Author Topic: Naj ... dogodek dneva 7. del  (Read 354952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Luna

• Mojster
Re: Naj ... dogodek dneva 7. del
« Reply #165 on: March 08, 2012, 11:46:45 AM »
Darja, čestitke :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #166 on: March 08, 2012, 12:55:24 PM »
Darja, iskrene čestitke  :-*
9ZK 674

Offline sharpy

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #167 on: March 08, 2012, 08:17:31 PM »
Darja čestitam  :)

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #168 on: March 09, 2012, 07:54:47 AM »
Hvala :-* :-* :-*

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #169 on: March 09, 2012, 08:46:26 AM »
Darja, iskrene čestitke in obilo crkljanja želim  :-*

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #170 on: March 09, 2012, 09:33:34 AM »
Moj dogodek dneva....danes ob 21.51 sem postala babica male Zale :) ;) :D

Čestitam babica :-*

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #171 on: March 09, 2012, 03:11:18 PM »
Oooo Darja, čestitam...in vse dobro mali Zali :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #172 on: March 09, 2012, 10:29:39 PM »
Ko sem odšla od doma na astrološki tečaj, sem bila very low z življenjsko energijo, kot se za moj aktualni T aspekt  :NE :op :So tudi spodobi.

Na tečaju se mi je energija uspešno dvigovala  :So :So  :So Ne gre samo za golo vlivanje podatkov v glavo, ko ne veš kaj z njimi. Gre za učenje uporabne vse življenjske tematike, za osvajanje svojih lastnih principov, pozitivnih in negativnih. Gre za osebno rast, napredovanje. 5 ur je minilo kot bi mignil, sploh ne vem če bi šla domov.

Sedaj prav po  :Lu v :B uživam na kavču in se crkljam s popečenimi kruhki s sirom, seveda porcije so za večer prav  Jupitrovske.

Res je fajn, ZELO, ZELO FAJN na tvojih tečajih Tea. Hvala, ker nam pomagaš na naših poteh. HVALA KER SI!  :-* :-* :-*
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #173 on: March 09, 2012, 10:36:48 PM »
Še enkrat hvala vsem za čestitke....ful je luštna,drobcena, malce prej je bila rojena, prava srčica :D :) :)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #174 on: March 09, 2012, 10:41:48 PM »
Darja, sem že mislila, da si postala babica dekletcu, ki se je prav tako rodilo na 7. marca in ji je tudi ime Zala, vendar pa sem videla, da se uri rojstva ne skladata  ;D

Razen, če je tvoji hčerki ime Mateja in je frizerka  ;)
9ZK 674

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #175 on: March 09, 2012, 11:06:03 PM »
Darja, sem že mislila, da si postala babica dekletcu, ki se je prav tako rodilo na 7. marca in ji je tudi ime Zala, vendar pa sem videla, da se uri rojstva ne skladata  ;D

Razen, če je tvoji hčerki ime Mateja in je frizerka  ;)

Moja hči je tudi frizerka, samo ime se ji pa ni Mateja.... ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #176 on: March 09, 2012, 11:10:38 PM »
Ko sem odšla od doma na astrološki tečaj, sem bila very low z življenjsko energijo, kot se za moj aktualni T aspekt  :NE :op :So tudi spodobi.

Na tečaju se mi je energija uspešno dvigovala  :So :So  :So Ne gre samo za golo vlivanje podatkov v glavo, ko ne veš kaj z njimi. Gre za učenje uporabne vse življenjske tematike, za osvajanje svojih lastnih principov, pozitivnih in negativnih. Gre za osebno rast, napredovanje. 5 ur je minilo kot bi mignil, sploh ne vem če bi šla domov.

Sedaj prav po  :Lu v :B uživam na kavču in se crkljam s popečenimi kruhki s sirom, seveda porcije so za večer prav  Jupitrovske.

Res je fajn, ZELO, ZELO FAJN na tvojih tečajih Tea. Hvala, ker nam pomagaš na naših poteh. HVALA KER SI!  :-* :-* :-*

Tudi mi smo srečno doma.

Hvala Urška  :-* :-* :-*

Najbolj sem vesela, da slušateljice uživate in kar mi je najvažnejše, da astrologija postane uporabna, da izboljša kvaliteto in razumevanje življenja.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #177 on: March 10, 2012, 12:12:28 AM »
Si s kolegom ogledala 39stopniv v Špas teatru :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #178 on: March 10, 2012, 12:36:01 PM »

Tudi mi smo srečno doma.

Najbolj sem vesela, da slušateljice uživate in kar mi je najvažnejše, da astrologija postane uporabna, da izboljša kvaliteto in razumevanje življenja.

Tudi od mene zahvale in pohvale, resnično uživam, se podpišem pod Urškine komentarje!!
 :-* :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #179 on: March 10, 2012, 12:53:39 PM »

Tudi mi smo srečno doma.

Tudi od mene zahvale in pohvale, resnično uživam, se podpišem pod Urškine komentarje!!
 :-* :-*

Hvala Pika  :-* :-* :-*

Brez vas punce, tudi tečaj ne bi bil to, kar je. Hvala vam  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif