Author Topic: sex brez ljubezni?  (Read 70229 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
Re: sex brez ljubezni?
« Reply #90 on: November 19, 2012, 08:29:56 AM »
Hjoj, mate zanimive debate  ;D

da, prav zagotovo velja v obe smeri, kar se tiče močnih mašin  8)

Če ponudba doma ne zadostuje, jo pač daš stran in si zbereš drugo. Čsto preprosto.

Kontejner, se pa stirnjam. Ne rabiš razlagat, kaj si in kako si, tisti, ki bo to hotel vedeti, bo že vedel in edino tisti je vreden tega, da spozna pravo vrednost, ki jo bo konec koncev znal tudi ceniti.

Razlaga je res popolnom odveč.., sicer sem pa tekom let spoznal naslednje..., če želiš ugotoviti kakšna je oseba pred nami, ja samo poslušaš kaj govori..., recimo, če nekdo govori, da je srečen..., ta si sreče želi, ni pa niti blizu nje..., če neko poudarja, da je zvest..., navadno ni zvest, s svojim govorjenjem bi rad prepričal okolico v nasprotno..., če nekod govori "kolk je hud, da dobi vse ženske", no tak definitvno samo "drka" oz. le redko kaj "ujame"....

Aja, da ne bo pomote, to kar sem navedel velja za tiste primere, ki tako ali drugačno vedenje, občutek...itd., omenjajo tudi kadar pogovor ne poteka o tej temi, torej..., da sam začne o tem in to večkrat ponavlja.

Hecno je tudi to, no vsaj moja spoznanja so taka kot bom navedel v spodnjem pisanju.
Ženske, ki na pogled delujejo "kurbiš", so gobčne..., take so navadno najbolj "pridne" in zveste, tihe miške..., jah bolj kot ne so potuhnjene in daleč od "pridnega". Torej se spet izkaže, da je ravno obratno kot oseba prikazuje.
Bolje dva goloba v roki kot vrabec na vetrobranskem steklu!

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

http://shrani.si/f/20/1L/296b3yZR/astro245gw137kontejner20.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #91 on: November 19, 2012, 08:38:15 AM »
Razlaga je res popolnom odveč.., sicer sem pa tekom let spoznal naslednje..., če želiš ugotoviti kakšna je oseba pred nami, ja samo poslušaš kaj govori..., recimo, če nekdo govori, da je srečen..., ta si sreče želi, ni pa niti blizu nje..., če neko poudarja, da je zvest..., navadno ni zvest, s svojim govorjenjem bi rad prepričal okolico v nasprotno..., če nekod govori "kolk je hud, da dobi vse ženske", no tak definitvno samo "drka" oz. le redko kaj "ujame"....

Že nekaj časa sama sebi preprečujem, da bi napisala tole - isto opažanje. Zadrževala sem se, ker bi zadevo podkrepila s konkretnimi primeri, kar bi lahko povzročilo ogenj v strehi.

Lhko bi imeli eno temo, kjer bi bili direktni in bi pisali svoja opažanja, nasvete ipd. Ampak izven te teme bi pa na to vsebino pozabili. "Pustili bi energijo na plesišču." (Zgolj metafora.)
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #92 on: November 19, 2012, 08:52:39 AM »

Že nekaj časa sama sebi preprečujem, da bi napisala tole - isto opažanje. Zadrževala sem se, ker bi zadevo podkrepila s konkretnimi primeri, kar bi lahko povzročilo ogenj v strehi.

Lhko bi imeli eno temo, kjer bi bili direktni in bi pisali svoja opažanja, nasvete ipd. Ampak izven te teme bi pa na to vsebino pozabili. "Pustili bi energijo na plesišču." (Zgolj metafora.)

In kaj te zadržuje, odpri tako temo..., meni se zdi ideja zelo dobra....., pa lahko midav prebijeva led in morda pritegneva še ostale, da nam zaupajo kako njihovo izkušnjo, razmišljanje...

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #93 on: November 19, 2012, 09:01:47 AM »
Vprašanje, koliko bi znali sprejeti direktnost. Ljudje stvari jemljejo preveč osebno, to je največja ovira.
Tema bi bila seveda namenjena direktnemu izražanju KONSTRUKTIVNE kritike, ne pluvanju po drugih. Kdor bi tja prišel po nasvet, bi se moral zavedat, da mi je lahko sporočilo predano na krut način. Pa seveda potem brez užaljenosti. Kar bi bilo tam, bi ostalo tam.

Takole bi lahko izlgedalo:
Opaziš, da nekdo pada vedno na eno in isto foro in joka potem, zakaj se to dogaja. Pa gan ekdo drug potem razsvetli, ampak ne z nekimi nežnimi, potrpežljivimi sporočili, bla, bla ...
Ali pa ko vidiš vzorec določene osebe, kako deluje, ali pa kaj dela v nasprotju s tem, kar govori ...
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #94 on: November 19, 2012, 09:13:42 AM »
Vprašanje, koliko bi znali sprejeti direktnost. Ljudje stvari jemljejo preveč osebno, to je največja ovira.
Tema bi bila seveda namenjena direktnemu izražanju KONSTRUKTIVNE kritike, ne pluvanju po drugih. Kdor bi tja prišel po nasvet, bi se moral zavedat, da mi je lahko sporočilo predano na krut način. Pa seveda potem brez užaljenosti. Kar bi bilo tam, bi ostalo tam.

Opaziš, da nekdo pada vedno na eno in isto foro in joka potem, zakaj se to dogaja. Pa gan ekdo drug potem razsvetli, ampak ne z nekimi nežnimi, potrpežljivimi sporočili, bla, bla ...
Ali pa ko vidiš vzorec določene osebe, kako deluje, ali pa kaj dela v nasprotju s tem, kar govori ...

Osebno ne vidim nobene ovire, ki bi ovirala odprtje take teme. Vsak izmed nas nosi v sebi določene vzorce, ki mu grenijo življenje na tak ali drugačen način. Okolica te vzorce opazi, sami le redko, sami smo mnenja, da nimamo sreče, resnica je taka, da srečo sami uničujemo z vzorčenjem. Torej kar odpri temo, no vsaj po mojem mnenju.

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #95 on: November 19, 2012, 10:01:33 AM »
Podpiram kontejnerja. Jaz sem čisto za direktnost  ;D
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #96 on: November 19, 2012, 10:12:21 AM »

Osebno ne vidim nobene ovire, ki bi ovirala odprtje take teme. Vsak izmed nas nosi v sebi določene vzorce, ki mu grenijo življenje na tak ali drugačen način. Okolica te vzorce opazi, sami le redko, sami smo mnenja, da nimamo sreče, resnica je taka, da srečo sami uničujemo z vzorčenjem. Torej kar odpri temo, no vsaj po mojem mnenju.

Fino bi bilo še kakšno drugo mnenje. In predlog, kje bi odprli to temo ter pod kakšnim naslovom.
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #97 on: November 19, 2012, 11:06:40 AM »
Lahko kar tukaj, naslov pa recimo..., kako se ljudje želijo prikazati in zakaj?

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #98 on: November 19, 2012, 11:10:08 AM »
Največrat zato, da bi ugajali nekomu/nečemu.
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #99 on: November 19, 2012, 11:11:03 AM »
Največrat zato, da bi ugajali nekomu/nečemu.

Ni nujno, morda ne znajo drugače..., pa ga potem sekajo...

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #100 on: November 19, 2012, 11:11:27 AM »
Pa hočejo biti kot nekdo drug ... Ker mu zavidajo.
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #101 on: November 19, 2012, 11:12:59 AM »
Pa hočejo biti kot nekdo drug ... Ker mu zavidajo.

Ponavadi ne vedno kdo je ta drug..., potem pride do zelo slabe "kitajske kopije mercedeza"....

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #102 on: November 19, 2012, 11:21:26 AM »
Ja, to je pa potem največji vic!

Ker vedno ostanejo samo wannabe.  :P

Je pa fino, če si nekomu vzor pa te ne more doseči. Posnemanje je najvišja oblika komplimenta.
Potem si pa najdeš take stvari, da te 99% ne more dohajat - s tem jih pa zajebeš.  ;D
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #103 on: November 19, 2012, 11:26:12 AM »
Ja, to je pa potem največji vic!

Ker vedno ostanejo samo wannabe.  :P

Je pa fino, če si nekomu vzor pa te ne more doseči. Posnemanje je najvišja oblika komplimenta.
Potem si pa najdeš take stvari, da te 99% ne more dohajat - s tem jih pa zajebeš.  ;D

Haha, samo posnemovalec po določenem času začuti sovraštvo do originala....

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #104 on: November 19, 2012, 11:28:12 AM »
Naj ga kar čuti, sej do živega mu ne more.

Če je original sma pri sebi pošlihtan v glavi, mu tudi sovraštvo posnemovalca ne bo prilo do živega.
9ZK 674