Author Topic: Natalne karte članov foruma-četrti del  (Read 69076 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Natalne karte članov foruma-četrti del
« Reply #60 on: May 04, 2011, 10:05:32 AM »
No vidiš bova eno drugo zbrcali, jaz si tudi ogledujem ta tečaj regresije  ;) V kateri hiši pa imaš ti sonce?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Princes

• Mojster
« Reply #61 on: May 04, 2011, 10:12:22 AM »
No vidiš bova eno drugo zbrcali, jaz si tudi ogledujem ta tečaj regresije  ;) V kateri hiši pa imaš ti sonce?

V 5. hiši....
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #62 on: May 04, 2011, 10:14:31 AM »
Torej recimo tudi potencialno, če želimo imeti s.p., lahko pogledamo 10.hišo, kaj je notri itd in od tam dalje potem tudi predispozicije, če bo uspešno?

Ja, načeloma. Vendar ne pozabi, da natalka vseeno pove osnovo oz. temelj.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #63 on: May 04, 2011, 10:19:05 AM »
Torej recimo tudi potencialno, če želimo imeti s.p., lahko pogledamo 10.hišo, kaj je notri itd in od tam dalje potem tudi predispozicije, če bo uspešno?

Ja, načeloma. Vendar ne pozabi, da natalka vseeno pove osnovo oz. temelj.

Ja, to vsekakor. Pa tko me je zanimalo, ker vem, da imam že tako ali tako v natalki zastavljeno, da bi bila dober šef, voditelj itd, seveda pa tudi s.p. ni izključen. Take zadeve potem pridejo prav, ko se odločaš, ali odpreti s.p. ali ne. Karta bi v tem primeru povedala veliko. Ker če recimo s.p. nima dobro zastavljene karte, ti prav nič ne pomaga, da imaš v natalni izraženo dobro vodstvo itd. Potem je že bolje delati na nekem položaju, kjer imaš ljudi pod seboj, si šef, vendar nimaš lastnega podjetja. Itak pa zdej razmišljam čisto v eno tretjo smer, ne vem kaj me spet meče zadnje čase... Razmišljam o čisto tretji smeri študija...
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #64 on: May 20, 2011, 08:01:37 AM »
Ok, me je moja sestra mal prisilila v nekem smislu, da ji razložim, kako je glede nosečnosti in tega, kako se to vidi v astrološki karti. Smo že rekli, da se prva nosečnost gleda po prvi hiši, druga potem po deseti itd.

Se pravi, če pogledamo mojo karto, pa da vidm, če sm jst to prou zadela:

Vrh moje hiše je v  :rak,  vladar 8 je v  :Sk, gre v 10.

Na hitro bi rekla, da mi bo nosečnost na nek način zelo domača, ker je vrh v  :rak, hkrati pa bom verjetno zelo pazila, bila emocionalna (kaj bo eksplozija hormonov in čustev :P), ker gre luna v tretjo, bom verjetno tut dost govorila o njej, jst si sebe bolj predstavljam, da bom itak celmu svetu razlagala, kok sem vesela itd (jao mene, bogi vsi okol mene).

Če pa pogledam še aspekte,  :Lu mam v  :op:Ve. Kako si potem tega razlagam? Eno bi verjetno bilo, da bo nosečnost spremenila moje prehranjevalne navade, ker je  :Ve vladarica tudi gurmanskih užitkov zaradi  :B.

A sm čist v temo brcnla?  ;D

Edino potem me še nekaj zanima. Če je  :PL v 10, kar označuje drugo nosečnost.  :PL je tudi planet smrti, kaj to pomeni, da bo rizična, da bo po možnosti tudi splav?

Jao sem zakomplicirala  ;D :o :)
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #65 on: May 20, 2011, 08:27:35 AM »
Vrh moje hiše je v  :rak ,  vladar 8 je v  :Sk , gre v 10.

Ne štekam kaj si hotela tukaj povedat. Vrh 8 je v  :rak , vladarica  :Lu gre v tretjo v  :ri
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #66 on: May 20, 2011, 08:32:35 AM »
Drugače pa  :Lu :op :Ve  prinaša nasprotovanje v materinskem in ljubezenskem principu. Mogoče se ne boš znala soočit z obema vlogama. Sam porod vrh devete je v devici, mogoče pod vplivom kakih zdravil... malo sem ti dala za glodat  ;)

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #67 on: May 20, 2011, 08:33:29 AM »
Vrh moje hiše je v  :rak ,  vladar 8 je v  :Sk , gre v 10.

Ne štekam kaj si hotela tukaj povedat. Vrh 8 je v  :rak , vladarica  :Lu gre v tretjo v  :ri

Naravni vladar 8,  :PL gre v  :Sk v 10. Sej se to tut gleda, ane, kje je naravni vladar. Sej vladar  :rak:Lu gre pa res v  :ri v 3. Pismo bom sama vodena za nosečnost al kaj haha
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #68 on: May 20, 2011, 08:36:53 AM »
Aja vse jasno zdej  :)

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #69 on: May 20, 2011, 08:37:17 AM »
Drugače pa  :Lu :op :Ve  prinaša nasprotovanje v materinskem in ljubezenskem principu. Mogoče se ne boš znala soočit z obema vlogama. Sam porod vrh devete je v devici, mogoče pod vplivom kakih zdravil... malo sem ti dala za glodat  ;)

Ahaaa, to mi ni blo jasno, kaj ta opozicija dela tam  ;D

Jao mene, kaj me bojo zafiksal z vsem tistim al kaj  ;D Lahko da bojo kakšni umetni, sej zdravila tko al pa tko že avtomatsko našopajo vate, kolkr jih pač lahko. Epiduralne zih ne bom, ker sem mnenja, da se že telo samo pripravi na porod.

9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #70 on: May 20, 2011, 08:38:59 AM »
Marsa maš tudi zraven, tako da možno da je kaki carski rez...no al pa mogoče samo rezanje presredka hehe. Dej nehi ko se enkrat porod začne odvijat, reagiraš čisto drugače kot si mislil  ;D

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #71 on: May 20, 2011, 08:43:09 AM »
Možno ja, definitivno bo zgleda kako rezanje zraven.

Jah sej to verjamem, da se čisto drugače odvija, kokr si si zamislu. To bom itak vidla šele čez 2, 3, 4 leta  ;D Samo je pa zabavno tkole mal gledat.

Sem pa opazila, da se mi moji dnevi v mesecu dogajajo na dneve, ko mi T  :Lu kvadrira na natalno  :Lu in natalno  :Ve.

Pa ko je  :Lu:st, bi sam jedla, vse kar leze in gre! Zanimivo, glede na to, da mam v drugi hiši tudi  :J, ki je naravni vladar  :st. Ostale dni sem pa bolj asketa - vrh 2. v  :ko  :)
9ZK 674

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #72 on: May 20, 2011, 12:38:56 PM »
Od kdaj se za prvo nosečnost gleda 1. hiša, ali je to morda ena izmed metod?
A se ne gleda za prvo nosečnost 8. hiša, za drugo nosečnost 10. hiša itd...

Ok za ASC mi je sicer znano, da naj bi bil tudi glede na planete, ki so tam,  tudi pokazatelj, kakšen bo porod?

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #73 on: May 20, 2011, 01:08:15 PM »
Ne, gleda se 8. tako kot si rekla. Saj sva z Jane gledali to hišo.
9ZK 674

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #74 on: May 24, 2011, 10:35:41 AM »
Ok, me je moja sestra mal prisilila v nekem smislu, da ji razložim, kako je glede nosečnosti in tega, kako se to vidi v astrološki karti. Smo že rekli, da se prva nosečnost gleda po prvi hiši, druga potem po deseti itd.

Osma hiša kaže prvo nosečnost, deseta drugo. Planeti v eni ali drugi kažejo, kako nosečnost poteka, če planetov ni, gledaš vladarje. Opazila sem, da uran  in drugi malefiki ponagajajo. Seveda pa je potrebno tudi vsako prekinjeno nosečnost šteti vmes.