Hjoj, mate zanimive debate 
da, prav zagotovo velja v obe smeri, kar se tiče močnih mašin 
Če ponudba doma ne zadostuje, jo pač daš stran in si zbereš drugo. Čsto preprosto.
Kontejner, se pa stirnjam. Ne rabiš razlagat, kaj si in kako si, tisti, ki bo to hotel vedeti, bo že vedel in edino tisti je vreden tega, da spozna pravo vrednost, ki jo bo konec koncev znal tudi ceniti.
Razlaga je res popolnom odveč.., sicer sem pa tekom let spoznal naslednje..., če želiš ugotoviti kakšna je oseba pred nami, ja samo poslušaš kaj govori..., recimo, če nekdo govori, da je srečen..., ta si sreče želi, ni pa niti blizu nje..., če neko poudarja, da je zvest..., navadno ni zvest, s svojim govorjenjem bi rad prepričal okolico v nasprotno..., če nekod govori "kolk je hud, da dobi vse ženske", no tak definitvno samo "drka" oz. le redko kaj "ujame"....
Aja, da ne bo pomote, to kar sem navedel velja za tiste primere, ki tako ali drugačno vedenje, občutek...itd., omenjajo tudi kadar pogovor ne poteka o tej temi, torej..., da sam začne o tem in to večkrat ponavlja.
Hecno je tudi to, no vsaj moja spoznanja so taka kot bom navedel v spodnjem pisanju.
Ženske, ki na pogled delujejo "kurbiš", so gobčne..., take so navadno najbolj "pridne" in zveste, tihe miške..., jah bolj kot ne so potuhnjene in daleč od "pridnega". Torej se spet izkaže, da je ravno obratno kot oseba prikazuje.