Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma-četrti del

<< < (50/59) > >>

Daia*:

--- Quote from: Jane on August 01, 2012, 08:57:50 AM ---No saj če gledam svoje aspekte, okrog datuma poroda, tud nič bolje ne kaže hahaha.

--- End quote ---

Ojoj Jane, glede na to, da imava zelo skupaj rok, potem lahko jaz tudi pričakujem še eno dete, ki me bo šolalo  ::)

Jane:
ja to si lahko sigurna tako ali drugace hehe

cristallyne:
Pozdravljeni!

Sem nova na forumu. Zadnje čase kr študiram tole astrologijo :) Sem se kr spoznala in veliko stvari se mi je odprlo ko sem jo odkrila :)

Zanima me (nikjer sploh ne zasledim) kaj pomeni tole-čez pol leta se mi progresiran Saturn premakne iz 10. hiše v 9. hišo- ko se T Pluton neha sprehajat po ASC. Pa še Luna bo menjala hišo..

Ne znam si razložit še 7. hiše. Je deljena (!) v Raku in Levu. Luna kvadrat Mars
2 poroke?

Tea:
Dobrodošla

Progresije gledamo nekoliko drugače kot tranzite. Definitivno pa še vedno deluje v 10 - zato s temle Saturnom večjih sprememb ne bo.

Verjetno Pluton neha delati natančen aspekt na AC - bo pa še vedno v 1 hiši, torej še vedno v znamenju tvoje osebne tranformacije.

Večina nas ima po dva znamenja v hišah

Zakaj pa misliš da bi Luna kvadrat Mars prinašala 2 poroki?

cristallyne:
Pozdrav!
 Teja hvala za odgovor  :-* Če gledam mojo luno kot nosečnost, mi je jasno- imela sem že 2 operacije na materničnem vratu, tako da vem da bo rizična, carski rez, večja možnost spontanih splavov..vsaka stvar je z razlogom in tudi ta je imela konkreten razlog :)

če jo gledam pa skozi 7. hišo in njene aspekte, pa ne razumem čisto dobro..mogoče cincanje? :P V kakšnem kontekstu je potem Neptun zraven?

glede na to da je moja 5. hiša skoraj cela v dvojčku, lahko gledam tudi kako merkurja? ta je dobro aspektiran... če gledam venero, mi ni najbolj všeč, potem naprej..7 hiša? mi bo uspelo obdržati?

Sonce 22.. :'(

Tale tranzit (P) mi pa postaja všeč :laugh:

Lep dan še naprej!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version