Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del  (Read 93658 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del
« Reply #315 on: September 29, 2013, 09:06:28 AM »
Eno vprašanje za Teo. Ko sem gledala tranzite za nas 4 glede selitve, Taju kaže marec, Umi kaže maj, Zoranu junij... Zakaj je to tako a ne bi moralo vsem enako kazat? Ali je to ta fora, da pri njih planeti ne delujejo egzaktno ampak malo prej? Ker pri meni vedno "usekajo" ko so čist egzaktni.

Vsem torej kažejo v nekem razumnem časovnem okviru. Selitev se ne zgodi čez noč. Gre za proces, ko se najprej pojavi ideja, potem se sproži delovanje, potem poteka sam proces selitve in namestitve v novem. Vsak človek drugače dojema to dogajanje. Gre za subjektivno dojemanje nekega dogodka. Tranziti kažejo samo kdaj bo vsak izmed vas to doživel kot selitev.

Ne vem, če sem razumljivo pojasnila.

Da bi ti natančneje pojasnila proces, bi morala zdaj analizirat vse karte in postopek ozaveščanja. Pa poizkusi sama.

Ja vem kaj si hotla povedat, ja nisem pomislila na to. Sem gledala iz vidika ko stopimo v drugo hišo, da je to dogodek, ampak ja verjetno res ni. Tamal je že itak napol preseljen, vsem govori da ima novo hišo  ;D

če gledaš pa iz tega vidika, potem gledaš hitre prehode osebnih planetov /tranzite lune, merkurja, marsa .../
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #316 on: September 29, 2013, 09:07:21 AM »
Hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #317 on: September 29, 2013, 09:09:06 AM »
Tranzite pa solarno karto. Sej malo se še poigravam, drug teden bom lažje ko bo tamal v vrtcu, pa si bom vzela čas.

Uma je premajhna za tranzite, saj jih ima tam kjer ob rojstvu.
Glej P Luno in eventuelno tranzit marsa in jupitra
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #318 on: September 30, 2013, 08:54:02 AM »
Tranzite pa solarno karto. Sej malo se še poigravam, drug teden bom lažje ko bo tamal v vrtcu, pa si bom vzela čas.

Uma je premajhna za tranzite, saj jih ima tam kjer ob rojstvu.
Glej P Luno in eventuelno tranzit marsa in jupitra

Sej pri njej sem gledala hitre tranzite in solarno karto za naslednje leto. Nisem pa upoštevala P lune to pa res.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #319 on: January 02, 2014, 10:21:31 AM »
Tea bi te prosila za malo pomoči.
Z dragim gledava za nakup hiške v Istri.
Kdaj bi bilo najbolj primerno, ideja v glavi je stara že nekaj časa (par let), do realizacije pa še ni prišlo.
Se pa sedaj nekaj intenzivno dogovarjamo, pa me glede na stanje planetov v letošnji prvi polovici leta, kar malo skrbi.

Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #320 on: January 02, 2014, 10:57:09 AM »
Kdaj bi bilo najbolj primerno, ideja v glavi je stara že nekaj časa (par let), do realizacije pa še ni prišlo.
Se pa sedaj nekaj intenzivno dogovarjamo, pa me glede na stanje planetov v letošnji prvi polovici leta, kar malo skrbi.

datume si raje izberi v drugi polovici leta
Ogni se R in mrkov
izberi čas 100 ur po mlaju
izberi luno, ki podpira dom, nepremičnine ...najbolje fiksno
oz. tisto, ki tudi vama paše v sinastriji na vajino luno in 4 bajto
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #321 on: January 02, 2014, 11:06:04 AM »

Ogni se R in mrkov

Ja, hvala,  nič prav dobro ne kaže za to prvo polovico leta-šteje se verjetno podpis pogodbe?
No, kupujeva parcelo, ne hiško, tako da bo v vsakem primeru potrebno pridobiti še gradbeno dovoljenje, pa me zanima, če to kaj šteje ali nič?
Se gleda v tem primeru verjetno tudi kompozit?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #322 on: January 02, 2014, 11:26:32 AM »

Ogni se R in mrkov

Ja, hvala,  nič prav dobro ne kaže za to prvo polovico leta-šteje se verjetno podpis pogodbe?
No, kupujeva parcelo, ne hiško, tako da bo v vsakem primeru potrebno pridobiti še gradbeno dovoljenje, pa me zanima, če to kaj šteje ali nič?

šteje prvi korak
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #323 on: January 02, 2014, 11:42:00 AM »

Ogni se R in mrkov

šteje prvi korak

Hm, prvi korak je potem podpis pogodbe, no bomo še videli kako se bomo odločili.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #324 on: January 02, 2014, 11:45:58 AM »
Pri nas so pa ravno zadnji oz predzadnji teden 3 deklice podpisale pogodbo o zaposlitvi. Ker je ravno čas R Venere, me res zanima, kako se bo razpletlo. Če se spomnim svojega prvega podpisa pogodbe o zaposlitvi, je bilo tudi v času R Venere, ne bo ravno fajn.

Sicer je bil pogovor o zaposlitvi že prej, vendar predvidevam, da tudi podpis pogodbe šteje?
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #325 on: January 02, 2014, 11:50:29 AM »
Pri nas so pa ravno zadnji oz predzadnji teden 3 deklice podpisale pogodbo o zaposlitvi. Ker je ravno čas R Venere, me res zanima, kako se bo razpletlo. Če se spomnim svojega prvega podpisa pogodbe o zaposlitvi, je bilo tudi v času R Venere, ne bo ravno fajn.

Sicer je bil pogovor o zaposlitvi že prej, vendar predvidevam, da tudi podpis pogodbe šteje?

Venera je bila v svoji senci že od 20 novembra

Jah, včasih ne moremo mimo. Tudi moj sin zdaj išče službo oz. delo. Pa kaj čmo, bo pa jeseni ponovil vajo.
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #326 on: January 02, 2014, 11:55:52 AM »
Ja, vem, da je bila Venera v senci že od novembra. Fora je v tem, da so pogovori stekli že prej, vendar mislim, da ravno v času R Merkurja, ker so se vse tri prijavile na Zavod, da lahko šef dobi subvencijo za mlade.

Ironično, začetni korak v R Merkurju, pogajanja in podpis pa v R Veneri. Vse podrobnosti, plača, pogoji, zadolžitve itd, so se namreč menile sedaj decembra.

Četrta sodelavka pa je imela prve pogovore Merkur v senci, podpis v R Merkurju, drugi podpis pogodbe, se pravi podaljšanje v drugem R Merkurju, izteče pa se ji spet v R Merkurju in ko je Mars že v senci, če se ne motim. Konec februarja...
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #327 on: January 02, 2014, 12:22:02 PM »
Ja, vem, da je bila Venera v senci že od novembra. Fora je v tem, da so pogovori stekli že prej, vendar mislim, da ravno v času R Merkurja, ker so se vse tri prijavile na Zavod, da lahko šef dobi subvencijo za mlade.

Ironično, začetni korak v R Merkurju, pogajanja in podpis pa v R Veneri. Vse podrobnosti, plača, pogoji, zadolžitve itd, so se namreč menile sedaj decembra.

Četrta sodelavka pa je imela prve pogovore Merkur v senci, podpis v R Merkurju, drugi podpis pogodbe, se pravi podaljšanje v drugem R Merkurju, izteče pa se ji spet v R Merkurju in ko je Mars že v senci, če se ne motim. Konec februarja...

Zdaj imaš datume, spremljaj dogodke in boš iz tega potegnila določene zaključke. Najlažje se je učit kar na primerih
www.Astro-Star.net

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #328 on: January 02, 2014, 05:17:52 PM »
Jaz sem podpisala v službi, zdaj, v času r  :Ve, pogodbo za nedoločen čas.
Prev šokirana sem bila, saj sem jo dobila že po enem letu oz. dveh pogodbah.
Prvo, lani decembra, sem podpisala v času, ko je bil  :Me in  :Ve v direktnem gibanju...
R je bil samo   :J in  :U.
« Last Edit: January 02, 2014, 05:20:08 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #329 on: January 02, 2014, 08:47:12 PM »
jaz samo vem, da v marsu ne podpišem ničesar več  :-\

Moja astro karta