Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma-četrti del
taja6:
--- Quote from: JeJa on August 09, 2011, 01:08:08 AM ---pozdravljeni!
sem nova na tem forumu, čeprav sem prebrala že precej topicov in se že nekaj časa poglabljam v astrologijo. "vem, da nič ne vem" resnično občudujem vse vas, ki se spoznate na to vedo. upam le, da bom nekoč dosegla vašo raven znanja.
želela sem vas le pozdraviti, saj je to moj prvi vklop v vaš forum :) LP
--- End quote ---
Jeja dobrodošla na forumu, upam tudi,da se aktivno vključiš in deliš svoje znanje, ki ga imaš, z nami ;)
drugače pa, angelska ura ;)
taja6:
--- Quote from: Urša on August 09, 2011, 08:42:57 AM ---
sem nova na tem forumu, čeprav sem prebrala že precej topicov in se že nekaj časa poglabljam v astrologijo. "vem, da nič ne vem" resnično občudujem vse vas, ki se spoznate na to vedo. upam le, da bom nekoč dosegla vašo raven znanja.
--- End quote ---
Ojla!
Tudi jaz sem nekje tam kot ti. Strašno mi je zanimiva astrologija. A po drugi strani tako zelo zakomplicirana.
--- End quote ---
se mi zdi, da je pri vsaki stvari tako, da se moramo najprej prebiti skozi " zakompliciranost ", da na koncu ugotovimo, da so stvari čisto enostavne ;D
Urška:
--- Quote from: taja6 on August 09, 2011, 10:56:48 AM ---
--- Quote from: Urša on August 09, 2011, 08:42:57 AM ---
--- End quote ---
Ojla!
Tudi jaz sem nekje tam kot ti. Strašno mi je zanimiva astrologija. A po drugi strani tako zelo zakomplicirana.
--- End quote ---
se mi zdi, da je pri vsaki stvari tako, da se moramo najprej prebiti skozi " zakompliciranost ", da na koncu ugotovimo, da so stvari čisto enostavne ;D
--- End quote ---
Ja, res je. Če pogledaš nazaj, se samo smejiš, česa si se "ustrašil"
Škratinja Nagaya:
Jaz pa iščem, kje je kaj splošno napisanega o Lilith v znamenjih in aspektih. Pomoč! Hvala! :-*
Ametist:
--- Quote from: Pika on November 03, 2011, 08:41:41 AM ---Jaz pa iščem, kje je kaj splošno napisanega o Lilith v znamenjih in aspektih. Pomoč! Hvala! :-*
--- End quote ---
Nekaj v pomoč (članek našega Berna)
http://astrology.si/clanki-preberite/splosni-clanki/89-lilit-temna-sestra-lune
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version