Author Topic: kavina usedlina  (Read 117734 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Patrik

• Guest
Re: kavina usedlina
« Reply #180 on: May 26, 2007, 10:44:59 PM »

Hej, vsi!!! :)

No, andres, taja6, jane, in ostali :), kje ste? Zdaj sem rešen skrbi in končno tu! Vas kar malce pogrešal... :) :) lp

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #181 on: May 26, 2007, 10:56:27 PM »
Hello Patrik, malce pavze nikoli ne škodi ;)je potem toliko večje veselje, ko smo spet skupaj ;)

Patrik

• Guest
« Reply #182 on: May 26, 2007, 11:02:40 PM »

jupiiiii!!!! Končno ena živa duša :) :) Zdaj bom čez dan bolj poredko, ker se mi začne maturitetno- izpitno obdobje. No, po 24. juniju pa bom spet reden! ;D In, kak kaj? Si uživala v lepem, sobotnem dnevu? Vidiš, zdaj sva tu pripravljena na razturanje pa nobenega tu.... :) :) :) Lahko nadaljujeva najine načete teme,... ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #183 on: May 26, 2007, 11:05:32 PM »
Vidim, da se dolgočasita tule.  Očitno so vsi zunaj na soncu, ali kje na kakšnem vikendu. Sam sem šel danes na seminar The secret, tako, da mi je dan kar hitro minil.

Patrik.  Preveč je bilo že kave danes, oziroma kar tri več kot običajno, tako da bom rajši en drug dan obrnil. Hvala.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #184 on: May 26, 2007, 11:09:15 PM »

Hej :) Se počasi se bo folk nabral. Čez dan uživa, ponoč pa pogovarja prek foruma :) Kaj pa boš drugega.... ;) Uauuu, zanimivo!!! Se že čuje skrivnostno! ;) In kak je blo...?

No, boš že obrno. Ni panike... :)lp

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #185 on: May 26, 2007, 11:11:16 PM »
Hvala Patrik, enkrat za spremembo sem soboto preživela doma, delovno...tako, da bom jutri verjetno odšla na lepše ( hribi ). Včeraj je bilo na koncertu super...je pasalo malo Bajagine glasbe in energije.

Ti pa še ta teden stisneš, pa na rezultate počakaš in si na konju ;)oz. svoboden. Potem pa študij, kaj? ;D

Prijeten počitek ti želim tudi tebi Andres in se beremo, Taja :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #186 on: May 26, 2007, 11:15:48 PM »

Hej :) Se počasi se bo folk nabral. Čez dan uživa, ponoč pa pogovarja prek foruma :) Kaj pa boš drugega.... ;) Uauuu, zanimivo!!! Se že čuje skrivnostno! ;) In kak je blo...?

No, boš že obrno. Ni panike... :)lp

Bilo je kar dobro.  8 urni seminar, z veliko govora kje in zakaj ima človek v življenju zapreke in nekakšna navodila kako prek teh zaprek.  Kajpak se pazijo tudi oni, ker to je komaj prvi del tovrstnega semniraja. Naslednji bo kasneje enkrat, ali v kratkem na Norveškem.   
http://www.thesecret.tv/
Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #187 on: May 26, 2007, 11:17:00 PM »

Boga..... :-[, a kull, da se boš v hribih relaksirala. Da se mi napolniš z vso hribovsko energijo!!! :)

Sem slišal tut od drugih frendov, ki so bli. Vsi tak super zadovoljni, ne pa tista pijanščina na City-ju :( :) Eh, se bo šlo hitro. Zdaj v pon. mamo slovnico slovenščine, tak da mi držite vsi lepo plsteke :D Pol pa rezultati in v Ljubljano blizu vas, al pa v tujino... :) Nemščina je moja velika ljubezen! ;D

Patrik

• Guest
« Reply #188 on: May 26, 2007, 11:20:51 PM »

Zanimivo se res čuje, andres! To je tudi življenjsko vprašanje, ki bi koristilo vsakomur, ne? :) Zaprek je v življenju res preveč, a premagajo jih redki.... Res, super.
Joj, te boš pa lahko na Norveško šel... super. :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #189 on: May 26, 2007, 11:28:24 PM »
Bilo je zanimivo ja. Samo nekako se vse to že ve, toda pri največji večini ostane vse le v glavi ne pa v izvajanju. Posledica tega je zgražanje, da so nekateri bogatejši kot drugi, na kakršen koli način. 
Na Norveško pa ne bom šel.   Bi šel, če bi bil danes izžreban. Nagrada je bila karta in 4 dnevni seminar za dva v vrednosti 2200€. 

Mislim, s tem malo iz teme hodimo. Najbolje da nov topic odprem za The secret.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #190 on: May 26, 2007, 11:32:29 PM »
Lušno vas je brat tukaj :) Imam pa vprašanje. Mora bit res absolutno črna kava? Jaz sem sicer "kofeinska odvisnica", samo vedno pijem z mlekom. Me pa prav zanima kaj bi se prikazalo v moji šalci  ;)
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Patrik

• Guest
« Reply #191 on: May 26, 2007, 11:35:13 PM »
Eh, kaka škoda, da nisi bil žreban! >:(  To bi bla res velika priložnost! V naslednjih dneh bi res lahko odprla new topic! :) Zdaj pa mam eno vprašanje zate, ki sem te mislo že včeraj vprašat: kaj se že dolgo ukvarjaš s šloganjem s kave...? Pa razlago.....  :)

Patrik

• Guest
« Reply #192 on: May 26, 2007, 11:37:14 PM »

Pozdravljena Tejka :) :) Fajn, da si prišla....ravno prav! :) :) Ja, črna kava najboljše pokaže, saj ni nobenih primesi, ki bi otežilo razbiranje slik! :)
Mene tudi zanima, ja! :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #193 on: May 26, 2007, 11:37:26 PM »
Zdaj pa mam eno vprašanje zate, ki sem te mislo že včeraj vprašat: kaj se že dolgo ukvarjaš s šloganjem s kave...? Pa razlago.....  :)

Ti dam kar pravilen in resničen odgovor. Šloganje v kakršni koli obliki ne sodi k meni, torej ne znam in nisem nikoli šlogal iz kave. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #194 on: May 26, 2007, 11:41:46 PM »

Zanimivo... jaz pa sem sodeč tvojih zanimivih "šalčnih prispevkov" mislil, da se s tem konkretneje ukvarjaš :o! Jaz sem bil isti, pol pa se le vključo v to vedo :) Poskusi si kdaj pogledat pa da ne boš mislo, da te ki prepričujem! :)