Taja, ker sem ravno pri kartah nadangela Mihaela, sem še zate pogledala oziroma je skočila ven ta karta:
Take your time making this decision:
You've asked about a situation where there's confusion or indecision, and this card is a sign that you shouldn't rush into anything. More information will be revealed as time passes, which will naturally guide your actions. There's no need to force anything right now. The opportunity won't go away if you don't jump on it immediately, and others will wait for you. It's your decision, and your best course of action is to slow down and take your time.
Possible specific meanings: Don't sign the contract just yet-negotiate a better deal. / Ask more questions before saying yes. / Investigate your options and alternatives. / Don't be pressured by other people, as they're only thinking of themselves.
Hvala draga Fresita, za sporočilo. Bo kar držalo trenutno..počakam, da se nejastnosti same razkadijo in se situacija razbistri

Zate sem vlekla BOŽANSKI POSPEŠEK

kar pomeni, da se odvija božanski pospešek, sprejemanje in zavedanje česar bo blagoslovilo pospeševanje v tvojem življenju in vzpostavilo nasprotje vzorcev, ki so te upočasnjevali ali celo ustavili. Prihajajo spremembe in intenzivno zdravljenje, ki bi drugače trajalo mesece, leta ali celo življenje. Tvoj hiter duhovni razvoj pomaga tudi okolici, saj kjer je svetloba, tema nima obstanka.
Če dovoliš strahu, da te zaslepi, boš zamudila sveto priložnost hitre in učinkovite preobrazbe, ob kateri se sporšča primež ega skupaj z napačnimi izbirami, ki vodijo do navezanosti, utvare in trpljenja. Dobivaš zelo dober razlog za hvaležnost in proslavljanje, ki bosta nadomestila obup; vodstvo višjega uma prevzema egov nadzor. Sprejmi blagoslov in osrečujoče priložnosti te bodo ob opuščanju starih vzorcev popeljale na novo dimenzijo zavedanja.