Author Topic: kavina usedlina  (Read 117732 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: kavina usedlina
« Reply #195 on: May 26, 2007, 11:48:59 PM »
No potem bom pa jutri zjutraj spila črno (joj bo želodec jokal), poslikala in pokazala ;) Kako dolgo pa moram potem vrtet šalico? So kakšna pravila v stilu z desno roko, levo, v smeri urinega kazalca, obratno,... Bi šla brat nazaj, pa sem preveč fuč. Tudi jaz namreč popravljam stare grehe in imam pri mojih letih ponovno maturo :-[ ::)
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Patrik

• Guest
« Reply #196 on: May 26, 2007, 11:53:36 PM »
Oki doki! :) Jaz delam po čisto osnovni metodi! ko boš spila, naj ostane toliko, da se da zos premešat! Vrti, kak dolgo želiš, a predolgo vrtenje ti spaca zos! :) No, bova vidla, kaj ti kaže za stare grehe :) ;) A bom bolj pozno ju3 na forumu! me bo med tem zastopala taja6:)
« Last Edit: May 26, 2007, 11:58:35 PM by Patrik »

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #197 on: May 27, 2007, 12:04:38 AM »
Zmenjeno. Čeprav sama vem, da bolj slabo kaže... 10 let po končani gimnaziji, brez časa za učenje, dva mulca, "šiht"... Je kar jasna slika ;). No pa glede na današnjo angleščino bo kar šlo. Matematika je moj trn v peti in razlog za stare grehe. No ja časa nazaj se ne da zavrtet, zdaj je težje, saj polinomov in ostalih funkcij ne uporabljam v vsakdanjem življenju ;) :D. Pa zgodovina in sociologija ::) tona učenja, nič časa...
Zdaj pa bo treba delat (spet brskam po forumu "šiht" pa čaka ;D)
Sem čisto zašla iz teme... Lahko noč in se tipkamo jutri.
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna

Patrik

• Guest
« Reply #198 on: May 27, 2007, 12:07:53 AM »

Dobro! :) Te pa se čujemo vsi ju3 ob tejkini šalčki! :) Zmenjeno....? ;)
 Lahko noč in vsem lepe sanje! :) lp

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #199 on: May 27, 2007, 07:24:51 PM »
No, danes sem pa jaz šalico obrnil. Ne vem katera kava po vrsti je bila to, kot tudi nisem prepričan, če sem celo kavo spil samo iz ene strani. Mislim, da sem pil malo z ene malo pa z druge.

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #200 on: May 27, 2007, 07:53:59 PM »
Jaz vidim eno žirafo, mogoče greš na Safari  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #201 on: May 27, 2007, 08:21:25 PM »
Jaz sem pa verjetno preveč kave pustila. Zataknilo se je na koncu, ko sem hotela popit zadnji požirek, pa sem imela usta polna zosa :-X
No slikice...

Če najdeš kaj. Jaz vidim samo fleke ;D :D.
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #202 on: May 27, 2007, 08:27:45 PM »
Jaz vidim eno žirafo, mogoče greš na Safari  ;D

Jane.  Hmm. Žirafa gor ali dol.  Na nek bolj oddaljen dopust sem mislil iti naslednje leto, toda prevladal bo razum do sopotnikov, tako da s safarijem ne bo nič. Lahko pa se seveda vse naenkrat spremeni.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #203 on: May 29, 2007, 12:39:26 PM »

Pa sem po dolgem času tu!!!! :) Se sem rekel, da bom zdaj bolj poredko, ko je tu ta nora matura >:(

Andres, za prihodnost imaš bolj malo slikic, več je preteklosti! V bistvo simbolično pomeni, da te ne čakajo nobeni večji, razburljivi dogodki in tu vidim, da se  precej oziraš v preteklost! Nekako imaš preteklost bolj "polno" kot prihodnost! :) Na podstavku imaš celi obroč, kar pomeni, da se ti ena želja lepo izpolni. Vidiva pa lahko lepo črno tehtnico z dvema krakoma na vsaki strani, kar pa pove, da se boš moral nekaj odločati oz. da moraš tukaj eno stvar dobro pretehtati. In izpolni se, kar bi lahko kazal popolni obroč, ki je z njim zlit! Veeno boš imel nekaj manjših razburljivih dogodkov, kar povedo male črne pikice. Enkrat boš tu, spet drugič tam in to vidim, da ti bo predstavljalo razburjivost! V preteklosti imaš polni dolgih belih linij, kar pove, da so se ti določene stvari bolj vlekle in imel si veliko možnosti. Veliko poti je bilo, a ravno to je bil vzrok neodločenosti in sprejemanja ene zaneslive poti. Veliko oseb imaš, kar pomeni, da te je v preteklosti na kakršen koli način predstavljala družba oz. veliko je bilo druženja in pogovorov z različnimi ljudmi, ki so nekako tudi z samimi linijami povezani. In ravno to se spet zrcali v prihodnosti! Na 2 sliki lahko vidiš polno linijc, ki predstavljajo osebe. Pomeni, da boš kmalu sedel v eni družbi in se boste o neki določeni tematiki pogovarjali. Ponovno so ti odprte poti- možnosti a tokrat  vidim, da boš malo zmeden, dvomi- na skodelici se vlečejo tanke meglice. Malo boš v dvomih. Vidim pa, da pa imaš pod družbo polno takšnih belih pikic, kar pomeni na malo bolj živčno obdobje- veliko stvari hkrati. Kot pikice se boš znašel tukaj, spet drugje! In ravno tukaj se bo kazal "čas" oz. zmanjkovanje časa! No na meji pa lahko vidima- na 3 sliki desno, en lepo srce, ki nakazuje na tvojo notranjost in čustva. Vidim, da so bila izražena čustva, za prihodnost pa žal ne vidim, kaj bi blo. Absolutno pa bo tukaj neko razmerje, saj če obrnema podstavek lahko vidiva prstan, ki pa ni pokazatelj zgolj poroke, ampak zveze. Ima več pomenov, a so vselej povezane z področjem čustev in zvez!

No, upam, da sem ti malce približal poglede, a žal v prihodnost ni toliko dogodkov, temveč zgolj neko "počivanje", katerim pa ne bo manjkala pestrost dogodkov! ;) 

lp pa se čujeva

Patrik

• Guest
« Reply #204 on: May 29, 2007, 12:42:15 PM »

Tejka, da ne boš mislila, da sem pozabil nate! Bom do konca tedna probal razložiti!  :) Upam, da me razumeš, res mam gužvo in sem imel zdaj komaj čas za razlago Andresu! No, sej veš, da bom z veseljem pogledal in opisal situacijo! :)

Brez, brez, brez zamere in lp

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #205 on: May 29, 2007, 02:32:01 PM »
Patrikovo napoved iz skodelice sem prebral, vendar ta hip ne morem komentirati, ker se mi mudi.  Čaka me banja, britje, pospravljanje, pripravljanje za na pot in predvsem pakiranje, kot tudi še v trgovino moram. Verjetno, da bom proti večeru ali zvečer zmogel odgovoriti.
Metuljčki da znajo biti? Hmm. Bržkone res. :) Uh Pa še tri srajce moram speglati.  :o

Andres
« Last Edit: May 29, 2007, 02:33:38 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #206 on: May 29, 2007, 04:34:38 PM »
Patrik, vem in razumem. Matura in učenje ;)
lp
T.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #207 on: May 30, 2007, 01:48:23 AM »

Pa sem po dolgem času tu!!!! :) Se sem rekel, da bom zdaj bolj poredko, ko je tu ta nora matura >:(

Andres, za prihodnost imaš bolj malo slikic, več je preteklosti! V bistvo simbolično pomeni, da te ne čakajo nobeni večji, razburljivi dogodki in tu vidim, da se  precej oziraš v preteklost! Nekako imaš preteklost bolj "polno" kot prihodnost! :) Na podstavku imaš celi obroč, kar pomeni, da se ti ena želja lepo izpolni. Vidiva pa lahko lepo črno tehtnico z dvema krakoma na vsaki strani, kar pa pove, da se boš moral nekaj odločati oz. da moraš tukaj eno stvar dobro pretehtati. In izpolni se, kar bi lahko kazal popolni obroč, ki je z njim zlit! Veeno boš imel nekaj manjših razburljivih dogodkov, kar povedo male črne pikice. Enkrat boš tu, spet drugič tam in to vidim, da ti bo predstavljalo razburjivost! V preteklosti imaš polni dolgih belih linij, kar pove, da so se ti določene stvari bolj vlekle in imel si veliko možnosti. Veliko poti je bilo, a ravno to je bil vzrok neodločenosti in sprejemanja ene zaneslive poti. Veliko oseb imaš, kar pomeni, da te je v preteklosti na kakršen koli način predstavljala družba oz. veliko je bilo druženja in pogovorov z različnimi ljudmi, ki so nekako tudi z samimi linijami povezani. In ravno to se spet zrcali v prihodnosti! Na 2 sliki lahko vidiš polno linijc, ki predstavljajo osebe. Pomeni, da boš kmalu sedel v eni družbi in se boste o neki določeni tematiki pogovarjali. Ponovno so ti odprte poti- možnosti a tokrat  vidim, da boš malo zmeden, dvomi- na skodelici se vlečejo tanke meglice. Malo boš v dvomih. Vidim pa, da pa imaš pod družbo polno takšnih belih pikic, kar pomeni na malo bolj živčno obdobje- veliko stvari hkrati. Kot pikice se boš znašel tukaj, spet drugje! In ravno tukaj se bo kazal "čas" oz. zmanjkovanje časa! No na meji pa lahko vidima- na 3 sliki desno, en lepo srce, ki nakazuje na tvojo notranjost in čustva. Vidim, da so bila izražena čustva, za prihodnost pa žal ne vidim, kaj bi blo. Absolutno pa bo tukaj neko razmerje, saj če obrnema podstavek lahko vidiva prstan, ki pa ni pokazatelj zgolj poroke, ampak zveze. Ima več pomenov, a so vselej povezane z področjem čustev in zvez!

No, upam, da sem ti malce približal poglede, a žal v prihodnost ni toliko dogodkov, temveč zgolj neko "počivanje", katerim pa ne bo manjkala pestrost dogodkov! ;) 

lp pa se čujeva

Patrik.

V tem času ko se ti najbolj učiš, sem jaz še enkrat prebral tvojo napoved iz moje šalice.  No, mogoče je še bolje, če se prihodnosti ne vidi toliko, res pa je več kot toliko tega kar si povedal.  Kako naj bi bil kot tak brez nekih življenskih izkušenja, saj to nas tepe dan za dnem, nudi nam tudi prijetne trenutke, medtem ko tisti bolj grobi ostanje v spominu za večno. Torej.  Razburljivih dogodkov sem navajen, pretehtujem pa itak že od nekdaj, tako da vse to brez dvoma drži.

V preteklosti je bilo res veliko pogovor z različnimi ljudmi, vendar opažam, da je tak moj stil življenja in tako bo verjamem tudi v bodoče. In to je tisti stavek ko si napisal, da bom sedel v eni družbi, ko se bomo pogovarjali o neki tematiki.  No, vidiš. Tu se začenjajo razčlembe. Konkretno s Teo in Heleno se pogovarjam v večini o eni tematiki, nekdo drug pač je tu za nekaj drugega in z njim govorim o njegovi ali izključno moji tematiki, saj slednje ne pozna, a mu bržkone koristi. To kajpak ni več pogovor v družbi ampak sestankovanje, vem pa, da si ti mislil oboje, saj izrazil si se zelo logično.
Zmedenost in dvomi v slednji družbi lahko nastanejo, saj mimogrede me lahko postavijo na hladno, ali pa povzdignejo. Torej, živim čas, ko se zavedam, da se bom moral kmalu soočiti z globalnimi stvarmi, mogoče celo za globalne ljudi.

Tisto o prstanu na krožniku zna tudi biti pametna ugotovitev Patrik.  Bom poročal, če se mi po, ali med dopustom kaj iz šalce pripeti.

Hvala za tvoj trud.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #208 on: May 30, 2007, 12:50:56 PM »

Hej, hej :) :)

Andres, hvala za izčrpno povratno poročilo! :) No, glede prstana je tak! Kot sem že dejal,pomeni zvezo, ne pa takoj poroko. Da me ne boš narobe razumel! ;D Fajn ti kaže za prihodnost! Nič ne vidim, da bi na poteh kaj bilo, morebiti kakšne težave, nesreče,...,!!!- tak, da se nadihaj in nauživaj! :)

Tejka, zdaj pa grem malo na tvojo skodelico! :) lp

Patrik

• Guest
« Reply #209 on: May 30, 2007, 01:38:56 PM »
 Tak, Tejka pa začniva :)

Na podtavku lahko vidiva en beli klicaj. To pomeni, da te v prihodnosti pričaka dogodek pomembnosti, en stvar vidim, da je zelo važna. To stvar pa ti na nek način potrdi ta velik beli klicaj. Lahko pa tudi vidiva belo pisemsko ovojnico, ki priča, da boš dobila eno pomembno pošto- pismo! Kljub temu pa vse to tvori eno lepo pol zakroženo kopito, ki predstavlja srečo. Vidim, da si imela v življenju srečo, a ne vedno! Ker je malo "zglodana" pove, da pa so v tvojem življenju bili trenutki, ki so tvojo srečo skalili! No, seveda pa te še sreča spremlja naprej! Na vrhu podstavka pa lahko vidiva črni hrib, ki pomeni, da te v prihodnosti čaka en poseben trud, tako kot se s trudom vzpneš na hrib tako boš ti imela  eno nalogo in tu se kaže za to tvoje opravljanje truda! Ker pa se ti na podstavku menjavata temna in svetla barva( zos), kot lahko vidiva pa to naznaja tvoje menjavanje čustev v prihodnosti! Enkrat boš boljše volje, spet drugič slabše in to je v prihodnosti jasno določeno!

Zdaj pa poglejva šalčko: skozi vso šalčko vidim, da si bila in boš raztresena. Veliko stvari še te čaka. V preteklosti vidim eno veliko stvar, ki leži in počiva. Ti pa sediš, kar pomeni na tvoje "počivanje" in sedenje. Naznanja tvoj počitek po vsem! Vidim pa, da se ti v preteklosti in v prihodnosti pojavlja en začarani krog. Nekaj se ti, kot eno črevo vleče in vleče. Tudi napor vidim! Bila si in še boš malce zmedena. Zaradi veliko stvari je to tvoj vzrok, da po tukaj šlo vse malo bolj počasi.
Vidim pa, da ena ženska prihaja k vam,in ponuja eno možnost. V roki ima en predmet in ga ponuja. s tem bo povezanih več ljudje, ki strmijo vate. Doživiš tudi eno presenečenje, ob enem pa slišiš en pomemben glas. Lahko, da ti kdo kaj pametnega pove, svetuje,..., tak da bodi pozorna! Vidim pa sina, ki ima eno podporo moške osebe( morda oče) in mu v prihodnosti nudi roko. Tudi sin vleče za sabo eno stvar, nekaj načrtuje, nekaj želi izpolniti in ga čakajo novi preskoki, spremembe ( v skodelici ima belo žabico). Tako, da vidim da je z moške osebe pomoč in podpora. Vidim pa, da si ti glede tega in boš malce bolj zamišljena, kot da se ne bi s moško osebo strinjali. Sicer tudi ti sina podpiraš, a ne boš v popolnem skladu s sinom in to osebo! Vidm pa kljub eno zamišljeno osebo(nisi ti), ki je v tvoji bližini in veliko nate misli! Premalo časa imaš zase in to še bo dodatneje v prihodnosti nate naredila tvoja živčnost, obilica novih sprememb in napora. Tak, da bodi previdna, da ne bi zdravstveno zbolela!
No, to je vse kar vidim, a vidim, da imaš preveč obveznosti in preveč stvari v prihodnosti!

Lep, lep pozdrav
« Last Edit: May 30, 2007, 01:48:32 PM by Patrik »