Tudi sama bi prosila če mi lahko poveste ali je v moji karti kaj izstopajočega...nekaj sem že uspela pobrskat so v glavnem stvari od katerih nekatere držijo spet druge pa ne...nisem pa še tolk glavce, da bi se usmerla na tisto bistveno...hvala že vnaprej...
Nekaj je že takega s karmičnega vidika...ker nimaš nič planetov retrogradnih (samo Kiron) bi lahko rekli, da si brez karmičnih bremen, ki pa si jih lahko v tem življenju naložiš, če ne boš živela v skladu s tvojim višjim jazom. Temu se reče čiste duše, ki so prišle k nam z namenom, da nam s svojo svetlo osebnostjo pokažejo pot in utirajo pot tam, kjer vlada še vedno tema.
Glede na položaj Severnega vozla je tvoj življenjski namen v tem življenju živeti v radosti, uživati z otroci, v hobijih, zabavati se in zakaj ne tudi včasih hazardirati.

Jaz bi tudi tak življenski namen
A lahko kdo reče kako besedo o moji karti, na kratko kak stavek?
Sama se ne znajdem ???
Fresita, saj tudi zate velja zgoraj napisano. Tudi ti nimaš retrogradnih planetov (samo Kiron). Ostani to kar si, živi po tvojih načelih, lekcije v tem življenju sprejmi z radostjo in deli luč med ljudmi.
Severni vozel imaš v 7. hiši, kar pomeni, da si se v prejšnjih življenjih naučila fukcionirati kot samostojna oseba - individualist, v tem pa je namen živeti v skupnosti, partnerstvu. Naučiti se živeti s partnerjem. Prisluhniti njemu in mu biti v pomoč. Egu je priporočljivo malo prestriči krila v partnerskem odnosu.
Veliko ljudi poznam, ki imajo severni vozel v 7. hiši pa nikakor ne morejo živeti v dvoje. Ali so samski ali pa ločeni, žal. Tako, da bodo po vsej verjetnosti lekcijo ponovili v naslednjem življenju.