reiki transmisija - skupinsko zdravljenje (navodila, kot sem jih prejela jaz):1. poteka vsak torek od 21.10 do 21.30
2. za praktikante 1. stopnje velja, da sodelujejo samo kot prejemniki
3. priporoča se, da ste v prostoru sami
4. pripravite se vsaj 5 min pred začetkom
5. usedite se v naslanjač, pazite pa, da imate zravnano hrbtenico (drugače blokirate pretok energije)
6. zaščitite in očistite prostor kot običajno
7. prosimo za reiki transmisijo, zelo je spet pomembno, da vsi izrekamo enako prošnjo, zato si jo lahko zapišete na listek:
v imenu božanske ljubezni in modrosti in v svojem imenu prosim angele, nadangele, vnebovzete mojstre, vse duhovne voditelje in vodnike mojega notranjega vodnika, mojo dušo in tebe oče moj, za reiki transmisijo na daljavo vsem, ki sedaj v tej transmisiji aktivno sodelujemo. hvala, hvala, hvala!
8. nato se sprostite in sprejmite reiki
9. po 20 minutah se 3x zahvalite, ko končate pa prosite še za: v imenu božje ljubezni in modrosti vas prosim univerzalne sile in reiki zdravilne sile, da pošljete reiki vsem, ki so bolni, nesrečni in ga po vaši presoji potrebujejo! hvala, hvala, hvala!
10. Nato še prosimo, da pošljemo reiki zemlji: v imenu božje ljubezni in modrosti vas prosim univerzalne sile, da blagoslovite zemljo in ji pošljete reiki. hvala, hvala, hvala!
evo takle, to dvoje sem še jaz prejela in počnem, se mi zdi lepo, tudi, če sem edina