Author Topic: Angelske karte - osebno sporočilo - 11. del  (Read 100703 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
Re: Angelske karte - osebno sporočilo - 11. del
« Reply #435 on: September 21, 2011, 11:01:15 AM »
Taja, jaz bi tudi prosila, za eno karto zdravljenja...kaj moram vedeti, da se bo ''pozdravila'' ta situacija...  :-* :-* :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #436 on: September 21, 2011, 03:25:58 PM »
Taja, jaz bi tudi prosila, za eno karto zdravljenja...kaj moram vedeti, da se bo ''pozdravila'' ta situacija...  :-* :-* :-*

Poguba ega je bila karta zdravljenja  ;)

ti bom vlekla še eno  ;)

tudi tebi Gaja..zvečer ali jutri  ;)
« Last Edit: September 21, 2011, 03:31:04 PM by taja6 »

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #437 on: September 21, 2011, 05:40:16 PM »

Poguba ega je bila karta zdravljenja  ;)

ti bom vlekla še eno  ;)

tudi tebi Gaja..zvečer ali jutri  ;)

Upsi  ;D sem mislila, da so bile tisto kakšne druge karte, sem malo pomešala :P Vseeno se ne branim še enega sporočilca  ang: ang: :) Hvala  :-* :-* :-*

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #438 on: September 21, 2011, 06:04:25 PM »
Taja, ker sem ravno pri kartah nadangela Mihaela, sem še zate pogledala oziroma je skočila ven ta karta:

Take your time making this decision:
You've asked about a situation where there's confusion or indecision, and this card is a sign that you shouldn't rush into anything. More information will be revealed as time passes, which will naturally guide your actions. There's no need to force anything right now. The opportunity won't go away if you don't jump on it immediately, and others will wait for you. It's your decision, and your best course of action is to slow down and take your time.
Possible specific meanings: Don't sign the contract just yet-negotiate a better deal. / Ask more questions before saying yes. / Investigate your options and alternatives. / Don't be pressured by other people, as they're only thinking of themselves.

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #439 on: September 21, 2011, 06:05:25 PM »
Če bi še kdo rad sporočilo nadangela Mihaela, bom jutri zjutraj spet pri kartah in računalniku  :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #440 on: September 21, 2011, 10:56:31 PM »
Taja, ker sem ravno pri kartah nadangela Mihaela, sem še zate pogledala oziroma je skočila ven ta karta:

You've asked about a situation where there's confusion or indecision, and this card is a sign that you shouldn't rush into anything. More information will be revealed as time passes, which will naturally guide your actions. There's no need to force anything right now. The opportunity won't go away if you don't jump on it immediately, and others will wait for you. It's your decision, and your best course of action is to slow down and take your time.
Possible specific meanings: Don't sign the contract just yet-negotiate a better deal. / Ask more questions before saying yes. / Investigate your options and alternatives. / Don't be pressured by other people, as they're only thinking of themselves.

Hvala draga Fresita, za sporočilo. Bo kar držalo trenutno..počakam, da se nejastnosti same razkadijo in se situacija razbistri  :D

Zate sem vlekla BOŽANSKI POSPEŠEK  ang:
kar pomeni, da se odvija božanski pospešek, sprejemanje in zavedanje česar bo blagoslovilo pospeševanje v tvojem življenju in vzpostavilo nasprotje vzorcev, ki so te upočasnjevali ali celo ustavili. Prihajajo spremembe in intenzivno zdravljenje, ki bi drugače trajalo mesece, leta ali celo življenje. Tvoj hiter duhovni razvoj pomaga tudi okolici, saj kjer je svetloba, tema nima obstanka.

Če dovoliš strahu, da te zaslepi, boš zamudila sveto priložnost hitre in učinkovite preobrazbe, ob kateri se sporšča primež ega skupaj z napačnimi izbirami, ki vodijo do navezanosti, utvare in trpljenja. Dobivaš zelo dober razlog za hvaležnost in proslavljanje, ki bosta nadomestila obup; vodstvo višjega uma prevzema egov nadzor. Sprejmi blagoslov in osrečujoče priložnosti te bodo ob opuščanju starih vzorcev popeljale na novo dimenzijo zavedanja.

:-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #441 on: September 21, 2011, 11:13:26 PM »
Taja, še jaz prosim za eno Karto zdravljenja. :-* :-* :-*

Draga Gaja, zate sem povlekla BLAGINJO  ang:
Vse ti prihaja naproti. Hitro se pomikaš naprej in pomembno je, da opustiš vsakršen nadzor - prepusti se toku. Vse bolj dojemaš svoj veličasten blagoslov in ne bojiš se ga več.

Blaginja je protistrup vzorcev in predvideva poslušanje vodstva višjega uma, ki pelje vedno samo naprej, proti nagradi. Pot blaginje je bogov dar tebi, saj on varuje v tvojo brezpogojno vrednost in to, da si kot njegov otrok zaslužiš vse dobrote. Verjameš tudi ti? Božja banka je vedno odprta, vendar se le redki napotijo tja. Zdaj je čas, da spustiš k sebi blaginjo in psrejmeš nebeško mnenje o tebi; zanikanje bi bilo arogantno. Blaginja čaka le še to, da spustiš vso bolečino in negativne predstave o sebi , ki jih pottlačuješ. Odpri ji vrata, ko potrka, sprejmi jo in deli, s čimer bo rastla, se širila in razsvetljevala svet.

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #442 on: September 22, 2011, 12:20:54 AM »

Hvala draga Fresita, za sporočilo. Bo kar držalo trenutno..počakam, da se nejastnosti same razkadijo in se situacija razbistri  :D

Zate sem vlekla BOŽANSKI POSPEŠEK  ang:
kar pomeni, da se odvija božanski pospešek, sprejemanje in zavedanje česar bo blagoslovilo pospeševanje v tvojem življenju in vzpostavilo nasprotje vzorcev, ki so te upočasnjevali ali celo ustavili. Prihajajo spremembe in intenzivno zdravljenje, ki bi drugače trajalo mesece, leta ali celo življenje. Tvoj hiter duhovni razvoj pomaga tudi okolici, saj kjer je svetloba, tema nima obstanka.

Če dovoliš strahu, da te zaslepi, boš zamudila sveto priložnost hitre in učinkovite preobrazbe, ob kateri se sporšča primež ega skupaj z napačnimi izbirami, ki vodijo do navezanosti, utvare in trpljenja. Dobivaš zelo dober razlog za hvaležnost in proslavljanje, ki bosta nadomestila obup; vodstvo višjega uma prevzema egov nadzor. Sprejmi blagoslov in osrečujoče priložnosti te bodo ob opuščanju starih vzorcev popeljale na novo dimenzijo zavedanja.

Uaaaaa ;D same lepe stvari  :-* :-* :-* Mislim, da se prvi znaki ''zdravljenja'' že kažejo :) Tisto o ''kjer je svetloba, tema nima obstanka'' se me je res dotaknilo... celo sporočilo je enkratno  :-* :-* :-* Hja, razloge za hvaležnost tudi imam, včasih sem preveč zaslepljena in smotkana in jih ne vidim :-\ ... zato pa pridem sem, da mi oči spet odprete  :P HVALA :)

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #443 on: September 22, 2011, 11:21:09 PM »
Lahko še zame eno karto :) Hvala

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #444 on: September 23, 2011, 09:25:47 AM »
Taja, še jaz prosim za eno Karto zdravljenja. :-* :-* :-*

Draga Gaja, zate sem povlekla BLAGINJO  ang:
Vse ti prihaja naproti. Hitro se pomikaš naprej in pomembno je, da opustiš vsakršen nadzor - prepusti se toku. Vse bolj dojemaš svoj veličasten blagoslov in ne bojiš se ga več.

Blaginja je protistrup vzorcev in predvideva poslušanje vodstva višjega uma, ki pelje vedno samo naprej, proti nagradi. Pot blaginje je bogov dar tebi, saj on varuje v tvojo brezpogojno vrednost in to, da si kot njegov otrok zaslužiš vse dobrote. Verjameš tudi ti? Božja banka je vedno odprta, vendar se le redki napotijo tja. Zdaj je čas, da spustiš k sebi blaginjo in psrejmeš nebeško mnenje o tebi; zanikanje bi bilo arogantno. Blaginja čaka le še to, da spustiš vso bolečino in negativne predstave o sebi , ki jih pottlačuješ. Odpri ji vrata, ko potrka, sprejmi jo in deli, s čimer bo rastla, se širila in razsvetljevala svet.

O, hvala Taja. Boljše ne bi moglo bit. Še ena potrditev več za dogodke zadnjih dni. :-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #445 on: September 23, 2011, 09:04:54 PM »
Tudi jaz bi eno z namenom ;) :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #446 on: September 27, 2011, 11:03:49 AM »
Jaz bi pa prosila za eno karto za popotnico.
Hvala!  ang: :-*

Pika, zate sem povlekla BREZSKRBNOST  ang:

To je srečna karta. Odpovedali smo se brezbrižnosti, ki je vodila v tragedije in zlomljeno srce, izpustili obrambe in kompenzacije pretirane skrbnosti ter ju zamenjali za radost brezskrbnosti. Brezskrbnost pomeni živeti življenje tako, kot je zamišljeno. Izročili smo sebe. svoje bližnje in prihodnost v Bogove roke, ne projiciramo svoje krivde na svet, ampak jo prepoznavamo kot utvaro.

Ni vzroka za skrb. Sprosti se. Če se ne oklepaš nobene obrambe, se vzorci ne moremo vzpostaviti in te ovirati. Graditi bogatstvo ali uspeh je poskus zagotoviti si varnost in srečo. dejansko pa je edina pot za brezskrbnost ljubezen do sebe in tvoja izkušnja božanske ljubezni. V stanju brezskrbnosti si tako odprta, da ti lahko intuicija jasno posreduje vse potrebne napotke; s to energijo navdahnjene rešitve vzpostavljajo Resnico. To pomeni živeti v pravem pomenu besede ter surfati na valovih uspeha in ljubezni.

Malo z zamudo, sem se ravno vrnila, nisem mogla prej odgovorit.
Taja, najlepša hvala. Sporočilo je zelo smiselno glede na potek dogodkov zadnjega tedna.
 :-* :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #447 on: September 27, 2011, 11:49:55 AM »
Me veseli, vse dobro Pika  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #448 on: October 01, 2011, 01:10:35 PM »
Lepo bi prosila za kartico, če je slučajno katera pri njih..hvala.  :-* ang:

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #449 on: October 01, 2011, 02:43:24 PM »
Lepo bi prosila za kartico, če je slučajno katera pri njih..hvala.  :-* ang:

Vile ti sporočajo, da bodi iskrena do sebe in si priznaj svoja prava čustva; samo ti veš, kaj si resnično želiš. Ta karta kaže na to, da obstaja nekaj, kar si sama sebi prikrila. Kaj je to? Priznaj si svoja iskrena, najglobja čustva. Ta so prava, resnična in te bodo peljala po pravi poti. In ne boj se, saj je varno biti iskren do sebe. Tvoja resnična čustva so kompas, ki te bo usmeril v pravo smer in te vodil k odgovorom, katere iščeš. Zaupaj, da vsaka sprememba, ki jo boš naredila, bo zate ugodna. Sooči se sama s seboj  ;)
« Last Edit: October 01, 2011, 02:45:45 PM by taja6 »