Author Topic: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del  (Read 230487 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
Re: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del
« Reply #60 on: January 03, 2012, 11:47:03 AM »
Ametist oprosti, včasih sem rahlo blond  :embarrassed:  Pa nisem glih dojela, kaj si hotela povedat s tem, da ne vidiš ure  :)

Jane, to mi narečno rečemo "da smo neučakani" :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #61 on: January 03, 2012, 11:54:09 AM »
Evo pa je Maja na vrsti:

V prejšnjem življenju si živela v letu 1925 in si bila moški, kar je razvidno iz vrha dvanajste hiše in zadnje lunine konjunkcije.
Iz vidka zadnje lunine konjunkcije vidimo, da si bila moški, ki je doživel veliko pretresov skozi denar.  Uran je v konjunkciji z merkurjem in je njegova višja oktava, sam merkur je pa v strelcu v izgonu, torej si sprejela neko šokantno odločitev, ki zate ni imela dobre posledice, uran je v konjunkciji z luno, kar pomeni, da si bila nemoralna do žensk oz. njihovih domov. Tudi neka izguba prijateljstva ( uran ) zaradi denarja ( strelec).  Ta merkur označuje tudi tvoje predprejšnje življenje, v bistvu sta si bili zadnji dve inkarnaciji zelo podobni.
Iz vidika pete hiše kdo si bila te označuje bik in venera gre v nekdanjo šesto hišo v škorpijona. Ta pozicija nam da sliko nekega bankirja, ki si je z denarjem ustvaril moč. Venera je v konjunkciji s plutonom ( veliko denarja ) kvadrat jupiter da tega denarja nisi hotela dati za človekove pravice ( vodnar ) ampak si ga porabila zase.
Iz vidika dvanajste hiše na kaj si ostala vezana in s kakšno mislijo se inkarniraš v to življenje. Z strelcem in jupitrom sedaj v prvi si ostala vezana na moč, na svobodo, ki si si jo lahko skozi to moč privoščila. Mika te status in mika te položaj. V dvanajsti hiši lahko vidimo tudi kaj se zgodi na koncu tvojega življenja. Sprejela si neko šokantno odločitev, ko si neko žensko nalagala in zakonsko prevarala, ter ji vzela denar, ki ji je pripadal, ker ni bila sposobna dati banki veliko količino denarja. Načeloma moraš vedeti, da situacija v kateri nekomu odvzameš hišo ali denar, ko ni sposoben plačati kredita, ni greh, če to delaš po črti zakona in upoštevaš tudi svoje etične in moralne vidike, če to delaš iz tega, da si denar prisvojiš zate, ima pa to seveda posledice.
Saturnova karma pri tebi ni izražena, saturn ima samo en aspekt prvega reda in to je konjunkcija s soncem v deseti hiši. V tem življenju ti je sicer iz drugega vidika spet namenjeno, da lahko dosežeš status in položaj, vendar če boš hotela živeti slab princip sonca – razvijati ego in imeti neko moč nad drugimi, potem lahko pričakuješ saturnove posledice, ki ti ne bodo dovolile zaživeti to sonce.
Tudi tvoja naloga v tem življenju, ki je izražena skozi neptuna v kozorogu, ta pomeni neko nejasnost v ambicijah, statusu. Neptun je v kvadratu z marsom v tehtnici, ki je v tej poziciji v izgonu. Predvsem to pomeni, da se tokrat verjetno ne boš potegnila toliko zase, kot si se v prejšnjem življenju in s to marsovo pozicijo je pomembno, da če veš, da tokrat ne zmoreš udariti po mizi, da tudi to, da v bistvu se nekako povlečeš vase in daš ljudem vedeti, da bo tako dokler ni po tvoje, tudi ni opcija. S to pozicijo se nauči pomagati pomoči potrebnim in jih pripeljati do višjega zavedanja ( mars v deveti hiši).Predvsem pa da spet najdeš vero samo vase ;)   Ta pozicija je zelo primerna za delo v dobrodelnih ustanovah, saj tako pozitivno deluješ na tistega saturna in lahko lepo zaživiš svoje karierno življenje.
S severnim vozlom v četri hiši je zelo pomembno, da si se rodila v tej družini in da skozi njo doživiš neke zgodbe, ker s to družino si karmično povezana iz prejšnjega življenja. Skozi svoje  družinske sopotnike se učiš razviti pristno bližino z bljižnjimi in spet predvsem razviti to do sebe.  Z južnim vozlom v deseti hiši se moraš pa v tem življenju dokončno osvoboditi karijere pod vsako ceno. Južni vozel vedno pove nalogo, ki jo predeluješ že zadnji dve življenji in je v tem času, da se tega končno osvobodiš. Z južnim vozlom v tej poziciji je pomembno, da ljudem, ki te sovražijo oz. ne marajo brez razloga ali z razlogom oprostiš, da se osvobodiš slabe energije in sprostiš dobro energijo za delovanje svoje kariere. Severni vozel v opoziciji z venero in jupitrom potrebno tudi paziti, da ljubezen – venero tokrat spraviš bolj na nivo čustvenosti kot zemeljske venere. V kolikor boš namreč hotela stati z nogami trdno na tleh in boš vse premislila kaj in kako mora biti v partnerskem odnosu, potem verjetno od partnerja ne dobiš tisto kar pričakuješ.  V glavnem preveliki apetiti na katerem koli področju v tem življenju te lahko veliko stanejo. To malo uravnovesi, dobiš lahko vse kar rabiš, več kot to pa ne potrebuješ, nauči se stem živeti.
Tvoje karmično število je 3, kar pomeni da bo tvoje življenje spet povezano z veliko odločitvami. Vendar je sedaj uran v dvanajsti hiši,kar pomeni, da je tvoja svobodna volja na nek način zaprta oziroma do nje ne pristopaš ravno v vsakem trenutku. Če se napačno odločiš lahko pričakuješ mogoče kakšne zdravstvene posledice, ker je to način preko katerega vesolje komunicira s teboj. Ko ne boš v skladu sama s seboj, boš imela težave z zdravjem, operacije…potem vedi, da je bila odločitev, ki si jo morala sprejeti napačna. Popravi jo, takoj in tudi zdravje se bo poboljšalo.

Super napisano Jane, vedno ostanem odprtih ust, ko prebiram tele tvoje karmične razlage :)
Sama pa potrpežljivo čakam, da pridem na vrsto :-* Seveda bi najraje, da bi bilo to že včeraj ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #62 on: January 03, 2012, 12:19:27 PM »
Zame je bila vrsta za čakat predolga, pa sem ga kar naročila po redni  poti. In sem ga dobila že pred enim mesecem. :D Je pa res fenomenalen in mi je razčistil kar nekaj nejasnosti, ki so se mi dogajale in mi ni bilo jasno zakaj  :-* :) Tako, da komur se ne čaka...možnost je :P
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #63 on: January 03, 2012, 12:23:35 PM »
Zame je bila vrsta za čakat predolga, pa sem ga kar naročila po redni  poti. In sem ga dobila že pred enim mesecem. :D Je pa res fenomenalen in mi je razčistil kar nekaj nejasnosti, ki so se mi dogajale in mi ni bilo jasno zakaj  :-* :) Tako, da komur se ne čaka...možnost je :P

Hehehe Nena tudi tista redna pot se čedalje bolj daljša, zdaj jih vpisujem že za marec  :o 
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #64 on: January 03, 2012, 01:00:01 PM »
Saj znam čakat, ata  :Sa mi je to omogočil, in po navadi se splača počakat :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #65 on: January 03, 2012, 01:26:28 PM »
Saj znam čakat, ata  :Sa mi je to omogočil, in po navadi se splača počakat :)

Ura posta!!

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #66 on: January 03, 2012, 09:32:30 PM »
Ne vem, ali sem mogoče spregledala... se noben od nas, dosedanjih analizirancev, ni reinkarniral naprej v preteklost ali pa nazaj v prihodnost?

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #67 on: January 03, 2012, 10:04:32 PM »
Se strinjam z Neno.

Tudi ko sem jaz dobila svoj reading, se mi je marsikatera stvar poklopila, veliko stvari mi je postalo jasnih.

Ko sem danes čakala v čakalnici na kontrolo kolena, sem malo brskala po forumu (in si seveda spraznila telefon), pa sem ravno naletela na Nenin post. Ko sva potem z dragim jedla v restavraciji, sem mu ravno govorila dogodke dneva, ko sem rekla, da se sodelavec zelo naglas pogovarja, da imaš občutek, kot da se dere, vendar da on tako govori, prav tako, kot jaz. Pa mi reče, ne, to pa ni res, ti se name še nikol nisi drla, še razjezit se ne znaš.  :o  No, če bi me pogledali dobro leto nazaj, sem bila še vedno pravi kričač, sem se pa začela spreminjati, priznam. Vendar moram reči, da mi je šele s karmično analizo marsikatera sestavljanka padla nazaj na svoje mesto, slika je bila dokončna. Nisem šla več proti toku, temveč z njim. Res priporočam, da se jih čimveč zglasi pri Jane, ker je res krasna oseba, ki zadane bistvo in ti odstrne še zadnji košček tančice, ki se je skrival pred teboj. Verjamem, da je nam vsem pomagalo, če smo bili seveda na to pripravljeni.

Razturaš, draga Jane  :-*
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #68 on: January 04, 2012, 06:41:14 AM »
O hvala Saša  :-* Ti pošiljam en objem na daljavo  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #69 on: January 04, 2012, 06:42:49 AM »
Ne vem, ali sem mogoče spregledala... se noben od nas, dosedanjih analizirancev, ni reinkarniral naprej v preteklost ali pa nazaj v prihodnost?

Takih je ZELO malo  ;) In še to so ponavadi starejše duše, ki tako izkušnjo lahko opravijo. Si predstavljaš, da mene pošljejo nazaj v srednji vek, saj naredim raztur  ;D

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #70 on: January 04, 2012, 07:26:05 AM »
Evo pa je Maja na vrsti:

V prejšnjem življenju si živela v letu 1925 in si bila moški, kar je razvidno iz vrha dvanajste hiše in zadnje lunine konjunkcije.
Iz vidka zadnje lunine konjunkcije vidimo, da si bila moški, ki je doživel veliko pretresov skozi denar.  Uran je v konjunkciji z merkurjem in je njegova višja oktava, sam merkur je pa v strelcu v izgonu, torej si sprejela neko šokantno odločitev, ki zate ni imela dobre posledice, uran je v konjunkciji z luno, kar pomeni, da si bila nemoralna do žensk oz. njihovih domov. Tudi neka izguba prijateljstva ( uran ) zaradi denarja ( strelec).  Ta merkur označuje tudi tvoje predprejšnje življenje, v bistvu sta si bili zadnji dve inkarnaciji zelo podobni.
Iz vidika pete hiše kdo si bila te označuje bik in venera gre v nekdanjo šesto hišo v škorpijona. Ta pozicija nam da sliko nekega bankirja, ki si je z denarjem ustvaril moč. Venera je v konjunkciji s plutonom ( veliko denarja ) kvadrat jupiter da tega denarja nisi hotela dati za človekove pravice ( vodnar ) ampak si ga porabila zase.
Iz vidika dvanajste hiše na kaj si ostala vezana in s kakšno mislijo se inkarniraš v to življenje. Z strelcem in jupitrom sedaj v prvi si ostala vezana na moč, na svobodo, ki si si jo lahko skozi to moč privoščila. Mika te status in mika te položaj. V dvanajsti hiši lahko vidimo tudi kaj se zgodi na koncu tvojega življenja. Sprejela si neko šokantno odločitev, ko si neko žensko nalagala in zakonsko prevarala, ter ji vzela denar, ki ji je pripadal, ker ni bila sposobna dati banki veliko količino denarja. Načeloma moraš vedeti, da situacija v kateri nekomu odvzameš hišo ali denar, ko ni sposoben plačati kredita, ni greh, če to delaš po črti zakona in upoštevaš tudi svoje etične in moralne vidike, če to delaš iz tega, da si denar prisvojiš zate, ima pa to seveda posledice.
Saturnova karma pri tebi ni izražena, saturn ima samo en aspekt prvega reda in to je konjunkcija s soncem v deseti hiši. V tem življenju ti je sicer iz drugega vidika spet namenjeno, da lahko dosežeš status in položaj, vendar če boš hotela živeti slab princip sonca – razvijati ego in imeti neko moč nad drugimi, potem lahko pričakuješ saturnove posledice, ki ti ne bodo dovolile zaživeti to sonce.
Tudi tvoja naloga v tem življenju, ki je izražena skozi neptuna v kozorogu, ta pomeni neko nejasnost v ambicijah, statusu. Neptun je v kvadratu z marsom v tehtnici, ki je v tej poziciji v izgonu. Predvsem to pomeni, da se tokrat verjetno ne boš potegnila toliko zase, kot si se v prejšnjem življenju in s to marsovo pozicijo je pomembno, da če veš, da tokrat ne zmoreš udariti po mizi, da tudi to, da v bistvu se nekako povlečeš vase in daš ljudem vedeti, da bo tako dokler ni po tvoje, tudi ni opcija. S to pozicijo se nauči pomagati pomoči potrebnim in jih pripeljati do višjega zavedanja ( mars v deveti hiši).Predvsem pa da spet najdeš vero samo vase ;)   Ta pozicija je zelo primerna za delo v dobrodelnih ustanovah, saj tako pozitivno deluješ na tistega saturna in lahko lepo zaživiš svoje karierno življenje.
S severnim vozlom v četri hiši je zelo pomembno, da si se rodila v tej družini in da skozi njo doživiš neke zgodbe, ker s to družino si karmično povezana iz prejšnjega življenja. Skozi svoje  družinske sopotnike se učiš razviti pristno bližino z bljižnjimi in spet predvsem razviti to do sebe.  Z južnim vozlom v deseti hiši se moraš pa v tem življenju dokončno osvoboditi karijere pod vsako ceno. Južni vozel vedno pove nalogo, ki jo predeluješ že zadnji dve življenji in je v tem času, da se tega končno osvobodiš. Z južnim vozlom v tej poziciji je pomembno, da ljudem, ki te sovražijo oz. ne marajo brez razloga ali z razlogom oprostiš, da se osvobodiš slabe energije in sprostiš dobro energijo za delovanje svoje kariere. Severni vozel v opoziciji z venero in jupitrom potrebno tudi paziti, da ljubezen – venero tokrat spraviš bolj na nivo čustvenosti kot zemeljske venere. V kolikor boš namreč hotela stati z nogami trdno na tleh in boš vse premislila kaj in kako mora biti v partnerskem odnosu, potem verjetno od partnerja ne dobiš tisto kar pričakuješ.  V glavnem preveliki apetiti na katerem koli področju v tem življenju te lahko veliko stanejo. To malo uravnovesi, dobiš lahko vse kar rabiš, več kot to pa ne potrebuješ, nauči se stem živeti.
Tvoje karmično število je 3, kar pomeni da bo tvoje življenje spet povezano z veliko odločitvami. Vendar je sedaj uran v dvanajsti hiši,kar pomeni, da je tvoja svobodna volja na nek način zaprta oziroma do nje ne pristopaš ravno v vsakem trenutku. Če se napačno odločiš lahko pričakuješ mogoče kakšne zdravstvene posledice, ker je to način preko katerega vesolje komunicira s teboj. Ko ne boš v skladu sama s seboj, boš imela težave z zdravjem, operacije…potem vedi, da je bila odločitev, ki si jo morala sprejeti napačna. Popravi jo, takoj in tudi zdravje se bo poboljšalo.

Jane, kot prvo, hvala za trud in tako obširno analizo.

Skoraj ne morem verjeti, ampak sem spregledala, da sem že na vrsti, pa celo nočno sem bila prijavljena na forum. Včeraj pa zvečer preko telefona gledam forum in vidim tole. Ne vem, kako sem lahko zgrešila!?  :o Je že tako moralo biti. Ampak shame on me ...  :embarrassed:

Da pokomentiram. Zanimivo, ravno nekaj časa nazaj sva se z mojim pogovarjala, kdaj sva morala biti inkarnirana, da naju tako privlačijo ista obdobja. Srednji vek, potem pa 20. in 50. leta. Pa sem razložila takrat, da sva se najbrž rodila v 20-ih in potem zelo uživala v 50-ih. Izgleda, da sem zadela.  :D

Da sem bila moški, sem tudi že kar vedela. Glede na svoj karakter. Ne, da se ne počutim odlično v ženskem teledu v tej inkarnaciji, ampak imam lastnosti, ki sem jih gotovo kot moški v prejšnjem življenju prinesla v tega.
Tudi to sem se velikokrat pohecala - da sem bila prej moški. In da sem bila hud tip - večni šarmer, zapeljivec, hehe.  ;D

Prebrala sem zgodbo do zdaj trikrat in še jo bom, ker se bo slika najbrž postopoma odpirala. Ko sem prebrala prvič, se mi je zdelo tako tuje. Da bi rekla, da sem doživela kakšno razsvetlitev ... Ne. Vse v popolnem nasprotju s tistim, kar bi pričakovala. Potem sem pa počakala, da se informacije malo "usedejo" in razmišljala. Vedno sem bila namreč prepričana, da se je v mojem prejšnjem življenju vse bolj vrtelo mogoče okrog raznih odnosov, zlasti intimnih, kjer je bilo polno manipulacije.  ::)

Zgodba prejšnjega življenja se večinoma vrti okrog materialnega, okrog denarja. Ki mi v tem življenju ne pomeni veliko. Pa ne, da ga nočem, hehe. Seveda ga, ampak imam do njega zdrav odnos. Za denar pošteno in trdo delam, znam cenit, kar zaslužim in tako je že od zgodnje mladosti. Odkar imam kakršnekoli dohodke, skrbim zase. Doma nisem nikoli pričakovala, še manj pa zahtevala, da bi me kdo pretirano denarno podpiral. In to mi je bilo privzgojeno. Kot si rekla, da ima moja družina pomembno vlogo v mojem življenju ... Res je. Vedno sem bila vzgajana, da moram cenit denar, trud, tujo lastnino ... Da moram biti poštena itd. Nikoli v življenju mi ni niti na kraj pameti prišlo, da bi si prisvojila kaj tujega. Če se še malo razpišem o svojem odnosu do denarja in ostalega materialnega ... Nikoli nisem bila pohlepna, nikoli nisem nikomur zavidala česarkoli.
Izredno me zmotijo nepravične delitve materialnih dobrin, zlasti, če gre za tiste, ki nekomu ne pripadajo in/ali pride do njih na nepošten način. In vednmo pravim, da bi morali sredstva bolj enakomerno porazdeliti med ljudi. Nekje se preveč troši, drugje pa ljudje trpijo pomanjkanje. Haha, tu se vedno pohecam, da nekdo, ki npr. zasluži 10x več ... Zakaj je tako? Ker na uro počisti toliko več stranišč kot nekdo, ki zasluži manj. :D OK, nima veze ...  :laugh:

Moje poslanstvo ... Hm, že nekaj časa razmišljam o tem. Kaj je tisto, kar bi meni ležalo. Nekateri se najdejo že v otroštvu, imajo takoj vizijo, kaj bi počeli. Sama tega nisem nikoli imela. Nisem specializirana za eno področje, ampak sem en tak univerzalni človek z mnogimi interesi. Se pa res zelo najdem v tem, da bi pomagala drugim. Tudi, ko smo enkrat debatirali, kaj bi v življenju rada počela, sem rekla, da bi rada pomagala ljudem. Ampak ne kot razne misice ...  :laugh: Niti ne na svojo škodo. Rada bi pomagala razsvetljevati ljudi, jim z nasveti pomagati v stiski. Ljudem vedno želim, da bi spregledali v svojo korist in postavili meje. Kot veliki vrednosti tu štejem osebno moč in sposobnost transformacije, ki ju ima vsak, če le želi. Kjer je volja, je tudi pot! Samo pogruntat bo še treba, kako bi svoje sposobnosti spravila v tako obliko, da mi bodo koristile tudi na drug način, ne le z osebnim zadovoljstvom. O tem razmišljam že nekaj časa, odkar trpim v tej službi, ki je popolnoma mimo mojih interesov in sposobnosti.

Če pogledam tole sliko na splošno, bi lahko rekla, da sem na pravi poti v tem življenju. Sem se usmerila v pravo smer. Včeraj sem se celo pohecala, da sem očitno svoje že opravila in lahko grem. To je bil moj jezen! Saj res ni bila primerna šala ... Je rekel, naj grem to kar svoji mami povedat. Oops ...  :embarrassed:

In pa seveda zdravstvene težave, ko nisem v skladu sama s seboj. To se pa že sama opazila. Položi me vedno takrat, ko gre nekaj že povsem izven nadzora. Mraz npr. mi nikoli ne bo prišel do živega. Zunaj -19, vsi prehlajeni, jaz pa v krilu, samo v najlonkah in v že vseh razmočenih semiš salonarjih do gležnjev v snegu drzam led s šipe avtomobila, poleg tega še "kažem" spodnji goli del hrbta izpod bunde, ko se stegujem, pa mi ni nič!
Ko pa sem bila v kakšni življenjski situaciji, sploh taki, ko bi se morala nekaj odločit, ko je vse pred nosom, kaj je za storiti, pa ne storim nič, se pa začne. Se je že kdaj pojavil kakšen simptom, ko mi ni bilo nič jasno, od kje se je vzel.  :o

Kaj bi pomenilo, da nimam vedno dostopa do lastne volje? Pomeni, da se življenje včasih poigra z mano in me zapelje na pot, po kateri ne bi želela iti? Sem tudi to opazila. In takrat se ne branim. Počakam, kaj bo, ne reagiram, ne branim se, ampak sprejmem, kar se dogaja, ker se najbrž takrat že mora tako. Vse je dobro za nekaj.

Hvala ti še enkrat.  :-* :-* :-* :-* :-*
Čudovito branje.
Bom še razmišljala in še velikokrat prebrala. Baje si opazila še nekaj ... Kar mi sporočiš na ZS. Sem že nestrpna.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #71 on: January 04, 2012, 08:11:43 AM »
Se mi je zdelo, da si morala sfalit  :)  Ti napišem na ZS, pa bova še tam pokomentirali  ;)

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #72 on: January 04, 2012, 08:13:34 AM »
Res, prav sram me je ...  :embarrassed:

Ti se trudiš, jaz pa ignoriram.  >:(

Pa še to mi ni jasno, kako sem lahko nekaj spregledala ...  :laugh: Ego se oglaša. :D
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #73 on: January 04, 2012, 08:14:46 AM »
Ah daj no hehehe, saj si zdaj prebrala  ;D

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #74 on: January 04, 2012, 08:15:28 AM »
In to z veliiiiikim zadovoljstvom!   8)
9ZK 656