Author Topic: Natalne karte članov foruma-četrti del  (Read 69091 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Natalne karte članov foruma-četrti del
« Reply #30 on: February 27, 2011, 09:30:31 PM »
tudi pri meni je  pet tranzitnih planetov v sedmi hiši, res se dogaja na tej relaciji  ::)

Si tudi ti kaj v smeri s poslom naredila, ali urejaš bolj intentzivno ravno sedaj?

Andres

Kar se posla tiče, sem se res zagnala v to, da zamenjam službo, drugače pa je pri meni sedaj poudarek na partnerstvu oz. urejanju papirjev v zvezi s tem.  ::)

Torej tako kot je pri meni. Poleg poslovnega je pri meni še dodan poslovno partnerstvo, v kar štejem pomoč pri poslovnosti za partnerko.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline gericom

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Tudi najdaljša pot se začne z enim samim korakom.
« Reply #31 on: March 04, 2011, 07:25:06 PM »
Glede na to da sem nov in da vidim tukaj natalne karte, me zanima če je to možno, da si izračunam sam oz. kako pridem do nje, nekaj sicer brskam po forumu, vsaka pomoč bi mi prav prišla, da vsaj okvirno vem kje iskati  ;) hvala za pomoč in odgovor :D

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #32 on: March 04, 2011, 07:33:19 PM »
pojdi na astro.com ->free horoscopes->horoscope drawings and calculations->chart drawing ali pa extended bla bla

Offline gericom

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Tudi najdaljša pot se začne z enim samim korakom.
« Reply #33 on: March 05, 2011, 11:41:34 AM »
sem našel, hvala bojan

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #34 on: March 09, 2011, 06:33:33 PM »
Tudi sama bi prosila če mi lahko poveste ali je v moji karti kaj izstopajočega...nekaj sem že uspela pobrskat so v glavnem stvari od katerih nekatere držijo spet druge pa ne...nisem pa še tolk glavce, da bi se usmerla na tisto bistveno...hvala že vnaprej...

Nekaj je že takega s karmičnega vidika...ker nimaš nič planetov retrogradnih (samo Kiron) bi lahko rekli, da si brez karmičnih bremen, ki pa si jih lahko v tem življenju naložiš, če ne boš živela v skladu s tvojim višjim jazom. Temu se reče čiste duše, ki so prišle k nam z namenom, da nam s svojo svetlo osebnostjo pokažejo pot in utirajo pot tam, kjer vlada še vedno tema.

Glede na položaj Severnega vozla je tvoj življenjski namen v tem življenju živeti v radosti, uživati z otroci, v hobijih, zabavati se in zakaj ne tudi včasih hazardirati.
 ang: ang: ang:

Jaz bi tudi tak življenski namen  :P  ;) A lahko kdo reče kako besedo o moji karti, na kratko kak stavek? :) Sama se ne znajdem  ???

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #35 on: March 09, 2011, 07:48:28 PM »
A lahko kdo reče kako besedo o moji karti, na kratko kak stavek? :) Sama se ne znajdem  ???

Hkrati vidim, da imaš naraven dar, da privlečeš ljudi k sebi, oddajaš živahno energijo, stremiš k harmoniji in vsemu lepemu, a potem, je tukaj nezmožnost izražanja poetične duše in težave v sklepanju/ohranjanju prijateljstev...
Močna podzavest, instinkti, nekonformnost,  vihrava, zelo hitro spremenljiva čustva in težave z racionalnim razmišljanjem in vrednotenjem.

Kot da bi na zunajstoječega delovala povsem drugače, kot ti si v resnici.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #36 on: March 09, 2011, 08:05:51 PM »
Tudi sama bi prosila če mi lahko poveste ali je v moji karti kaj izstopajočega...nekaj sem že uspela pobrskat so v glavnem stvari od katerih nekatere držijo spet druge pa ne...nisem pa še tolk glavce, da bi se usmerla na tisto bistveno...hvala že vnaprej...

Nekaj je že takega s karmičnega vidika...ker nimaš nič planetov retrogradnih (samo Kiron) bi lahko rekli, da si brez karmičnih bremen, ki pa si jih lahko v tem življenju naložiš, če ne boš živela v skladu s tvojim višjim jazom. Temu se reče čiste duše, ki so prišle k nam z namenom, da nam s svojo svetlo osebnostjo pokažejo pot in utirajo pot tam, kjer vlada še vedno tema.

Glede na položaj Severnega vozla je tvoj življenjski namen v tem življenju živeti v radosti, uživati z otroci, v hobijih, zabavati se in zakaj ne tudi včasih hazardirati.
 ang: ang: ang:

Jaz bi tudi tak življenski namen  :P  ;) A lahko kdo reče kako besedo o moji karti, na kratko kak stavek? :) Sama se ne znajdem  ???

Fresita, saj tudi zate velja zgoraj napisano. Tudi ti nimaš retrogradnih planetov (samo Kiron). Ostani to kar si, živi po tvojih načelih, lekcije v tem življenju sprejmi z radostjo in deli luč med ljudmi.

Severni vozel imaš v 7. hiši, kar pomeni, da si se v prejšnjih življenjih naučila fukcionirati kot samostojna oseba - individualist, v tem pa je namen živeti v skupnosti, partnerstvu. Naučiti se živeti s partnerjem. Prisluhniti njemu  in mu biti v pomoč. Egu je priporočljivo malo prestriči krila v partnerskem odnosu.

Veliko ljudi poznam, ki imajo severni vozel v 7. hiši pa nikakor ne morejo živeti v dvoje. Ali so samski ali pa ločeni, žal. Tako, da bodo po vsej verjetnosti lekcijo ponovili v naslednjem življenju.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #37 on: March 10, 2011, 09:42:04 AM »
A lahko kdo reče kako besedo o moji karti, na kratko kak stavek? :) Sama se ne znajdem  ???

Hkrati vidim, da imaš naraven dar, da privlečeš ljudi k sebi, oddajaš živahno energijo, stremiš k harmoniji in vsemu lepemu, a potem, je tukaj nezmožnost izražanja poetične duše in težave v sklepanju/ohranjanju prijateljstev...
Močna podzavest, instinkti, nekonformnost,  vihrava, zelo hitro spremenljiva čustva in težave z racionalnim razmišljanjem in vrednotenjem.

Kot da bi na zunajstoječega delovala povsem drugače, kot ti si v resnici.

Hvala za napisano :-* Bo držalo ang:  Je dobro prebrati kaj takega, da se potem tudi sama sebe lažje razumem  :P :)

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #38 on: March 10, 2011, 09:48:12 AM »
Hvala za napisano :-* Bo držalo ang:  Je dobro prebrati kaj takega, da se potem tudi sama sebe lažje razumem  :P :)

Me veseli, če sem zadel, vendar moraš vedno dobro premislit, ali nekaj res in drži in v kolikšni meri.
Nenazadnje sem jaz in večina ljudi tu, precej neizkušen in upotabljam ta medij za vaje.
Pa tudi če je kdo bolj izkušen, še ne pomeni, da drži astrološkega boga za brado...

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #39 on: March 10, 2011, 09:49:51 AM »

Me veseli, če sem zadel, vendar moraš vedno dobro premislit, ali nekaj res in drži in v kolikšni meri.
Nenazadnje sem jaz in večina ljudi tu, precej neizkušen in upotabljam ta medij za vaje.
Pa tudi če je kdo bolj izkušen, še ne pomeni, da drži astrološkega boga za brado...

Vem, ampak vseeno so stvari, ki kar držijo :)

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #40 on: March 10, 2011, 09:59:39 AM »

Fresita, saj tudi zate velja zgoraj napisano. Tudi ti nimaš retrogradnih planetov (samo Kiron). Ostani to kar si, živi po tvojih načelih, lekcije v tem življenju sprejmi z radostjo in deli luč med ljudmi.

Severni vozel imaš v 7. hiši, kar pomeni, da si se v prejšnjih življenjih naučila fukcionirati kot samostojna oseba - individualist, v tem pa je namen živeti v skupnosti, partnerstvu. Naučiti se živeti s partnerjem. Prisluhniti njemu  in mu biti v pomoč. Egu je priporočljivo malo prestriči krila v partnerskem odnosu.

Veliko ljudi poznam, ki imajo severni vozel v 7. hiši pa nikakor ne morejo živeti v dvoje. Ali so samski ali pa ločeni, žal. Tako, da bodo po vsej verjetnosti lekcijo ponovili v naslednjem življenju.

Tudi tebi hvala za odgovor :-* in spet moram priznati, da so stvari, ki držijo ali pa imajo povezavo z določenimi dogodki v mojem življenju (partnerstvo ima velik pomen v mojem življenju, moža sem našla na drugem koncu sveta in sva ne glede na prepreke in ovire zdržala skupaj in se še vedno drživa skupaj  ;D)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #41 on: March 10, 2011, 10:04:13 AM »
O Fresita, moža že imaš, pa niti še ne Saturnovega povratka  :D

No, tudi to je ena odlika vozla v 7 hiši  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #42 on: March 10, 2011, 10:20:35 AM »

Tudi tebi hvala za odgovor :-* in spet moram priznati, da so stvari, ki držijo ali pa imajo povezavo z določenimi dogodki v mojem življenju (partnerstvo ima velik pomen v mojem življenju, moža sem našla na drugem koncu sveta in sva ne glede na prepreke in ovire zdržala skupaj in se še vedno drživa skupaj  ;D)

Sploh ni pomembno od kod, iz katerega konca sveta je kdo, pomembno je, da se duši razumeta in ljubita.  V Novi Gorici videvam mlad par, ona belka, on pa čudovit mladenič čokoladne barve. Res sta lepa.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #43 on: March 10, 2011, 10:49:54 AM »
O Fresita, moža že imaš, pa niti še ne Saturnovega povratka  :D

No, tudi to je ena odlika vozla v 7 hiši  ;)

Kaj a da si zgodaj najde družico oz.partnerja? Mi je zanimiv vozel v sedmi, ker ga ima večina "mojih" moških...sine, mož, bivši partner, oče....le kaj je moja lekcija potem?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #44 on: March 10, 2011, 10:51:29 AM »
Kaj a da si zgodaj najde družico oz.partnerja? Mi je zanimiv vozel v sedmi, ker ga ima večina "mojih" moških...sine, mož, bivši partner, oče....le kaj je moja lekcija potem?

Ti samo služiš namenu  :P