Uf, za kogarkoli je že, zame je presneto aktualna

. Hvala Saši, naj ti bog poplača

. Še kar razumem angleški jezik, ampak nisem bila ziher in sem želela kakšno besedo vnesti v prevajalnik. In ne bodi len, zakaj bi posamezne besede tipkala, sem kar skopirala vse. To je prevod

Odločilna
Ste drugi ugibati yoiur odločitve? Ali ste razmišljati o odločitvah v preteklosti in se sprašujem, zakaj na svetu ste jih naredili? Ali ste se Negotov ne deluje odločno? Ali greš v krogih?
Vaša duša je namen prav zdaj je, da sami odločajo, ki so usklajeni z vašimi prednostnimi nalogami, nato pa se jih držite. Vaš višji jaz vas aksing pri izbiri vrste življenja, ki si želite - tako odločijo!
Vaša duša je lekcija: Prevzem orodij discerment, ki vam pomaga sprejemati odločitve. Začnite tako, da zmanjšuje vaše možnosti: Kaj je pomembno, da ste danes? Naj bo enostavno in neposredno. Next preuči, kako boste porabili svoj čas, in odpraviti tisto, kar ne služi vaše takojšnje cilje. Ne izpolnjujejo vseh ostalih zahtev prvi; upreti ogenj neodobravanje in ostati zvest vaše prednostne naloge. Morda tudi nepriljubljene, vendar boste pridobili spoštovanje, še posebej svoje. Vaš Divine Helpers bo pri roki, da vam pomagajo.
Če pa nočejo zavezati, da bodo vaše prednostne naloge, ignoriranje vsega drugega, boste imeli nobene moči in bo še naprej jih je preplavil svet. Žoga je v vašem sodišče