Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del  (Read 93660 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del
« Reply #375 on: March 03, 2014, 05:26:24 PM »

PIKA ,v  bistvu je moj natalni  :Ma v kotni hiši in je zato bolj močan. baje so planeti v kotnih hišah bolj močni, še bolj pa, če so na kotnih točkah.

Hvala, Lisa!  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #376 on: March 03, 2014, 05:41:33 PM »

Tale tvoj primer je tipečen za tiste, ki se sprašujejo, kaj je usoda in kaj svobodna volja. Se lepo vidi, kako ti vesolje nekaj nakloni in kako se lahko sama znotraj danosti odločiš. Sicer pa imamo take trenutke vsak trenutek svojega življenja.

A veš tisto; vse je tako kot mora biti. Vse kar se zgodi, se zgodi, ker se mora zgoditi, ker drugače se ne bi zgodilo. ;)
Razmišljam v tem stilu, da če mi je namenjeno, se bo začelo nekaj odvijati in se bodo zidovi okrog mene porušili, če pa ne...pač ne. Lažje bi bilo, če ne bi bilo tako močne želje.
Pač upam, da mi bodo planeti naklonjeni, da bom naredila korak naprej in ne korak nazaj.
Tolažim se pa s prvim stavkom. ;)

Naaaaakala, ne bom padla na to foro.  ;)
Lisa, nima veze s tabo, sem malo (baje) nastrojena v stilu urana, ki mi gazi ta osmo in še v ovnu.
Berem pa levo desno te teorije, da bo že nekaj se zgodilo, če je namenjeno... in naj kar v miru čičamo in čakamo in riti odmaramo, da se začne odvijat. Me malo nervira tole. Sori.
Ne bom šla na skret in čakala, da kak pluton vodo za mano potegne in potem rekla, da pač ni bilo namenjeno, da zadevo odplakne in torej tako mora bit.
Niti se ne bom klanjala planetom, naj mi bodo naklonjeni in premaknejo mojo levo nogo naprej, da se zmuvam.
Bom pa verjela izredno močni želji oz.... če hočemo, bom rekla, da me nek mars tako zelo pritiska v to smer, da je čas, da se SAMA premaknem svoji želji naproti.
V nasprotnem primeru še nikoli ni bilo NIČ, predmet silne želje je odlebdel, planeti pa najbrž zavijali z očmi.
Če sem žejna, grem pit. Ker v nasprotnem primeru mi je namenjeno... biti bivša jaz.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #377 on: March 03, 2014, 06:31:46 PM »
 :-X
Mam pa res frko.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #378 on: March 03, 2014, 06:38:37 PM »
Ja, ja, imaš čisto prav.  ;D

Nisem vedno takšna, res ne. Ne vem kaj mi je. Čuden vpliv ima name. Še pogledat si ga ne upam več. Bi padla v trans. Takoj. ;D

Ampak včasih si res samo zaradi planetov bolj sproščen in vse ti gre od roke, spet drugič si pa napet in nič se ne premakne....Spremljam zadeve in opazim razliko.

Malo več samozavesti in vere vase bi rabla. Med drugim.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #379 on: March 03, 2014, 09:06:51 PM »
Ja. Bomo vidli, kaj bo.
Mogoče pa še ni pravi čas. ;)

haha - ja mogoče

Tale tvoj primer je tipečen za tiste, ki se sprašujejo, kaj je usoda in kaj svobodna volja. Se lepo vidi, kako ti vesolje nekaj nakloni in kako se lahko sama znotraj danosti odločiš. Sicer pa imamo take trenutke vsak trenutek svojega življenja.

Ja ...
Vedno je treba, poleg ugodnega vpliva, še aktivno (so)delovat, da je kaj. Kaj "nuca" pravi čas za začetek partnerstva, če se pa izoliraš ... Ali ugoden čas za študij, če se ne učiš ... Prav tako se da preprečit nezgode, kadar obstaja nevarnost zanje. Osoda ni 100% začrtana, se da vse obrnit v pravo smer, če poznaš vplive.

Sem dobila vprašanje, kako bi živela, če se ne bi zanimala za vse te stvari ... Sem odgovorila, da najbrž isto, ampak je lažje preživljat slabša obdobja, če veš, da je pač čas tak, da kaj ne gre.

Nekateri se talo bojijo te Usode ... Kot da je vse neizbežno, začrtano in smo nemočni. Ni res! Vsak ima usodo v svojih rokah. So usodni dogodki, ampak kako ob njih reagiramo in kako jih interpretiramo - to je bistveno in tu se pokaže, kako obvladujemo sebe in svoje življenje. Mi njega ali ono nas ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #380 on: March 04, 2014, 07:41:26 AM »
Usodni dogodki se dogodijo, ampak kašen odziv bomo imeli na njih, je pa naša svobodna volja in naša odločitev.
In brez dejanj ne gre, pa če imaš še takšne priložnosti in dobro postavljene planete v življenju, če se ne aktiviraš, ni nič.
Pravijo, da ljudje z lahko karto, se prvi s samimi trigoni, sekstili, so najmanj aktivni, da ne rečem leni...
Ljudje s težko karto-kvadrati, opozicije, inkonjunkcije pa se matramo,da bi nekaj naredili in spremenili stanje, ki je včasih neznosno in tako posledično naredili večje premike v samem življenju...
Ja, treba je delati, smo pač na planetu Zemlja in vpeti v materialni svet ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #381 on: March 04, 2014, 08:01:37 AM »

Razmišljam v tem stilu, da če mi je namenjeno, se bo začelo nekaj odvijati in se bodo zidovi okrog mene porušili, če pa ne...pač ne. Lažje bi bilo, če ne bi bilo tako močne želje.

True, true..

jaz sem spet padla v ta svet želj, iluzij, sanj itd itd..
Najraje bi samo spala, sanjala in meditirala :) Čist sem na slow motion..zjutraj se celo večnost mažem in oblačim
:NE me spet nekam nese. Vse je kar naenkrat tako lepo..?

Lisa, če je samski..go for it..jaz prav nimam te sreče. Mi nič ne pomaga mežikanje, itd..počas bom začela že verjet da so vsi dobri tipi že zasedeni oz. imajo otroke

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #382 on: March 04, 2014, 09:41:39 AM »
Moram prav pogledat, kaj je bilo pred 5 leti, ko sem imela operacijo, ker me sedaj zopet hočejo dat na eno.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #383 on: March 04, 2014, 10:07:27 AM »
Moram prav pogledat, kaj je bilo pred 5 leti, ko sem imela operacijo, ker me sedaj zopet hočejo dat na eno.

verjetno si imela Kirona opozicija Venera

Zdaj imaš pa Neptuna
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #384 on: March 04, 2014, 10:07:36 AM »
 :NE :tr :Ve se obeta.
To pa zna bit nekaj zelo lepega pa še traja kar nekaj časa.
 :NE v 2.,  :Ve v 10. Kaj lahko prinese?
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #385 on: March 04, 2014, 07:07:13 PM »
zen
verjetno si imela Kirona opozicija Venera

Zdaj imaš pa Neptuna

Sem mela Kirona še preveč stran tisto leto. Saturn je bil pa tudi še predaleč, da bi mi delal opozicijo na Luno. Nič kaj takega nisem našla v bistvu. Razen še progresirane planete moram pogledat.
9ZK 674

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #386 on: March 04, 2014, 07:36:15 PM »

Lisa, če je samski..go for it..jaz prav nimam te sreče. Mi nič ne pomaga mežikanje, itd..počas bom začela že verjet da so vsi dobri tipi že zasedeni oz. imajo otroke

a veš, da ne vem veliko o njemu. tujec je. iz italije. slovensko sploh ne zna. pa tud angleško ne preveč fajn. mogoče je zato še bolj zanimiv. ???

me zanima, če v moji karti kaže kakšnega moškega iz tujine? hahaha

vladar :Ma v 9.hiši.?vladar  :So v  :st ?
« Last Edit: March 04, 2014, 07:50:19 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #387 on: March 06, 2014, 08:45:49 AM »

a veš, da ne vem veliko o njemu. tujec je. iz italije. slovensko sploh ne zna. pa tud angleško ne preveč fajn. mogoče je zato še bolj zanimiv. ???

hehehe. sem se prov spomnila. meni je že nevem kolk folka rekl da bo moj bodoči mož iz tujine. Nekaj časa nazaj me je spet ena šlogarca ustavila, pa mi rekla isto..no, jaz pa nazaj..ja, in kje je zdej ta model?? :laugh: (poslušam že par let to..)

hmm.jst imam :Ma v 9.hiši

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #388 on: March 06, 2014, 08:55:28 AM »

Prosim za razsvetlitev, kaj je mišljeno kot "vladar  :So v  :st".
Pluton v 9. hiši?
Hvala!

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #389 on: March 06, 2014, 09:16:46 AM »
Jaz imam vse nabutano v 9. Torej veliko predispozicij za tujca.

Vendar nikoli v življenju nisem imela tujca za partnerja, tudi moj sedajšnji je Slovenec. Je pa res nekaj - odselila sem se na kmetijo, od mojega doma oddaljeno dobrih 10km. Vendar je res kot drug svet tam gor, ker je le drugače na nek način. Tako da ni nujno vedno, da se pod pomenom tujca skriva nekdo iz tujine, če mene vprašate.

Nekdo iz tujega okolja je lahko tudi.
9ZK 674