Lep pozdrav vsem skupaj!
Naj vam na kratko najprej opišem, kako sem se danes sploh tukaj znašla in potem k vprašanju... Lansko leto sem precej hudo zbolela, zdravim se še danes, in napočil je trenutek, da pri sebi in v svoji okolici nekaj spremenim. najprej sem se čisto po naključju srečala z reikijem, katerega tečaj za 1. stopnjo opravljam v četrtek. tu sem se prvič srečala s stavkom - ko je učenec pripravljen, pride učitelj. vrata se mi kar odpirajo in odpirajo, z vseh strani... in ker sem v teh duhovnih vodah popolnoma nova... hmmm, no, ne bi rekla nova, odprta za vse zadeve, ki niso zemeljske, sem že od nekdaj (sanje, jasnovidnost, astrologija...), vendar sem bila vedno mnenja, da lahko samo "posebne" osebe delajo z energijami, zdravljenjem in poodbno... reiki mi je prvi dal možnost, da tega ne počnem zato, ker sem nekaj posebnega, temveč ker preprosto sem.
v iskanju informacij, kako deluje, kaj se učiš, sem se srečala s spletno stranjo, ki je opisovala čakre in tam sem tudi zasledila theta healing, ki me je na koncu s spletnim brskanjem privedel do sem. popolnoma očarana sem eno uro brala, vendar je preveč informacij, ki jih lahko v tem trenutku sprocesiram, pa tudi forum mi vzame preveč časa, če preberem prav vse teme, čeprav bi jih najraje...
mi lahko nekdo od vas, ki imate toliko izkušenj, preprosto priporoči kakšno knjigo ali spletno stran, ki bi mi dal vpogled vsaj v osnovo theta healinga? imam občutek, da sem najdla nekaj, kar bo tudi mene osvobodilo starih vzorcev, negativnih čustev... seveda ob predpostavki, da sem pripravljena sama na tem delat
in mimogrede, krasni ste s temi svojimi skupinskimi terapijami

če bi več ljudi tako delovalo bi svet bil zares lepši!
prijeten nočni pozdrav!
Aisha