Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma-četrti del
Tea:
Pozdravljena in dobrodošla.
Urška:
--- Quote from: JeJa on August 09, 2011, 01:08:08 AM ---pozdravljeni!
sem nova na tem forumu, čeprav sem prebrala že precej topicov in se že nekaj časa poglabljam v astrologijo. "vem, da nič ne vem" resnično občudujem vse vas, ki se spoznate na to vedo. upam le, da bom nekoč dosegla vašo raven znanja.
želela sem vas le pozdraviti, saj je to moj prvi vklop v vaš forum :) LP
--- End quote ---
Ojla!
Tudi jaz sem nekje tam kot ti. Strašno mi je zanimiva astrologija. A po drugi strani tako zelo zakomplicirana.
Tea:
No, potem se zmenimo septembra za tečaj :D pa boste videle, da ni noben bavbav ;)
Urška:
--- Quote from: Tea on August 09, 2011, 08:52:14 AM ---No, potem se zmenimo septembra za tečaj :D pa boste videle, da ni noben bavbav ;)
--- End quote ---
Ja, ne bi bilo slabo... Saj midve se itak že nekaj časa meniva ;)
Lunca:
--- Quote from: JeJa on August 09, 2011, 01:08:08 AM ---pozdravljeni!
sem nova na tem forumu, čeprav sem prebrala že precej topicov in se že nekaj časa poglabljam v astrologijo. "vem, da nič ne vem" resnično občudujem vse vas, ki se spoznate na to vedo. upam le, da bom nekoč dosegla vašo raven znanja.
želela sem vas le pozdraviti, saj je to moj prvi vklop v vaš forum :) LP
--- End quote ---
Naslednjih nekaj let bo tranzit urana, ki predstavlja astrologijo potoval čez tvojo deveto hišo v dobrem aspektu s tvojim podznakom, zato sem prepričana, da te bo učenje vleklo in tudi prineslo dobre rezultate. Tudi natalno imaš v hiši hobijev urana, zato ne dvomim, da te vleče.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version