Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del  (Read 93820 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del
« Reply #195 on: July 18, 2012, 02:28:21 PM »
Ja, verjetno je šlo za tesnobo. Sem vesela, da je mimo :)
Se sprašujem katere lekcije nisem opravila, da se mi je potem to takole odražalo na telesu?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #196 on: July 18, 2012, 02:35:23 PM »
Ja, verjetno je šlo za tesnobo. Sem vesela, da je mimo :)
Se sprašujem katere lekcije nisem opravila, da se mi je potem to takole odražalo na telesu?

To je težko rečt kaj, ne vem kaj se ti je dogajalo zadnje čase. Imaš pa že v osnovi  :Lu :op :Sa :kv :Ve ( ženskost, intima, dojemanje sebe, si nisi postavila vrednosti? )
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #197 on: July 18, 2012, 02:46:48 PM »
Ja, Jane dobro vprašanje ::) Je bilo v tem obdobju ogromno učenja postavljanja meja drugim in mislim, da mi je kar precej uspelo, verjetno pe še vedno ne vse. Hm, ja to je moje učenje za to življenje  ::)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #198 on: July 18, 2012, 02:58:06 PM »

Zanimivo mi je opazovat, kako aspekti različno delujejo na ljudi. Kaj botruje temu, da nekdo preživi ob istih aspektih, nekdo drug pa ne?

To dokazuje, da gre kvečjemu za vplive, ne absolutno usodo. Ker smo ljudje, ne lončnice.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #199 on: July 18, 2012, 03:04:47 PM »
Maja, seveda gre za neke pokazatelje kaj se lahko v nekem obdobju dogaja, na katerem področju... Nič ni absolutnega.
Koliko nas določa usoda in koliko sami vplivamo na dogajanja je pa tema, katera je tudi meni zelo zanimiva, vendar do končnega odgovora še nisem uspela priti.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #200 on: July 18, 2012, 03:17:32 PM »
Gledam malo karto sodelavke, ki je umrla. Ne vem sicer točne ure, bolj na splošno me je zanimalo kakšni aspekti so bili prisotni takrat. Zanimivo, da takrat ko so se težave začele je šel saturn čez plutona in luno ( v nosečnosti), maja 2012 ko je bilo prisotno kao izboljšanje je bil plutonov kvadrat, ne čisto egzakten 1 stopinja do egzaktnosti, potem je šel spet retro.
V času smrti pa:
 :PL :kv :So in kontra T :So :kv :PL
 :Sa :op :Ma

Zanimivo mi je opazovat, kako aspekti različno delujejo na ljudi. Kaj botruje temu, da nekdo preživi ob istih aspektih, nekdo drug pa ne?

P  :So  :kon N :PL na IC (blizu je bila tudi že P :Lu) je življenje vzelo mladi mamici pri 35 letih...
Seveda so bili še drugi aspekti, T :PL, P :Ma oba v 6. hiši..
Tako kot je že Tea rekla, gre pri  :PL temi vedno za neko transformacijo, včasih se ta transformacija zgodi na način, da oddidemo iz svojega telesa...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #201 on: August 01, 2012, 03:55:03 PM »
Sem opazila, da  se mi obeta kar nekaj sprememb:
P :Ve pride v 1. hišo, T :PL bo šel v 5. hišo, T :ki in T :NE v 7. hišo in T :U v 8.hišo.
To pomeni, da se mi bo aktiviralo kar nekaj novih področij življenja.
Tea, kaj ti misliš-tako nekako že na prvi pogled se obetajo spremembe partnerstva, mene same, moje ustvarjalnosti ali otrok...

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #202 on: September 07, 2012, 07:45:36 AM »
V moji P karti;

P retro :Ve ja točno na mojem P ASC in v  :op z P :PL.

??
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #203 on: September 07, 2012, 08:45:27 AM »
:Ve prihaja v  :kon z N  :So (še dve stopinji pa bo gor) v  :ov v 2 hiši. se mi obeta kaj pozitivnega, vaj 1* po dolgem času?

kaj pa T  :U   :kon N   :So v   :ov v 2 hiši? takrat naj bi se mi rešila neka finančna zadeva? je to to

« Last Edit: September 07, 2012, 08:51:55 AM by natasas »
pozdravček :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #204 on: September 07, 2012, 08:53:31 AM »
:Ve prihaja v  :kon z N  :So (še dve stopinji pa bo gor) v  :ov v 2 hiši. se mi obeta kaj pozitivnega, vaj 1* po dolgem času?

kaj pa T  :U  na N   :So v   :ov v 2 hiši? takrat naj bi se mi rešila neka finančna zadeva? je to to

Potem ti P :Ve rabi še cca dve leti, da bo na  :So in prav tako T :U še nekaj časa ne bo na N :So.
Imaš P :Ve še retrgoradno ali gre že naprej?
Je pa pestro dogajanje sedaj za vsa kardinalna znamenja, trenutno so pod pritiskom planeti na 6,7,8 stopinji teh znamenj.
Lažje bo, če pripneš še karto s progresijami in tranziti...

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #205 on: September 07, 2012, 08:55:50 AM »

evo karto :)

Kaj pa ko P :So pride na IC?
vidim, ja da se bo prav počasi premikalo na boljše, tja do 2014 bom že speljala :D
« Last Edit: September 07, 2012, 09:01:22 AM by natasas »

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #206 on: September 07, 2012, 09:04:08 AM »

vidim, ja da se bo prav počasi premikalo na boljše, tja do 2014 bom že speljala :D

baje ko je P :Lu v 12 hiši, vsaj tko nekak mi je blo rečeno, naj ne bi delalal nekih sprememb, ker nisem dovolj notranje močna. je tako?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #207 on: September 07, 2012, 10:29:17 AM »

Ja, P :Ma imaš na T :U in T :Ma na N  :U, ja pazi no, da te ne bo razneslo od energije ;D
Kot sem že rekla, ti priporočam ŠPORT!
P :Ve ti je 1x že šla čez  :So, ko je šla R, poglej kaj se je zgodilo takrat, sedaj ti bo šla pa še 1x čez v direktnem gibanju.
Lahko se bo zaključila zgodba, ki si jo začela, ko je šla v R gibanju čez  :So.
Moj bivši je začel zgodbo z mano, ko mu je R  :Ve prišla na N :So in najina zgodba se je  zaključila, ko je njegova P :Ve bila v direktnem gibanju in je prišla na njegovo N  :So.

P :So na IC-si boš ustvarila dom, družino, to ti bo v tem obdobju pomembno, tu se boš dobro počutila, več stikov s svojimi domačimi...Družinska tradicija...Več ukvarjanja z domom, družino...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #208 on: September 07, 2012, 10:39:04 AM »

baje ko je P :Lu v 12 hiši, vsaj tko nekak mi je blo rečeno, naj ne bi delalal nekih sprememb, ker nisem dovolj notranje močna. je tako?

:Lu v 12. hiši-osama, počitek, utrujenost, strahovi. Pri tebi so lahko strahovi povezani s partnerstvom (vladar P :Lu:ko je  :Sa, ki je natalno v 7. hiši)
Ker gledam vedno celo os (12.hiša-6.hiša) se lahko pojavijo tudi neutemeljeni strahovi glede zdravja.
Skratka P  :Lu v 12. hiši je občutljiva psiha...

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #209 on: September 07, 2012, 10:39:55 AM »
Samo eno hitro vprašanje ... Pred leti, ko sem spoznala nekoga, s katerim sva imela zelo intenziven odnos, sem na dan, ko sva se prvič srečala, imela  :Me:Ve in  :Ma vse v  :kon z natalnim  :Ma v 9. hiši. Kaj stoji za tem? Sama menim, da HUDA spolna privlačnost, boj egov, spoznavanje in uravnovešanje moškega in ženskega principa in vloge spolov in oblikovanja osebnosti ... ?
9ZK 656