Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del  (Read 93635 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del
« Reply #45 on: August 09, 2011, 02:55:47 PM »
:Sa v mojo 12. hišo , kjer je tudi  :Ve.. in takrat se mi je svet na glavo obrnil - nenehna aktivnost, potovanja, ljubezen, temeljita osebnostna preobrazba ...no in takrat sem se znašla tudi na tem forumu, ker sem hudo rabila pomoč. Zanimivo  ::) Itak vsak na svoj način doživlja to obdobje, kot vse drugo ne ;) Morda ima na to kak vpliv tudi znamenje, v katerem se nahaja natalna  :Lu  ::)

Na vsak način ima znamenje, oz. hiša kjer je natalna luna položena, velik pomen. Jaz sem pri prehodu saturna čez mojo natalno luno, ki je v 12. hiši to najbolj občutila prav  v želji po določeni izoliranosti. Takrat sem največ prebrala, največ naučila. Seveda to človek najbolj spozna, ko aspekt mine. Opažam pa, da tisti žurerji, ki jih saturn v takem tranzitu ne opustijo svojega prejšnjega načina življenja, jih neka višja sila prisili v določeno izolacijo, bodisi bolnico, psih.bolnico, mogoče celo v zapor. Je pa res, da sade sati je najmočnejši prav tisti dve leti in pol, ko pleše po znaku, kjer luna natalno je. Prej samo najavlja, potem pa, ko se poslavlja, tudi ni več tako močan, sploh, če ni tranzitira nobenih planetov. Največkrat opažam, da je najtežje pri tistih, ki imajo konjukcijo lune in saturna v natalu in pri prehodu saturn naredi štalo pri zdravju, najprej človek psihično nima nobene moči, zatem se to preseli na fizično telo.

mož ima v natalu  :Lu opozicija  :Sa, bomo videli kako bo  ::)
tudi pri možu sem opazila, da se je zelo izoliral od vseh prijateljev, družine - čisto nasprotje od prej, pri njih so itak vsi 24 ur na dan v družbi in komunikaciji z drugimi. Zdaj živi kot puščavnik, pravi in se čudi, kako mu ni do druženja.
« Last Edit: August 09, 2011, 02:58:35 PM by taja6 »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #46 on: August 09, 2011, 03:16:34 PM »
sem preverila pri možu, do pribl. srede decembra 2017 bo v Sade Satiju in sem ponovno pogledala, kako in kdaj je bil pri meni in videla, da je moj Sade Sati trajal le 6 let in pol..srečnica jaz  ;D

Kaj je bilo v tem obdobju, kar se tiče tegob, težav, nezgod itd...nič od tega, sem se pa na začetku sade satija poovno vpisala na faks in se ga lotila resno. V tem obdobju sem skoraj čisto nehala hodit ven, samo študij, predavanja, vaje, študij. Dejansko se odrezala z  večino znanstvi, poznanstvi, ki niso imeli neke velike teže v mojem življenju in obdržala samo tiste prave prijatelje/prijateljice, katere itak že imam iz otroštva, razen dveh izjem. Drugače nisem kaj težkega doživljala v tem obdobju, le spomnim se, da me je proti koncu ubijala že ta rutina, izolacija; nekaj mije manjkalo. Ko pa se je moj sade sati končal,  se je pa res začelo " dogajat " pri meni, saj je potem vstopil  :Sa v mojo 12. hišo , kjer je tudi  :Ve.. in takrat se mi je svet na glavo obrnil - nenehna aktivnost, potovanja, ljubezen, temeljita osebnostna preobrazba ...no in takrat sem se znašla tudi na tem forumu, ker sem hudo rabila pomoč. Zanimivo  ::) Itak vsak na svoj način doživlja to obdobje, kot vse drugo ne ;) Morda ima na to kak vpliv tudi znamenje, v katerem se nahaja natalna  :Lu  ::)

Bom delala z možem, da ne bo ( čisto po moško ) skušal igrati žrtev, sploh ker ima kar nekaj planetov na rakovih stopinjah, isto  :Lu in se mi zdi, da se to kar pozna.

nekaj o stopinjah imaš tukaj, Sanjalka  ;)

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,2264.0.html

Hvala Taja za link o stopinjah :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #47 on: August 10, 2011, 11:48:03 AM »
Prvi saturnov povratek je pred vrati, ker to ni dovolj mi bo še preko kvadrata aktiviral Venero. No, saj to že vse na polno dela, še mesec pa pol do egzaktnih pozicij...

Poleg tega mi bo P :Lu preko MC-ja šla v 10. hišo, mi pa tudi veselo kvadrira  :Ma

Moja punca bo prav tako imela P :Lu na MC, mesec pa pol je razlike. Izgleda se se bosta najini Luni lovili okoli zodiaka. Kvadrira pa ji tudi  :Me
Sicer pa je še sredi  :Sa tranzita, ki aktivira njen natalni  :So :kv :Lu saj je namreč  :op :So in  :kv :Lu.
Kmalu pa bo aktiven tudi vpliv P :Lu ko bo še kvadrirala  :Ma in  :PL.

Vsi tenzični aspekti v njeni karti bodo torej osvetljeni od Lune in opozorjeni od Saturna.

A me potem naj čudi, da je tako napeto med nama?

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #48 on: August 10, 2011, 12:34:18 PM »
Prvi saturnov povratek bo sigurno nakazal kaj želi od tebe. Verjetno bo kvadrat na venero, po moje že drži, preverjal trdnost vajinega odnosa. Itak razbije samo take veze, ki so zanič na dolgi rok, zato se nimaš kej sekirat. Dober material ostane skupaj, vendar brez ohladitev ne gre. Je pa fino, da mlajša generacija počaka ledik in frej prvi povratek, ker se mi zdi, da je precej manj naporen, kot pri tistih poročenih.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #49 on: August 10, 2011, 12:46:26 PM »
Bojan a nisi ti moj letnik  ???  Sem mislila, da si že mel  :Sa  povratek?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #50 on: August 10, 2011, 01:13:29 PM »
Moj je direkten, ko si ti bila rojena (za mano) je bil pošteno retrograden, zato je pri tebi zgodnejši povratek.

Lunca, Saturn mi je natalno v 7. hiši, kot še 3. drugi planeti, tako da mi je dokaj jasno kaj hoče.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #51 on: August 10, 2011, 01:44:07 PM »
Moj je direkten, ko si ti bila rojena (za mano) je bil pošteno retrograden, zato je pri tebi zgodnejši povratek.

Lunca, Saturn mi je natalno v 7. hiši, kot še 3. drugi planeti, tako da mi je dokaj jasno kaj hoče.

Aaa sem imela skoz v glavi, da si ti rojen za mano  ;D  No potem pa uspešen povratek želim, ni tako grozno  ;)  Prideš ven druga oseba  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #52 on: August 10, 2011, 02:47:59 PM »
Ko je meni letos 1.marca delal T :Sa ekzakten  :kv na N :Ve, sem se po skoraj 6-ih letih skupne veze preselila k mojemu dragemu, tako da nama je ta  :kv prinesel  korak naprej v vezi.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #53 on: August 10, 2011, 08:15:14 PM »
Če bi vedeli, kakšen saturnov povratek mene daje, ajoj...
 ;D
In trajalo bo dve leti...   ::) ??? ;D

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #54 on: August 11, 2011, 10:31:26 AM »
Ko je meni letos 1.marca delal T :Sa ekzakten  :kv na N :Ve, sem se po skoraj 6-ih letih skupne veze preselila k mojemu dragemu, tako da nama je ta  :kv prinesel  korak naprej v vezi.
Tudi meni se vse v to stran razvija. A kljub temu, je zadnje čase bilo napeto. Ali pa ravno zaradi tega...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #55 on: August 11, 2011, 10:37:21 AM »
Tudi meni se vse v to stran razvija. A kljub temu, je zadnje čase bilo napeto. Ali pa ravno zaradi tega...
Je bilo tudi pri nama napeto, ampak ko sem se preselila, je sledilo olajšanje ;)

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #56 on: August 11, 2011, 05:00:39 PM »
[Lunca, Saturn mi je natalno v 7. hiši, kot še 3. drugi planeti, tako da mi je dokaj jasno kaj hoče.

Super, jaz sem pregurala povratek čez natalni saturn v sedmi in še kaj, zato bo verjetno tudi tebi uspelo. Saj veš tisto, kar je dobro ostane skupaj, kar pa ne, pa naredi prostor nekomu drugemu.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #57 on: August 11, 2011, 05:18:49 PM »
[Lunca, Saturn mi je natalno v 7. hiši, kot še 3. drugi planeti, tako da mi je dokaj jasno kaj hoče.

Saj veš tisto, kar je dobro ostane skupaj, kar pa ne, pa naredi prostor nekomu drugemu.

S tem se pa 200% strinjam.  ;D
9ZK 656

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #58 on: August 11, 2011, 06:30:02 PM »

;D Ja, saturn na dolgi rok že zrihta tako, kot je prav, zato mogoče najprej boleče, nato  pa kasneje, prinese tisto kar smo si želeli.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #59 on: August 11, 2011, 06:58:16 PM »

;D Ja, saturn na dolgi rok že zrihta tako, kot je prav, zato mogoče najprej boleče, nato  pa kasneje, prinese tisto kar smo si želeli.

In Pluton ...  :)
9ZK 656