NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pogrešam Cvetko tudi jaz Pa Jane in Tejko
Quote from: sanjalka on October 08, 2019, 08:18:52 AMPogrešam Cvetko tudi jaz Pa Jane in Tejko Jane ma vročino že 14 dni, ne da se mi nič.
A si ga tudi iskala?
Čer. Hvala vam za misli in besede podpore. Dobro bodite
Da ne bom smetila po drugih temah. Ne, nisem se ločila, ampak na stil življenja, ki ga imam, bi se v prenesenem smislu lahko tako smatralo. Pod črto, je potrjeno, da je vzrok v vseh teh moževih nerazumnih dejanjih demenca. Howg. Sem res potolčena do podna. Bodite dobro
Quote from: cvetka on October 10, 2019, 01:05:39 PMDa ne bom smetila po drugih temah. Ne, nisem se ločila, ampak na stil življenja, ki ga imam, bi se v prenesenem smislu lahko tako smatralo. Pod črto, je potrjeno, da je vzrok v vseh teh moževih nerazumnih dejanjih demenca. Howg. Sem res potolčena do podna. Bodite dobro Glede na tvoje stanje, ne vem zakaj bi bila potolčena? Saj to je v drugem pomenu tudi dober izhod iz slabih časov, v tiste boljše. Ni res?Andres
Ja, tudi, seveda. No, v glavnem, dobrodošli spet kaj med nami vsi tisti, ki že nekaj časa trpite za izginitisom. Mogoče napišite vsaj "MU", da vidimo, da ste ok.Za Majo sem ziher, da bi ta "MU" napisala ali pa kar sliko objavila. Ampak ji ni treba, se še relativno pogosto pojavlja v celih stavkih.