Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma-četrti del
Jane:
--- Quote from: sasa on May 20, 2011, 08:01:37 AM ---Vrh moje hiše je v :rak , vladar 8 je v :Sk , gre v 10.
--- End quote ---
Ne štekam kaj si hotela tukaj povedat. Vrh 8 je v :rak , vladarica :Lu gre v tretjo v :ri
Jane:
Drugače pa :Lu :op :Ve prinaša nasprotovanje v materinskem in ljubezenskem principu. Mogoče se ne boš znala soočit z obema vlogama. Sam porod vrh devete je v devici, mogoče pod vplivom kakih zdravil... malo sem ti dala za glodat ;)
sasa:
--- Quote from: Jane on May 20, 2011, 08:27:35 AM ---
--- Quote from: sasa on May 20, 2011, 08:01:37 AM ---Vrh moje hiše je v :rak , vladar 8 je v :Sk , gre v 10.
--- End quote ---
Ne štekam kaj si hotela tukaj povedat. Vrh 8 je v :rak , vladarica :Lu gre v tretjo v :ri
--- End quote ---
Naravni vladar 8, :PL gre v :Sk v 10. Sej se to tut gleda, ane, kje je naravni vladar. Sej vladar :rak, :Lu gre pa res v :ri v 3. Pismo bom sama vodena za nosečnost al kaj haha
Jane:
Aja vse jasno zdej :)
sasa:
--- Quote from: Jane on May 20, 2011, 08:32:35 AM ---Drugače pa :Lu :op :Ve prinaša nasprotovanje v materinskem in ljubezenskem principu. Mogoče se ne boš znala soočit z obema vlogama. Sam porod vrh devete je v devici, mogoče pod vplivom kakih zdravil... malo sem ti dala za glodat ;)
--- End quote ---
Ahaaa, to mi ni blo jasno, kaj ta opozicija dela tam ;D
Jao mene, kaj me bojo zafiksal z vsem tistim al kaj ;D Lahko da bojo kakšni umetni, sej zdravila tko al pa tko že avtomatsko našopajo vate, kolkr jih pač lahko. Epiduralne zih ne bom, ker sem mnenja, da se že telo samo pripravi na porod.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version