V sosednji temah se pogovarjamo o imenih, pa barvah angelov s katerimi se srečujemo, pogovarjamo, delamo...
Se mi zdi da je mogoče primerno na tem mestu zapisati naslednje:
angeli so povezani z barvami, imajo imena, imajo določeno vibracijo, so zadolženi za določena področja delovanja, pomagajo pri točno določenih težavah z določenega področja...
Vse to je res, vse to lahko preberemo v literaturi, vse to nam zelo pomaga in olajša spoznavanje z njimi, ko jih srečamo in se odločimo da jih pokličemo v svoje življenje in začnemo delati z njimi.
Vse stvari pa so relativne, tako tudi vse zgoraj zapisano.
Vsak od nas je posebno, edinstveno bitje, največja kvaliteta in skrivnost angelov pa je meni ta, da se nam znajo prilagoditi, se nam približajo v tako "obliki", barvi, kvaliteti, pojavi... kot jih lahko zaznamo.
Pa naj napišem primer, za lažje razumevanje tega o čemer govorim:
ko sem prvič delala vodeno meditacijo z angelom varuhom, sem gospodu s katerim sva to delala rekla, tako kot je pisalo v knjigah, naj svojega angela varuha prosi, naj mu prinese zlato knjigo njegovega življenja, kjer bo potem prebral/videl kar ga je zanimalo in našel odgovore na tisto kar sva delala v meditaciji.
Zelo me je presenetilo, ko je rekel, da mu angel varuh pravi, da tega pa ne more. Kaj pa zdaj? To pa v knjigi ni bilo predvideno.
Ko sva ga vprašala zakaj ne, je povedal, da še ni zrel, da bi lahko bral iz te knjige.
Potem sem mu rekla, naj ga vpraša, če mu lahko pokaže kakšno drugo knjigo in prinesel mu je srebrno knjigo, ki je bila primerna zanj v tistem trenutku.
Povedati hočem, da pravil ni, zelo pa pomaga, če smo čimbolj odprti in se ravnamo po svojem občutku in si zaupamo, da je tisti odgovor ki ga dobimo za nas pravilen v tistem trenutku ko prosimo zanj.
Veliko veselja in lepih energij pri delu z angelčki