Author Topic: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del  (Read 230510 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
Re: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del
« Reply #75 on: January 04, 2012, 09:14:49 AM »
Jaz sem bila izžrebana na FBju za karmično analizo in sem jo 1.1.2012 tudi dobila...presenečena 100/h kako se nekatere stvari razjasnijo :o dobijo drugo razsežnost.

Hvala Jane :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #76 on: January 04, 2012, 12:17:59 PM »
Jaz sem bila tudi kar osebno pri Jane, nisem mogla čakat.  ;)

Ampak vseeno še enkrat en majhen spominček Jane na kratko pisno obliko, če lahko
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #77 on: January 04, 2012, 12:20:02 PM »
Urška a misliš, da se še spomnim  :o  Bom morala pogledat karto še enkrat
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #78 on: January 04, 2012, 12:56:01 PM »

Ja, saj vem, nas je preveč. Ah, veš kaj, če boš imela slučajno kaj viška časa hahaha, ;) te prosim za pisno obliko, če ne se pa še kdaj vidiva na to temo v živo. Saj nekaj sem si zapisala, porajajo pa se mi nova vprašanja. 
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #79 on: January 04, 2012, 01:26:23 PM »

Ja, saj vem, nas je preveč. Ah, veš kaj, če boš imela slučajno kaj viška časa hahaha, ;) te prosim za pisno obliko, če ne se pa še kdaj vidiva na to temo v živo. Saj nekaj sem si zapisala, porajajo pa se mi nova vprašanja.

Se bova itak slišali, pa bova predebatirali  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #80 on: January 04, 2012, 04:41:48 PM »
...drugače bo prvi na vrsti Jernej....

Jane, ni panike. Sem si na netu našel Martina Schulmana in njegovo Karmično astrologijo v treh knjigah. Bova na koncu "primerjala zapiske" ;)
Zanimivo branje. Žal ne morem potrdit, ali je res, ali ne :D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #81 on: January 04, 2012, 06:24:53 PM »

Jane, ni panike. Sem si na netu našel Martina Schulmana in njegovo Karmično astrologijo v treh knjigah. Bova na koncu "primerjala zapiske" ;)

Meni je vedno tako smešno, Jernej, da vedno vse pregledaš, preštudiraš, potem pa temu oporekaš  :P
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #82 on: January 04, 2012, 07:47:43 PM »

Meni je vedno tako smešno, Jernej, da vedno vse pregledaš, preštudiraš, potem pa temu oporekaš  :P

Oporekam, ker ni zadovoljivo dokazano.  Ko iz osnovne enačbe za odvod funkcije izpelješ, da velja f ' (x^n) = nx^(n-1), potem to nedvomno drži. Astrologija je pa bolj empirično-stohastična veda. Zato jo jemljem kot zanimivo informacijo, ki lahko približno drži.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #84 on: January 05, 2012, 05:51:38 AM »

Oporekam, ker ni zadovoljivo dokazano.  Ko iz osnovne enačbe za odvod funkcije izpelješ, da velja f ' (x^n) = nx^(n-1), potem to nedvomno drži. Astrologija je pa bolj empirično-stohastična veda. Zato jo jemljem kot zanimivo informacijo, ki lahko približno drži.

Lahko dokažeš, greš na regresijo in vidiš. Obstaja sicer možnost, da tam ne boš gledal ravno zadnjega življenja, ampak te lahko odpelje v leto 1700 p.n.š. kot je recimo mene  :o :o Ampak Tejka mislim da, je videla še bolj v detajle, to kar sem ji napisala. Mogoče za skeptika kot si ti, to ne bi bilo slabo  :P

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #85 on: January 05, 2012, 08:00:14 AM »

:laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 656

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #86 on: January 05, 2012, 02:20:05 PM »
Lahko dokažeš, greš na regresijo in vidiš. Obstaja sicer možnost, da tam ne boš gledal ravno zadnjega življenja, ampak te lahko odpelje v leto 1700 p.n.š. kot je recimo mene  :o :o Ampak Tejka mislim da, je videla še bolj v detajle, to kar sem ji napisala. Mogoče za skeptika kot si ti, to ne bi bilo slabo  :P

Dokaz? Ja. Približno toliko veljaven, kot bi človek samega sebe iz vode potegnil, če se vleče za lase. Vse bi bilo samo iz lastne glave. Možgani pa znajo marsikaj skombinirat. Še posebej pri moji zgodovini gledanja filmov. Regresije PO prebiranju informacij o karmični astrologiji sploh ne moremo jemat resno. To niti slepa študija ne bi mogla bit. Kaj šele dvojno slepa. Če je (bilo) kaj, bom to zvedel nekje leta 2048 +/- par mesecev.  ;D ;)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #87 on: January 05, 2012, 02:25:23 PM »
Tale svoj "rok trjanja" si pa tudi kar od nekje potegnil in ga je tudi nesmiselno tako poudarjat.  ::)
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #88 on: January 05, 2012, 02:31:39 PM »

Dokaz? Ja. Približno toliko veljaven, kot bi človek samega sebe iz vode potegnil, če se vleče za lase. Vse bi bilo samo iz lastne glave. Možgani pa znajo marsikaj skombinirat. Še posebej pri moji zgodovini gledanja filmov. Regresije PO prebiranju informacij o karmični astrologiji sploh ne moremo jemat resno. To niti slepa študija ne bi mogla bit. Kaj šele dvojno slepa. Če je (bilo) kaj, bom to zvedel nekje leta 2048 +/- par mesecev.  ;D ;)

Ooo, takrat pa imaš res kar lepe aspekte.  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #89 on: January 05, 2012, 02:48:19 PM »
hahaha Jernej  :D  Ja no tudi skeptike moramo imeti, kaj bi brez njih. Sicer pa verjemi, da na regresiji nimaš časa razmišljat sploh. Meni je taka zgodba ven prišla za katero sploh ne bi mogla scenarij napisat  ;D

Moja astro karta