Mene je Vesolje kar samo začelo pripravljati na odhod iz podjetja. Nikakor mi ne uspe, da bi oddelala kakšno uro več v službi, vedno pride nekaj vmes

Vse se je pa začelo z mojo zavestno odločitvijo, da svojo kristalno kroglo enostavno odnesem iz pisarne nazaj domov. Sedaj mi je v zadnjem tednu pričel crkovati še telefon, tako da kadarkoli sem kam službeno šla, sem bila nedosegljiva na telefon

Sem potrebovala kar nekaj časa, da sem ga potem spet vzpostavila nazaj. No, sedaj mi je pa pričel telefon crkovat že ko pridem v pisarno. Ne mine ena ura, gre moj telefon v franže, a doma mi normalno dela

In pa seveda, da ne pozabimo mojega kašlja. Konstantno kašljam v pisarni, sem rožo že premaknila ven iz pisarne, je sedaj bolje, ne kašljam več. Sem pa seveda kašljala zgolj in samo v pisarni.
Pa še to Nena, ko sem prebirala tvoje poste me je prešinilo, da je lopatica del hrbta - prevzemanje bremena drugih nase. Ne delaj tega. Vem, da si oseba, ki se nesebično razdajaš in bi rada pomagala vsem ostalim okoli sebe, toda ne počni več tega! Kdor bo hotel in potreboval tvojo pomoč, te bo že poklical. Ne bodi jim non-stop na voljo, ustavi se kdaj in pomisli nase. Venomer se razdajaš, tudi takrat, ko to ni potrebno. Ali dejansko uživaš v vsaki minuti tega, ko se razdajaš, ali ti zgolj ugaja občutek, da pomagaš ljudem, da veš, da se lahko oni kadar koli zanesejo nate? Pojdi v naravo, tam boš našla svoj odgovor (pojma nimam, od kod mi je tole priletelo - očitno že moraš it ven).
Do tedaj pa, pošiljam ljubezen, da čimprej najdeš in odkriješ vzrok.