Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma-četrti del

<< < (16/59) > >>

Tea:

--- Quote from: Lunca on May 24, 2011, 10:35:41 AM ---
--- Quote from: sasa on May 20, 2011, 08:01:37 AM ---Ok, me je moja sestra mal prisilila v nekem smislu, da ji razložim, kako je glede nosečnosti in tega, kako se to vidi v astrološki karti. Smo že rekli, da se prva nosečnost gleda po prvi hiši, druga potem po deseti itd.

Osma hiša kaže prvo nosečnost, deseta drugo. Planeti v eni ali drugi kažejo, kako nosečnost poteka, če planetov ni, gledaš vladarje. Opazila sem, da uran  in drugi malefiki ponagajajo. Seveda pa je potrebno tudi vsako prekinjeno nosečnost šteti vmes.

--- End quote ---

Ja točno, kar zna tudi včasih ponagajat. Ker dostikrat gre tudi za splav, ki je bil spontan in niti ne zapažen.
--- End quote ---

Lisa:

--- Quote from: sasa on May 20, 2011, 01:08:15 PM ---Ne, gleda se 8. tako kot si rekla. Saj sva z Jane gledali to hišo.

--- End quote ---

Mene tudi zanima nosečnost.Moja, seveda. ;D
Biološka ura mi že kar orng tiktaka...ampak nisem obremenjena s tem, bolj me firbec matra, kaj kaže moja astrološka karta.

8.hiša.
Vrh v  :te.
Vladar  :Ve v 2.hiši v konjukciji s kironom, trigon z  :NE v 10.hiši in sextil z  :Ma v 1.hiši.

V 8.hiši je severni vozelj, potem  :PL in na zadnji stopinji 8.hiše  :Lu, ki je v konjukciji z u :U/ta je že v 9.hiši/.

Hmm.Ne bi znala razložiti. :U na  :Lu mogoče prinaša nepričakovano nosečnost.Ne vem.
Nikoli še nisem zanosila oz. prekinila nosečnosti.

Kaj kaže na to, da ženska v tem življenju ne bo mati?

Jernej:
Za nič mladičev bi morala imet  :Sa v 5. hiši. Imaš pa vrh taiste pete hiše v  :dv, kar ima lahko za posledico, da boš potem imela dva hkrati. Bosta pa vsaj inteligentna.
Vladar 5. je  :Me, ki mu ni hudega v  :ri
Pazi na tranzite skozi 5. in progresirano  :Lu v posebej fertilnih znamenjih ( :rak,  :Sk,  :ri,  :B,  :te in  :ko)

sasa:
Mene pa predvsem zanima tale  :PL potem, Lisa ga ima v 8, jaz ga imam v deseti. Sicer nima težkih aspektov, bi pa po 9. hiši, kjer je takoj notri  :U, sklepala, da mogoče bi lahko šlo ali za kakšen težek porod, ker  :U zna kakopak ponagajat, glede splava pa ne bi ravno napovedovala kaj takega. Mogoče edino zapleti pri porodu. Lahko pa Lisa, da si že kdaj zanosila in da je šlo naprej, pa sploh veš ne, tako kot je Tea rekla.

Lisa:

--- Quote from: Jernej on May 31, 2011, 11:37:02 PM ---Za nič mladičev bi morala imet  :Sa v 5. hiši. Imaš pa vrh taiste pete hiše v  :dv, kar ima lahko za posledico, da boš potem imela dva hkrati. Bosta pa vsaj inteligentna.
Vladar 5. je  :Me, ki mu ni hudega v  :ri
Pazi na tranzite skozi 5. in progresirano  :Lu v posebej fertilnih znamenjih ( :rak,  :Sk,  :ri,  :B,  :te in  :ko)

--- End quote ---

Če bi bila dvojčka..ja, to bi bilo super.  ;D sigurno mi ne bi bilo nikoli dolgčas...

Drugače imam pa trenutno T :Sa v 8.hiši, blizu N  :PL .. ::)

Ampak intuicija mi govori, da ne bom mati v tem življenju..ne vem no, ker itak nimam pretirane želje...
bo čas prinesel svoje...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version