Ker dan je za mano

Me ob 9h zjutraj preseneti klic, kliče mati iz Avstrije, da je sosed iz Pirana klical, da imamo vhodna vrata od stanovanja odprta!!

Seveda sem morala na vrat na nos najprej iz Ljubljane domov, da sem vzela ključe, potem nazaj v Ljubljano v službo oddelat par ur, ker sem vedela, da če grem takoj zjutraj dol in so nam vlomili, bom cel dan zapravila in bom morala dopust dat. Znajdi se, grem nazaj v službo, oddelam do pol štirih, poberem bratranca, letim dol v Piran gledat, kaj za vraga je z našim stanovanjem, ali so nam vlomili ali kaj

Pridem v Piran, pa me pričakajo odprta vrata... Notri pa vse celo. Potem pa le pogledam malo bolje, je pa oče zaklenil vrata, ampak jih je pozabil ornk zapret, tako da je praktično "v prazno" jih zaklenil in se posledično vrata niso morala zapreti dobro. Še dobro, da imamo vhodna vrata v blok zaklenjena, ker če ne bi ostali brez vsega notri, pa še v pritličju imamo stanovanje...
Sem našim sporočila, da je vse ok, sem zaklenila vse in odšla po 15 minutah nazaj proti Moravčam. Svašta...
Sem se odločila, da našim ne pustim več vsem naenkrat na dopust, da sem čisto sama, ker imam vedno nekaj

Je treba hišo prebarvat, je treba novo kuhinjo montirat, je treba v Piran it itd itd

Klinac, sem imela pa vsaj super vožnjo z bratrancem