Author Topic: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del  (Read 156344 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del
« Reply #270 on: September 27, 2012, 07:55:22 PM »
Že dolgo se nisem oglasil. Tokrat pa ne morem mimo. Zanima me kdo je lahko thetahiler. A je to lahko vsak z vsem kar je. Ali so kje kake omejitve. Mislim, da dat nekaterim tako močno orodje v roke ni lih primerno.

Zdej zastopim, od kje tako vprašanje, ko sem prebrala temo Olajšaj se malo  ;D

Bik, osebno mislim, da lahko vsakega naučimo thete, saj ni tako zelo zahtevna. Je pa res, da če se bo hotelo theto zlorabljati v manipulativne namene, tako ali tako ne bo delovala, saj po principu čiste energije že ta sama ne dovoljuje zlonamernih misli. Poleg tega pa nekdo, ki dejansko je "zloben", do thete niti prišel ne bo, ker njegova vibracija ni na ravni čiste energije.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #271 on: September 27, 2012, 09:31:49 PM »
Že dolgo se nisem oglasil. Tokrat pa ne morem mimo. Zanima me kdo je lahko thetahiler. A je to lahko vsak z vsem kar je. Ali so kje kake omejitve. Mislim, da dat nekaterim tako močno orodje v roke ni lih primerno.

Zdej zastopim, od kje tako vprašanje, ko sem prebrala temo Olajšaj se malo  ;D

Bik, osebno mislim, da lahko vsakega naučimo thete, saj ni tako zelo zahtevna. Je pa res, da če se bo hotelo theto zlorabljati v manipulativne namene, tako ali tako ne bo delovala, saj po principu čiste energije že ta sama ne dovoljuje zlonamernih misli. Poleg tega pa nekdo, ki dejansko je "zloben", do thete niti prišel ne bo, ker njegova vibracija ni na ravni čiste energije.

Jaz osebno pa nisem v to tako prepričana. Res čedalje bolj, trenutno imam obdobje ko s skepticizmom preverjam VSE tehnike,  VSA razmišljanja, ki sem jih osvojila in jih obračam na glavo. Trenutno mislim tako, ni pa nujno da je pravilno  ;) Tehniko lahko uporablja kdorkoli, lahko jo uporabljaš tudi v manipulativne zadeve, varovalka v najvišje dobro - kaj pa če je v to moje dobro, da na svoji koži izkusim manipulacijo? Za nekoga, ki po naših "merilih" paše na ono stran - med "črne" itak ljubezni ne zmore čutiti in njegov Kreator je bogsigavedi kdo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #272 on: September 27, 2012, 10:12:11 PM »
Ja, samo lej, ponavadi se iste energije itak skupi najdejo, poleg tega pa, ok, če že moraš izkusiti manipulacijo, jo boš verjetno izkusila od nekoga drugega, z nižjo vibracijo.

Theta da ali ne, ali je dobra ali ne, ali je prav ali ne... Jaz pravim, vzami tisto, kar zate deluje, in se tega drži.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #273 on: September 27, 2012, 10:19:02 PM »
Itak da od nekoga z nižjo vibracijo, samo a misliš da taki pa ne znajo uporabljat thete? No ampak to še vedno ne pomeni, da bo tebi taka oseba lahko škodila. Še vedno verjamem v to, da v kolikor si ti "močan", prepričan vase itd. tega ne bo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #274 on: September 27, 2012, 10:29:04 PM »
Ja, sej to je tisto. Če si ti močan in si nečesa ne dopustiš, vsakršna manipulacija, zloraba energij itd tebi ne bo prišla do živega. Četudi se to dela s pomočjo theta ali bilo česa pač že.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #275 on: September 27, 2012, 10:36:26 PM »
Ne zastopis kaj sem hotela rect. Hocem povedat, da lahko theto uporablja tudi neka zelo mocna figura, ki pa ni nujno da jo uporablja v dobro vseh. Tako kot molitev saj ves prosim bog naj sosedu crkne krava itd.

Na komu jo uporablja trenutno nima veze, hocem samo rect da obstajajo taki in obstajajo ljudje ki podlezejo takim energijam. Bog nam je dal svobodno voljo, zato jo uporabljamo.

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #276 on: September 27, 2012, 10:43:23 PM »
Ja, samo če tej kravi ni namenjeno, da crkne, potem ne bo  ;)

Itak pa, vse se ti vrne, tako ali drugače. Če bo sosedu crknila krava, potem bo tebi cela čreda  ;)
9ZK 674

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #277 on: September 28, 2012, 10:42:18 AM »

Theta healer je po mojem SAMO naziv...
Sej vsak zase lahko reče, jaz sem to, ali pa ono, ali karkoli že... Na koncu pa vse kar je pomembno je to, ali deluješ iz LJUBEZNI ali pa raje izbiraš strah ;)
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #278 on: September 29, 2012, 09:00:14 AM »
...Poleg tega pa nekdo, ki dejansko je "zloben", do thete niti prišel ne bo, ker njegova vibracija ni na ravni čiste energije...

Jap. Poznam simptome. Mi niti slučajno ne uspe napravit večnih baterij v miški.
Mi pa pade na misel, da bi bilo fino, če bi kdo napisal, koliko je osnovna frekvenca vibracije in kakšne harmonike ime. V Hertzih recimo, da se lahko igram z osciloskopom naprej...

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #279 on: October 19, 2012, 10:06:39 AM »
Ne vem točno, kje napisati vprašanje o samozdravljenju, pa bom zato kar tukaj  ;D Že nekaj časa se ubadam s tem vprašanjem in se sprašujem, če je res, da vse zdravstvene težave sami navlečemo nase? Če ta teoriija drži, potem bi morala biti rešitev pravzaprav preprosta. Če imamo moč, da nase privlečemo nekaj nezaželjenega, torej imamo tudi moč, da se tega nezaželjenega znebimo, ne? Zakaj je potem tako enostavno nase navleči nezaželjene stvari, potem ko se to razvije v kakšno zdravstveno težavo, pa začnemo bloditi v temi ::) Namreč zakaj si s tem ubijam glavo ;D Ni prvič, da imam težave s kožo na obrazu (akne) in tudi ni prvič, da sem se odločila, da temu pridem do dna. Težava, ki se tukaj pojavi je, kako priti temu do dna :D Ker sem zdrava, edino kar me mori so te težave s kožo, pa še to samo na obrazu, in ne vedno... se pa ponavlja  ::) Po tej teoriji, ki sem jo omenila, naj bi si to kar sama zakuhala  ;D Prebrala sem nekaj načinov, v bistvu so bile to kot nekakšne meditacije, kjer se ti pokaže s čim so povezane tvoje zdravstvene težave na duhovni ravni, če temu tako rečem.

Zdaj pa me zanima, če veste za kakšno dobro knjigo o samozdravljenju? :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #280 on: October 19, 2012, 11:45:05 AM »
Fresita,

vsi odgovori se skrivajo v tebi  ;)

Jaz vem, da meni koža reagira, ker ne prenašam dobro laktoze, nehala sem jesti meso, pa se počutim veliko boljše, laktozo sem odstranila iz prehrane, pa je tudi veliko boljše, pa še kozmetiko sem zamenjala. Vsi umetni dodatki mi povzročajo raztur.

Ja, imam mozolje sem in tja, pa kaj. So moji, so del mene, meni sporočajo nekaj. Sporočali ti bodo toliko časa, dokler ne boš poštudiral, kaj ti želijo sporočiti, potem pa bodo odšli sami od sebe.
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #281 on: October 19, 2012, 08:56:44 PM »
Fresita,

Jaz vem, da meni koža reagira, ker ne prenašam dobro laktoze, nehala sem jesti meso, pa se počutim veliko boljše, laktozo sem odstranila iz prehrane, pa je tudi veliko boljše, pa še kozmetiko sem zamenjala. Vsi umetni dodatki mi povzročajo raztur.

Ja, imam mozolje sem in tja, pa kaj. So moji, so del mene, meni sporočajo nekaj. Sporočali ti bodo toliko časa, dokler ne boš poštudiral, kaj ti želijo sporočiti, potem pa bodo odšli sami od sebe.

Sporočajo ti, da se prehranjuješ z - milo rečeno - svinjarijo. Sem jih imel. Več desetletij. Zdaj sem spremenil kriterije za stvari, ki jih dam vase. Pa so izginili. Skupaj z zamašenim nosom, sluzjo, smrkanjem, kašljanjem, tonsiloliti in vsesplošno telesno zamaščenostjo.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #282 on: October 20, 2012, 11:03:26 AM »
Fresita,

Sporočajo ti, da se prehranjuješ z - milo rečeno - svinjarijo. Sem jih imel. Več desetletij. Zdaj sem spremenil kriterije za stvari, ki jih dam vase. Pa so izginili. Skupaj z zamašenim nosom, sluzjo, smrkanjem, kašljanjem, tonsiloliti in vsesplošno telesno zamaščenostjo.

9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #283 on: October 20, 2012, 11:09:42 PM »
Ja tudi jaz opažam da je izgled kože zelo vezan na prehranjevalne navade. Jaz sem umaknila vse mlečne in glutenske stvari, pa jajca, mesa že prej nisem. Pa je bila sprememba. Zdaj sem začasno ukinila tudi vse sladkorje (to mislim predvsem sadje) in uživam pretežno zelenjavo in je gromozanski napredek (kandida izgleda). Tako da se mi dozdeva, da je rešitev samo v spremembi prehrane...

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #284 on: October 21, 2012, 01:52:57 PM »
Jajca in meso sploh ne bi smela biti problem. Seveda, če ni vse napumpano s hormoni in natibiotiki.

Z občutljivostjo na laktozo se malo pretirava, to le ni tako pogost pojav. Kaže se pa kot prebavne težave, bruhanje, driska ... Da bi povzročala mozolje, kaj pa vem.
Bolj kot tisti gram laktoze, je bolj škodljivo samo mleko, ki je totalno predelano.

Gluten je precej bolj škodljiv kot laktoza, ker v telesu sproža majhne vnetne procese. Več majnih vnetnih procesov = kar velik vnetni proces.  :blank:

Jaz jem vse. Meso, jajca, veliko zelenjave, manjše količine sadja. Ampak vse čim bolj enostavno, domače, nobenih predpripravljenih in rafiniranih stvari, pa sem odlično!  8) Zdravje mi služi, moč na vrhuncu, mišice rastejo, koža lepa ...

Najboljši recept je kuhati doma vse obroke.
9ZK 656