Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma-četrti del

<< < (24/59) > >>

Jane:
Pika moj mož je pri  :PL kvadratu shujšal tako, da smo samo gledali, dobesedno čez noč. Psihično stanje na psu. Moj je sicer ful proti razno raznim meditacijam itd, ampak toliko se je spokal, da je šel vsak dan v naravo, pa ven zmetal iz življenja tisto kar ne rabi  ;)

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Jane on November 15, 2011, 05:41:37 AM ---Pika moj mož je pri  :PL kvadratu shujšal tako, da smo samo gledali, dobesedno čez noč. Psihično stanje na psu. Moj je sicer ful proti razno raznim meditacijam itd, ampak toliko se je spokal, da je šel vsak dan v naravo, pa ven zmetal iz življenja tisto kar ne rabi  ;)

--- End quote ---

Ja, saj on tudi, že nekaj časa se intezivno ukvarja s športom... že malo maniakalno, vrgel se je tudi v vse mogoče diete. Spremenil je način življenja, ni ga za spoznat. Popolno preobrazbo izvaja. Ne spomnim se, kdaj točno se je to začelo... morda leto,dve leti nazaj. Vstaja "nenormalno" zgodaj, čeprav mu ni vedno treba in tega nikoli ni počel (je spal do poldneva, če se je dalo). Spije ogromne količine vode (načrtno).

Tea:

--- Quote from: Pika on November 15, 2011, 08:08:47 AM ---
--- Quote from: Jane on November 15, 2011, 05:41:37 AM ---Pika moj mož je pri  :PL kvadratu shujšal tako, da smo samo gledali, dobesedno čez noč. Psihično stanje na psu. Moj je sicer ful proti razno raznim meditacijam itd, ampak toliko se je spokal, da je šel vsak dan v naravo, pa ven zmetal iz življenja tisto kar ne rabi  ;)

--- End quote ---

Ja, saj on tudi, že nekaj časa se intezivno ukvarja s športom... že malo maniakalno, vrgel se je tudi v vse mogoče diete. Spremenil je način življenja, ni ga za spoznat. Popolno preobrazbo izvaja. Ne spomnim se, kdaj točno se je to začelo... morda leto,dve leti nazaj. Vstaja "nenormalno" zgodaj, čeprav mu ni vedno treba in tega nikoli ni počel (je spal do poldneva, če se je dalo). Spije ogromne količine vode (načrtno).

--- End quote ---

Sprožilec je bil Saturnov kvadrat k natalnemu Saturnu. Kar ni čudno, saj je Venerin dispozitor, ki je v Kozorogu in Saturn je natalno v 2 hiši.

Tukaj bi blo treba temeljito ozavestit principe, ki so v natalni karti.

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Tea on November 15, 2011, 09:00:58 AM ---
--- Quote from: Pika on November 15, 2011, 08:08:47 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Sprožilec je bil Saturnov kvadrat k natalnemu Saturnu. Kar ni čudno, saj je Venerin dispozitor, ki je v Kozorogu in Saturn je natalno v 2 hiši.

Tukaj bi blo treba temeljito ozavestit principe, ki so v natalni karti.

--- End quote ---

Hvala, Tea!
Na to pot se je pred leti že enkrat podal. Ne k astrologu, hodil je na terapije. Potem pa prenehal, ker ni videl smisla. Žal se težko odpre za te stvari, ne verjame, da mu to lahko pomaga. Nobena alternativa.
Sama imam občutek, da brez strokovnjaka svojih vzorcev ne bo predelal.
Itak je odločitev njegova.

Kje v karti se pa "bere" njegova samopodoba? S tem se tudi bori že celo življenje.
Hvala!

Tea:
Samopodoba je celotna slika.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version