NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mater ko si pa pacient si pa totalno, kaj pa ko imam spet ponudbo za službo in tokrat v Kranju, ki ustreza mojim manifestacijam Ja nič pejmo na razgovor, pa če bo res vse tako OK....bom morala Ljubljano odpovedat
Včerajšna meditacija s palčki uspela...bilo je božansko in prečudovito v družbi magičnih energij Moja kreativnost je v polnem teku Skos bi nekaj pisala o palčkih
Quote from: Jane on February 29, 2012, 11:59:49 AMmater ko si pa pacient si pa totalno, kaj pa ko imam spet ponudbo za službo in tokrat v Kranju, ki ustreza mojim manifestacijam Ja nič pejmo na razgovor, pa če bo res vse tako OK....bom morala Ljubljano odpovedat hehehe retro šiba
Matematika fertik za vekomaj veke (mi manjka un smeško, ki skače do stropa ) . Hvala za podporo
Quote from: Tejka on February 29, 2012, 03:29:46 PMMatematika fertik za vekomaj veke (mi manjka un smeško, ki skače do stropa ) . Hvala za podporo Ni bilo dvoma - ČESTITKE
Quote from: Tea on February 29, 2012, 12:27:37 PMQuote from: Jane on February 29, 2012, 11:59:49 AMmater ko si pa pacient si pa totalno, kaj pa ko imam spet ponudbo za službo in tokrat v Kranju, ki ustreza mojim manifestacijam Ja nič pejmo na razgovor, pa če bo res vse tako OK....bom morala Ljubljano odpovedat hehehe retro šiba Itak, mi ne da miru