Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma-četrti del

<< < (15/59) > >>

Jane:
Marsa maš tudi zraven, tako da možno da je kaki carski rez...no al pa mogoče samo rezanje presredka hehe. Dej nehi ko se enkrat porod začne odvijat, reagiraš čisto drugače kot si mislil  ;D

sasa:
Možno ja, definitivno bo zgleda kako rezanje zraven.

Jah sej to verjamem, da se čisto drugače odvija, kokr si si zamislu. To bom itak vidla šele čez 2, 3, 4 leta  ;D Samo je pa zabavno tkole mal gledat.

Sem pa opazila, da se mi moji dnevi v mesecu dogajajo na dneve, ko mi T  :Lu kvadrira na natalno  :Lu in natalno  :Ve.

Pa ko je  :Lu v  :st, bi sam jedla, vse kar leze in gre! Zanimivo, glede na to, da mam v drugi hiši tudi  :J, ki je naravni vladar  :st. Ostale dni sem pa bolj asketa - vrh 2. v  :ko  :)

taja6:
Od kdaj se za prvo nosečnost gleda 1. hiša, ali je to morda ena izmed metod?
A se ne gleda za prvo nosečnost 8. hiša, za drugo nosečnost 10. hiša itd...

Ok za ASC mi je sicer znano, da naj bi bil tudi glede na planete, ki so tam,  tudi pokazatelj, kakšen bo porod?

sasa:
Ne, gleda se 8. tako kot si rekla. Saj sva z Jane gledali to hišo.

Lunca:

--- Quote from: sasa on May 20, 2011, 08:01:37 AM ---Ok, me je moja sestra mal prisilila v nekem smislu, da ji razložim, kako je glede nosečnosti in tega, kako se to vidi v astrološki karti. Smo že rekli, da se prva nosečnost gleda po prvi hiši, druga potem po deseti itd.

Osma hiša kaže prvo nosečnost, deseta drugo. Planeti v eni ali drugi kažejo, kako nosečnost poteka, če planetov ni, gledaš vladarje. Opazila sem, da uran  in drugi malefiki ponagajajo. Seveda pa je potrebno tudi vsako prekinjeno nosečnost šteti vmes.
--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version