Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma-četrti del

<< < (23/59) > >>

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Maja on November 14, 2011, 06:13:36 PM ---Hm, bi lahko  :Sa čez  :NE v 6. hiši kaj nagajal?

--- End quote ---

Rapidno izgublja težo, vzroka ne najdejo. Izgleda upadlo, včeraj sem se ga prestrašila. Daleč od tega, da bi zgledal zdrav. Počuti se danes ok.
Kolikor vidim, gre (bo šel)  :Sa čez  :U, ne čez Neptuna??

Maja:

--- Quote from: Pika on November 14, 2011, 06:26:35 PM ---
--- Quote from: Maja on November 14, 2011, 06:13:36 PM ---Hm, bi lahko  :Sa čez  :NE v 6. hiši kaj nagajal?

--- End quote ---

Rapidno izgublja težo, vzroka ne najdejo. Izgleda upadlo, včeraj sem se ga prestrašila. Daleč od tega, da bi zgledal zdrav. Počuti se danes ok.

--- End quote ---

Ja, tako je, zmotila sem se ... Mislila  :U, napisala Neptun ... :embarrassed:

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Maja on November 14, 2011, 07:17:46 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Ja, tako je, zmotila sem se ... Mislila  :U, napisala Neptun ... :embarrassed:

--- End quote ---

Sej se mi je zdelo, da si se zaplanetila.  ;)

Tea:

--- End quote ---

--- End quote ---

Kar nekaj vplivov lahko zabeležimo

Plutonski kvadrat k natalnemu Plutonu v 6 hišo - včasih je ta kvadrat prinesel konec življenja, še posebno, če je bil v kombinaciji 8 in 6 hiše.

Venera kot vladarica AC /naše telo/in dispozitorica Plutona - je napadena s strani T Saturna - kvadrat

Mars kot tradicionalni sovladar 6 hiše pa z opozicijo T Saturna

in seveda tudi Saturnov prehod preko Urana - tako da lahko rečemo, da ta trenutek T Saturn sproža T kvadrat

kriza bo še trajala, dokler se Saturn ne premakne dol /sredi decembra/ in se bo ponavljala še v nekaj prehodih.

Poleg tega P Luna počasi vstopa v kvadrat z vladarjem 6 hiše Merkurjem

Naj se pozabava s sporočilom planetov ......

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Tea on November 14, 2011, 07:22:03 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Kar nekaj vplivov lahko zabeležimo

Plutonski kvadrat k natalnemu Plutonu v 6 hišo - včasih je ta kvadrat prinesel konec življenja, še posebno, če je bil v kombinaciji 8 in 6 hiše.

Venera kot vladarica AC /naše telo/in dispozitorica Plutona - je napadena s strani T Saturna - kvadrat

Mars kot tradicionalni sovladar 6 hiše pa z opozicijo T Saturna

in seveda tudi Saturnov prehod preko Urana - tako da lahko rečemo, da ta trenutek T Saturn sproža T kvadrat

kriza bo še trajala, dokler se Saturn ne premakne dol /sredi decembra/ in se bo ponavljala še v nekaj prehodih.

Poleg tega P Luna počasi vstopa v kvadrat z vladarjem 6 hiše Merkurjem

Naj se pozabava s sporočilom planetov ......

--- End quote ---

Hvala, Tea!
Ne verjamem, da se bo pozabaval s sporočilom planetov, ker do astrologije nima nobenega odnosa. Zaenkrat.
(je pa pred časom dovolil, da pokažem karto astrologu)

Se pravi njegovo telo, zdravje... je zelo na udaru. Praktično je njegovo življenje ogroženo.
Psihično je pa tudi na psu, to je očitno. To se najbrž tudi vidi v karti??
Pluton bo pa na tej poziciji še celo večnost, a ne?

A vidiš sploh možnosti, da se izvleče ven iz tega?
Kaj bi mu kot astrologinja svetovala?

Hvala!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version