me je presenetil, tej osebi sem zavidala njeno svobodo, kako je lahko počela s svojim življenjem kar je hotla in kako je stopila ven iz nekih provociranj kar jaz takrat nisem znala.
Ko sem to dojela sem bila  :o :o Tako da ogledalo ni nujno vedno s tistimi dejanji, poglejte malo širše.

Se strinjam. ;)
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #224 on: February 03, 2012, 08:49:14 AM »
Lahko pa odpremo temo:
Zrcaljenje v ogledalu
in tam napišemo kaj nas moti na drugemu in tako skupaj odkrivamo, katera naša lastnost je potlačena oz. preveč poudarjena in bi jo bilo treba uravnotežiti oz. sprejeti.
Temu se reče delo na sebi ;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.