Author Topic: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del  (Read 156332 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline colts

• Novinec
  • *
Re: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del
« Reply #255 on: June 13, 2012, 09:10:03 PM »

Ampak - nikoli nisem bila zraven, ko me ni bilo zraven.  :D  :D Tako da ne morem z gotovostjo trdit.

:o
  :-\

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #256 on: June 13, 2012, 10:49:00 PM »
Eno vprašanje.
"Vzroki" za pojav uši na glavi??
Se pravi - paraziti na telesu, v telesu...
Gre za prijateljičine otročke, sinova si jih kar podajata in ne uspejo se jih losat.
Hvala!

Oprat VSE glave v stanovanju s protiušnim šamponom po navodilih.
Dezinficirat in dezinsektirat VSE omare.
Oprat, posušit in zlikat VSE obleke.
Očistit KOMPLETNO stanovanje.

Ja, bo kar en teden dela, ampak garantiram, da bodo uši "čudežno" izginile.

Ne se ukvarjat apriori z magičnim. Vzroki so velikokrat čisto posvetni.
Ne pojavi se trakulja zaradi prepričanja, ampak zaradi okuženega in premalo temperaturno obdelanega mesa.
Če želi kdo ugovarjat, me zelo zanima "argumentacija".

:laugh:
Strinjam.  :laugh:
Si me čisto posvetno nasmejal.

Drugače... že 10 dni ne delajo drugega kot pobijajo uši, perejo glave z najbolj strupenimi šamponi, kar so jih našli, razkužujejo jogije, uši se pa samo umikajo z ene glave na drugo in veselo razmnožujejo.
« Last Edit: June 13, 2012, 11:01:35 PM by Pika »

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #257 on: June 14, 2012, 08:19:06 AM »
Hmmm pa so ziher uši? Ker uši načeloma niso tako zelo zafrknjene za "potamanit"
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #258 on: June 14, 2012, 05:08:56 PM »
Ne vem, pravijo, da so uši. Ja, mora bit neka prilagojena sorta, trdoživa ko ščurki.
Pišuka me kar glava srbi, ko tole pišem.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #259 on: June 14, 2012, 09:58:12 PM »
Kot sem rekla, našamponirat, pa PVC vrečo gor in pustit par minut, da se še zaplinijo. Fizično odstranit gnide. Pa pazit, da se ne ponovno okužijo, če je izvor pri drugih otrocih. Po moje je prej to, da prilezejo spet od kod, kjer niso dosledni za odstranjevanje.  :'(

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #260 on: June 16, 2012, 10:49:49 AM »
Eno vprašanje.
Gre za prijateljičine otročke, sinova si jih kar podajata in ne uspejo se jih losat.
Hvala!

ojla, prvo kar sem pomislila, da ju kar ona mal preveč sekira, in ne vesta kako ji to dopovedati, pa sta priklicala uši, naj jima pusti dihat, ona ima pa sindrom "sterilnosti" ko mora biti vse tipi topi in so jo uške prišle naučit, da je čisto ok če je kdaj kje kakšna smetka  8)
je pa panika ko se to zgodi ja, imeli tudi mi, ko sem svoje vzorce prepucala je bilo pa mi, pa ahat je od kristalov fajn proti ušem in klopom
papa, upam da uredijo čimprej  :-*

Ojla, Nensi, hvala!
Gre za mojo kolegico, sodelavko.
A veš da jaz imam pri njej pa čisto obraten filing. Je tip ženske, ki se niti slučajno ne sekira zaradi "malenkosti", dopušča oz. spregleda napake (za moj okus kar preveč) in se z njimi ne ukvarja. Prej jih pomete pod preprogo, se naredi, da jih ni, jih noče videt. Ma če kdo ne sekira svojih otrok, je to ona.
Ampak - nikoli nisem bila zraven, ko me ni bilo zraven.  :D  :D Tako da ne morem z gotovostjo trdit.
No mi je pa tvoje razmišljanje dalo mislit. Bom ji posredovala informacijo o ahatu.
Hvala ti!  :-*

Pišuka ej, sem se zdaj v zvezi s tem spomnila, kako sva bila v otroštvu z mojim bratom edina v vrtcu, ki nisva staknila uši (dobili so jih vsi, z vzgojiteljicami vred), mi smo imeli pa doma garantirano najbolj razmetano stanovanje v celem osončju.  :D

Lahko pa, da se je le preveč pod preprogo nabralo, kot si napisala.
Vsekakor se je ob vsem kar se dogaja fajn vprašat zakaj in kaj lahko naredimo s tem, ker če ne je veliko večja verjetnost, da stvari ponavljamo, dokler jih ne ozavestimo, šele takrat jih lahko dokončno razrešimo.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #261 on: June 16, 2012, 11:10:09 AM »
Eno vprašanje.
Hvala!

Oprat VSE glave v stanovanju s protiušnim šamponom po navodilih.
Dezinficirat in dezinsektirat VSE omare.
Oprat, posušit in zlikat VSE obleke.
Očistit KOMPLETNO stanovanje.

Ja, bo kar en teden dela, ampak garantiram, da bodo uši "čudežno" izginile.
Ne se ukvarjat apriori z magičnim. Vzroki so velikokrat čisto posvetni.
Ne pojavi se trakulja zaradi prepričanja, ampak zaradi okuženega in premalo temperaturno obdelanega mesa.
Če želi kdo ugovarjat, me zelo zanima "argumentacija".

jaz ti iz svoje izkušnje lahko povem, da smo dezinfecirali in oprali, spolirali in presesali vse, kar je možno, ne samo stanovanje, tudi avto, pa ... da ne naštevam, glede na moj horoskop device lahko verjameš, da se bolje ni dalo, pa pač ni pomagalo oz so se uši pojavljale in ponavljale ...
... dokler se nisem vprašala zakaj in česa ne vidim, kaj se moram iz vsega skupaj naučiti o sebi, svojih strahovih, čustvih, ki so se ob vsem skupaj pojavljala - in to zame ni prav nič magično ampak zelo posvetno

ni nujno, da tisto kar deluje za enega funkcionira tudi za drugega, ker ima vsak svojo zgodbo in razloge, zakaj se mu kaj dogaja prav v tistem trenutku kot se mu in na način, predvsem mora pa vsakdo priti do rešitve, ki je zanj učinkovita

vsi nasveti o tem, kako se uši rešiti so seveda na čisto fizičnem nivoju funkcionirali do naslednjič, ko so uške spet pridrvele, pa se je dogajalo vse tisto kar so vsi razlagali da se pač ne:
- če lase našpricaš z lakom uši nanje ne gredo - pri nas narobe
- na skodrane, svetle lase ne gredo - narobe
- dobila jih je le hči, pa moja mama, ki je samo na obisk prišla, midva s sinom, ki s sva s hčerjo 24/7 pa ne ...

skratka, logike in pravil ni, moja rešitev je bila poleg vsega fizičnega ostranjevanja in čiščenja še čustveni vidik in predvsem soočanje s tistim, česar sicer nisem zmogla ali hotela videti že predolgo časa, pa so uši pomagale, da je hitreje prišlo na plano ni se sčistilo, od takrat jih nismo več imeli
ker trdno verjamem, da ko se lekcijo naučiš, je ne potrebuješ več ponavljati, ker znaš

tudi o trakulji se da razpravljat, ker imam izkuššnjo s salmonelo, s katero sva se okužžili s prijateljico v polni restavraciji samo midve, pa nihče drug, je pa res, da sva dopoldne tistega dne delali meditacijo in ozaveščanje tistega, kar naju omejuje in sva prerasli, sva želeli dokončno prečistiti in pustiti za seboj, si dali namen, naj se dokončno temeljito prečisti, na vseh nivojih, dimenzijah .....
... drugi v gostilni si tega namena očitno niso dali in so bili po isti hrani čisto ok ...
« Last Edit: June 16, 2012, 11:16:35 AM by nensi »

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #262 on: June 16, 2012, 11:09:08 PM »
Eden se okuži s salmonelo, drugi ne ... Eden dobi uši, drugi ne ... Enega komarji napikajo, drugega ne ... Eden dobi gripo, drugi ne ...

Odvisno od človeka, njegovega imunskega sistema, načina življenja in prehranjevalnih navad ... Enega se vse prime, drugega nič.

Različno močni organizmi. Naravna selekcija in zakon močnejšega. Dobri in slabi geni.

Itak pa velja, da se je proti takim in drugačnim okužbam, parazitom in drugim nezaželjemin vdiralcem v organizem najbolje zaščititi z ustrezno higieno. In seveda ne-vnašanjem strupov v svoje telo, saj samo tako organizem premore dovolj energije, da se obrani, če prvo zataji. Pa biti mora ustrezno prehranjeno.

Uši bo pa manj, ko bodo določeni ljudje med raznimi prazniki prenehali migrirati proti določeni smeri neba ...  ;D (Vemo, od katerih v vrtec vedno pridejo uši, pa nisem negativno nastrojena.) Ampak tega ne bomo dočakali.
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #263 on: July 12, 2012, 12:19:59 PM »
Na kakšna prepričanja naj bom pozorna v zvezi s stopali? Sem si v zadnje tednu ene 5 različnih poškodb na obeh stopalih nadelala, pa ne vem kaj naj bi tole pomenilo :blank:... Če mogoče kdo ve :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #264 on: July 17, 2012, 03:38:54 PM »
Luna, stopala so pod domeno Neptuna. O Neptunskih temah, si lahko kaj prebereš na netu, sama pa bi dejala, da si je včasih dobro vzeti mir, počitek in se osamiti, pa dobro premisliti, preden stopiš naprej v karkoli že.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Luna

• Mojster
« Reply #265 on: July 18, 2012, 11:45:30 AM »
Hvala Tea. Bom preštudirala in upoštevala tvoj nasvet, mi bo čisto pasalo malo se osamit :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #266 on: July 18, 2012, 01:47:05 PM »
Hvala Tea. Bom preštudirala in upoštevala tvoj nasvet, mi bo čisto pasalo malo se osamit :)

Ja, vsake toliko pa res paše.
A imaš mogoče kakšen Neptunski aspetk trenutno, ali polno 12 hišo?
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Luna

• Mojster
« Reply #267 on: July 20, 2012, 02:53:42 AM »
Uf to pa ne bi vedela... Astrologija me še čakata da jo obdelam:)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #268 on: July 31, 2012, 12:04:10 AM »
Žal se nisem mogla udeležiti te debate o uškah. Glede na to, da smo v ThetaHealing sobi, lahko z zagotovostjo zatrdim (Jernej in Maja ;-)), da jih vedno privabijo prepričanja v zvezi z izkoriščanjem ali da oseba drugim dovoli, da jo izkoriščajo ali da ona izkorišča druge. Seveda je, kadar jih domov prinesejo otroci treba pogledat, kaj se dogaja s starši.

:-* Gaia
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #269 on: September 27, 2012, 06:50:51 PM »
Že dolgo se nisem oglasil. Tokrat pa ne morem mimo. Zanima me kdo je lahko thetahiler. A je to lahko vsak z vsem kar je. Ali so kje kake omejitve. Mislim, da dat nekaterim tako močno orodje v roke ni lih primerno.
Theta Practitioner™