Eno vpraanje.
"Vzroki" za pojav ui na glavi??
Se pravi - paraziti na telesu, v telesu...
Gre za prijateljičine otročke, sinova si jih kar podajata in ne uspejo se jih losat.
Hvala!
Oprat VSE glave v stanovanju s protiunim amponom po navodilih.
Dezinficirat in dezinsektirat VSE omare.
Oprat, posuit in zlikat VSE obleke.
Očistit KOMPLETNO stanovanje.
Ja, bo kar en teden dela, ampak garantiram, da bodo ui "čudeno" izginile.
Ne se ukvarjat apriori z magičnim. Vzroki so velikokrat čisto posvetni.
Ne pojavi se trakulja zaradi prepričanja, ampak zaradi okuenega in premalo temperaturno obdelanega mesa.
Če eli kdo ugovarjat, me zelo zanima "argumentacija".
jaz ti iz svoje izkunje lahko povem, da smo dezinfecirali in oprali, spolirali in presesali vse, kar je mono, ne samo stanovanje, tudi avto, pa ... da ne natevam, glede na moj horoskop device lahko verjame, da se bolje ni dalo, pa pač ni pomagalo oz so se ui pojavljale in ponavljale ...
... dokler se nisem vpraala zakaj in česa ne vidim, kaj se moram iz vsega skupaj naučiti o sebi, svojih strahovih, čustvih, ki so se ob vsem skupaj pojavljala - in to zame ni prav nič magično ampak zelo posvetno
ni nujno, da tisto kar deluje za enega funkcionira tudi za drugega, ker ima vsak svojo zgodbo in razloge, zakaj se mu kaj dogaja prav v tistem trenutku kot se mu in na način, predvsem mora pa vsakdo priti do reitve, ki je zanj učinkovita
vsi nasveti o tem, kako se ui reiti so seveda na čisto fizičnem nivoju funkcionirali do naslednjič, ko so uke spet pridrvele, pa se je dogajalo vse tisto kar so vsi razlagali da se pač ne:
- če lase naprica z lakom ui nanje ne gredo - pri nas narobe
- na skodrane, svetle lase ne gredo - narobe
- dobila jih je le hči, pa moja mama, ki je samo na obisk prila, midva s sinom, ki s sva s hčerjo 24/7 pa ne ...
skratka, logike in pravil ni, moja reitev je bila poleg vsega fizičnega ostranjevanja in čičenja e čustveni vidik in predvsem soočanje s tistim, česar sicer nisem zmogla ali hotela videti e predolgo časa, pa so ui pomagale, da je hitreje prilo na plano ni se sčistilo, od takrat jih nismo več imeli
ker trdno verjamem, da ko se lekcijo nauči, je ne potrebuje več ponavljati, ker zna
tudi o trakulji se da razpravljat, ker imam izkušnjo s salmonelo, s katero sva se okužili s prijateljico v polni restavraciji samo midve, pa nihče drug, je pa res, da sva dopoldne tistega dne delali meditacijo in ozavečanje tistega, kar naju omejuje in sva prerasli, sva želeli dokončno prečistiti in pustiti za seboj, si dali namen, naj se dokončno temeljito prečisti, na vseh nivojih, dimenzijah .....
... drugi v gostilni si tega namena očitno niso dali in so bili po isti hrani čisto ok ...