Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma-četrti del

<< < (51/59) > >>

Tea:

--- Quote from: cristallyne on August 19, 2012, 06:30:43 PM ---Pozdrav!
 Teja hvala za odgovor  :-* Če gledam mojo luno kot nosečnost, mi je jasno- imela sem že 2 operacije na materničnem vratu, tako da vem da bo rizična, carski rez, večja možnost spontanih splavov..vsaka stvar je z razlogom in tudi ta je imela konkreten razlog :)

če jo gledam pa skozi 7. hišo in njene aspekte, pa ne razumem čisto dobro..mogoče cincanje? :P V kakšnem kontekstu je potem Neptun zraven?

glede na to da je moja 5. hiša skoraj cela v dvojčku, lahko gledam tudi kako merkurja? ta je dobro aspektiran... če gledam venero, mi ni najbolj všeč, potem naprej..7 hiša? mi bo uspelo obdržati?

Sonce 22.. :'(

Tale tranzit (P) mi pa postaja všeč :laugh:

Lep dan še naprej!!

--- End quote ---

hahaha, a zdej sva pa že pri nosečnosti ......... ;D

Zakaj misliš, da bi kvadrat lune z marsom napovedoval ločitve?

1. aspekt je zelo širok
2. eksaktni aspekt vladarja 7 hiše je Luna v kozlu konjunkcija Neptun, takoj naslednji sektil Pluton, naslednji konjunkcija AC in sektil Venera

Drugi sovladar 7 hiše pa je Sonce v konjunkciji s Saturnom - ki je obenem tudi dispozitor tvoje Lune in AC

No dajva najprej tole .......

cristallyne:
ok  :laugh: Tema s katero sem se učila v ljub. odnosih je bila čustvena preobčutljivost, neka imaginarna navezanost, sanjarjerje in kreiranje o nekem idealu in vse skupaj potisnjeno strogo v podzavest. S tem načinom, ko se nisem pustila toku sem že vnaprej določila propad in naredila dramo in lajanje, še preden je kdo A rekel  :laugh: ( :kv  :Ma)..no in mama me je dojila 3 leta, zato ker sem delala drame in ji ukazovala  :-\ in potem v ljub. odnosih vse isto  :laugh:
izhod se najde v zavestni odločitvi ( :Sa  :kon  :So), še posebej pa v dobri preučitvi svoje karte ( :sek :PL)- ki ga je aktiviral T :PL  :laugh: :laugh:
Zakaj tista ločitev? Jah, ASC  :kon  :Lu in  :NE si pač nekaj domišlja po svoje hehe
..in zdej se tukaj ustavi..ugotovila sem da padam na "saturnovske" tipe-take kot moj oče, in tipe ki imajo aspekt  :Ve  :kv :Lu..spet tako kot moj oče hahah

..kej več ne vem.še kaka kost? In kje se vidi da bom mogoče izbirala med dvema?..tako so mi rekli

Tea:

--- Quote from: cristallyne on August 20, 2012, 07:17:46 PM ---ok  :laugh: Tema s katero sem se učila v ljub. odnosih je bila čustvena preobčutljivost, neka imaginarna navezanost, sanjarjerje in kreiranje o nekem idealu in vse skupaj potisnjeno strogo v podzavest. S tem načinom, ko se nisem pustila toku sem že vnaprej določila propad in naredila dramo in lajanje, še preden je kdo A rekel  :laugh: ( :kv  :Ma)..no in mama me je dojila 3 leta, zato ker sem delala drame in ji ukazovala  :-\ in potem v ljub. odnosih vse isto  :laugh:
izhod se najde v zavestni odločitvi ( :Sa  :kon  :So), še posebej pa v dobri preučitvi svoje karte ( :sek :PL)- ki ga je aktiviral T :PL  :laugh: :laugh:
Zakaj tista ločitev? Jah, ASC  :kon  :Lu in  :NE si pač nekaj domišlja po svoje hehe
..in zdej se tukaj ustavi..ugotovila sem da padam na "saturnovske" tipe-take kot moj oče, in tipe ki imajo aspekt  :Ve  :kv :Lu..spet tako kot moj oče hahah

..kej več ne vem.še kaka kost? In kje se vidi da bom mogoče izbirala med dvema?..tako so mi rekli

--- End quote ---

Fajn si tole napisala. Bom pokomentirala, ko najdem malo več časa za poglobitev ...

cristallyne:
mal me je blo firbca in sem se špilala..oseba bo starejša od mene, duhoven tip človeka (ukvarjal z duhovnostjo?), podjetnik celo (?!). pol nekaj tujina..hm nevem, modre oči, temni lasje

:P

no poročila pa res upam da se bom no..12.hiša je hiša samote (?!)

Tea:

--- Quote from: cristallyne on August 22, 2012, 10:31:11 AM ---mal me je blo firbca in sem se špilala..oseba bo starejša od mene, duhoven tip človeka (ukvarjal z duhovnostjo?), podjetnik celo (?!). pol nekaj tujina..hm nevem, modre oči, temni lasje

:P

no poročila pa res upam da se bom no..12.hiša je hiša samote (?!)

--- End quote ---

hihi ... dobra si. Jaz pa še kar v gužvi. Ampak si mi izziv, zato bom komentirala takoj, ko bom lahko.

Objem

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version