Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del  (Read 93831 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del
« Reply #210 on: September 07, 2012, 10:45:27 AM »
Samo eno hitro vprašanje ... Pred leti, ko sem spoznala nekoga, s katerim sva imela zelo intenziven odnos, sem na dan, ko sva se prvič srečala, imela  :Me:Ve in  :Ma vse v  :kon z natalnim  :Ma v 9. hiši. Kaj stoji za tem? Sama menim, da HUDA spolna privlačnost, boj egov, spoznavanje in uravnovešanje moškega in ženskega principa in vloge spolov in oblikovanja osebnosti ... ?

Predvidevam, da so bili to tranziti  :Me:Ve in  :Ma in ne progresije.
To gre za trenutne občutke, vsekakor si dobro opisala situacijo že sama ;)
Vpogled v veliko širšo perspektivo, širjenje obzorij preko vsega kar si že sama napisala. Se ti je odprl kakšen kanal, si dobila širši pogled na življenje, drugo filozofijo preko tega odnosa?
Kaj se ti je takrat premaknilo v glavi, v razmišljanju? Nekaj povsem novega definitivno....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #211 on: September 07, 2012, 10:57:34 AM »

evo karto :)

Kaj pa ko P :So pride na IC?
vidim, ja da se bo prav počasi premikalo na boljše, tja do 2014 bom že speljala :D

Ja, P :Ma imaš na T :U in T :Ma na N  :U, ja pazi no, da te ne bo razneslo od energije ;D
Kot sem že rekla, ti priporočam ŠPORT!
P :Ve ti je 1x že šla čez  :So, ko je šla R, poglej kaj se je zgodilo takrat, sedaj ti bo šla pa še 1x čez v direktnem gibanju.
Lahko se bo zaključila zgodba, ki si jo začela, ko je šla v R gibanju čez  :So.
Moj bivši je začel zgodbo z mano, ko mu je R  :Ve prišla na N :So in najina zgodba se je  zaključila, ko je njegova P :Ve bila v direktnem gibanju in je prišla na njegovo N  :So.

P :So na IC-si boš ustvarila dom, družino, to ti bo v tem obdobju pomembno, tu se boš dobro počutila, več stikov s svojimi domačimi...Družinska tradicija...Več ukvarjanja z domom, družino...

misliš T :Ve ko je bila retrogradna? je možno, da je to blo že dolgo let nazaj?
« Last Edit: September 07, 2012, 11:02:37 AM by natasas »
pozdravček :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #212 on: September 07, 2012, 11:02:29 AM »

evo karto :)

Kaj pa ko P :So pride na IC?
vidim, ja da se bo prav počasi premikalo na boljše, tja do 2014 bom že speljala :D

Ja, P :Ma imaš na T :U in T :Ma na N  :U, ja pazi no, da te ne bo razneslo od energije ;D
Kot sem že rekla, ti priporočam ŠPORT!
P :Ve ti je 1x že šla čez  :So, ko je šla R, poglej kaj se je zgodilo takrat, sedaj ti bo šla pa še 1x čez v direktnem gibanju.
Lahko se bo zaključila zgodba, ki si jo začela, ko je šla v R gibanju čez  :So.
Moj bivši je začel zgodbo z mano, ko mu je R  :Ve prišla na N :So in najina zgodba se je  zaključila, ko je njegova P :Ve bila v direktnem gibanju in je prišla na njegovo N  :So.

P :So na IC-si boš ustvarila dom, družino, to ti bo v tem obdobju pomembno, tu se boš dobro počutila, več stikov s svojimi domačimi...Družinska tradicija...Več ukvarjanja z domom, družino...

misliš T :Ve ko je bila retrogradna?

Ne T, ampak P  :Ve...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #213 on: September 07, 2012, 11:03:37 AM »
je možno, da je to blo že dolgo let nazaj?

« Last Edit: September 07, 2012, 12:18:40 PM by natasas »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #214 on: September 07, 2012, 11:05:34 AM »

Ne vem kdaj ti je obrnila smer iz R gibanja v direktno...
Poglej za nazaj.

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #215 on: September 07, 2012, 11:37:41 AM »

Ne vem kdaj ti je obrnila smer iz R gibanja v direktno...
Poglej za nazaj.

v bistvu mi je šla čez leta 1988, ker je bla tolk cajta R...leta 2002 pa je spremenila smer v D in še čakam da pride čez :)

kaj je blo takrat...ufff se ne spomnim več :(

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #216 on: September 07, 2012, 11:49:29 AM »
Preizkus naucenega s tem retrogradnim gibanjem venere te caka, ko pride spet nazaj na  sonce in sploh na natalno venero. V tem obdobju te ta r venera uci nekaj, kar nisi dobro osvojila v prejsnjem zivljenju, ko pride nazaj na natalno bos videla, ce si kaj znanja tudi osvojila.tVoja tema je odpuscanje drugim oz. ne prizadeti drugih, ne videti samo sebe,ampak tudi druge...

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #217 on: September 07, 2012, 12:17:52 PM »
hvala ti za tole razlago :o

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #218 on: September 07, 2012, 12:22:40 PM »
hvala ti za tole razlago :o

In, si presenečena?

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #219 on: September 07, 2012, 12:33:41 PM »
presenečena? ma niti ne, sam te lekcije so krute :(

moja tema kot praviš, je v tem trenutku točno to kar se mi dogaja (odnosi doma) ??? zelo intenzivno.

upam, da mi uspe preseči svoje strahove in nemoč.

en astrologinja mi je rekla, da je moja sreča nekoliko zapoznela  >:(

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #220 on: September 07, 2012, 12:41:56 PM »
presenečena? ma niti ne, sam te lekcije so krute :(

moja tema kot praviš, je v tem trenutku točno to kar se mi dogaja (odnosi doma) ??? zelo intenzivno.

upam, da mi uspe preseči svoje strahove in nemoč.

en astrologinja mi je rekla, da je moja sreča nekoliko zapoznela  >:(

Jah, osvoboditev take venere je, ko gre naprej od svoje natalne pozicije, takrat naj bi zadihala  s polnimi pljuči, takrat naj bi začela novo pot...
Verjamem, da te čaka še veliko lepega in tudi kakšna usodna ljubezen verjetno, ko ti pride na N  :So, to pa bo čez 2 leti...

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #221 on: September 08, 2012, 05:50:08 PM »
Preizkus naucenega s tem retrogradnim gibanjem venere te caka, ko pride spet nazaj na  sonce in sploh na natalno venero. V tem obdobju te ta r venera uci nekaj, kar nisi dobro osvojila v prejsnjem zivljenju, ko pride nazaj na natalno bos videla, ce si kaj znanja tudi osvojila.tVoja tema je odpuscanje drugim oz. ne prizadeti drugih, ne videti samo sebe,ampak tudi druge...

oooo, zanimivo tole.
a lahko še zame napišeš kaj me uči moja R  :Ve v progresijah?
pri meni bo v R gibanju zelo, zelo dolgo, do mojega 50. leta starosti...a ni to kruto?? :)

natasas, tudi pri meni je P :So na N :Ve od mesecea februarja naprej....nič posebenega se ne dogaja...sicer je pa še časa na pretek, ker bo tam do februarja 2013
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #222 on: September 24, 2012, 03:45:31 PM »
Ali lahko P :So  :kon N :Ve gledamo tudi kot kaj drugega, ne samo kot veliko ljubezen?
Pri meni se to dogaja v 2.hiši...recimo  zaslužen materialni razvoj ali kaj podobnega?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #223 on: September 25, 2012, 07:37:58 AM »
Ali lahko P :So  :kon N :Ve gledamo tudi kot kaj drugega, ne samo kot veliko ljubezen?
Pri meni se to dogaja v 2.hiši...recimo  zaslužen materialni razvoj ali kaj podobnega?

Vedno je potrebno gledati celotno karto in ne samo en aspekt, šele tako dobiš pravo sliko.
Vsekakor je aspekt P :So :kon N :Ve lep, če le to  :So ali  :Ve v natalu nista slabo postavljena.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #224 on: September 30, 2012, 06:55:42 AM »
Hvala, sanjalka.

Zanima me, kako se gleda Progresivna karta?
Samostojno ali v kombinaciji z natalno?