NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Lepo ali grdo ... Bratova punca odšla nazaj domov in se bom doma lahko končno sprostila.
Quote from: Maja on March 18, 2012, 09:17:13 PMLepo ali grdo ... Bratova punca odšla nazaj domov in se bom doma lahko končno sprostila.A še kar ni miru
Sem komaj čakala današnji en prost dan ... Pa so me klicali ob 12h, naj pridem delat popoldne, ker ima ena sodelavka hitro sranje oz. drisko ...
Quote from: Maja on March 19, 2012, 02:58:33 PMSem komaj čakala današnji en prost dan ... Pa so me klicali ob 12h, naj pridem delat popoldne, ker ima ena sodelavka hitro sranje oz. drisko ... A joooj
Quote from: Maja on March 19, 2012, 02:58:33 PMSem komaj čakala današnji en prost dan ... Pa so me klicali ob 12h, naj pridem delat popoldne, ker ima ena sodelavka hitro sranje oz. drisko ... Kakšno drisko? Redko, ampak pogosto?
Quote from: Pika on March 19, 2012, 09:05:19 PMQuote from: Maja on March 19, 2012, 02:58:33 PMSem komaj čakala današnji en prost dan ... Pa so me klicali ob 12h, naj pridem delat popoldne, ker ima ena sodelavka hitro sranje oz. drisko ... Kakšno drisko? Redko, ampak pogosto? Redek pojav s pogostim ponavljanjem.
Vidim, da tudi Piko daje danes hudomušnost, kot mene . Maja, reci tvoji sodelavki, da naj opravi čiščenje jeter, jz sem ga ta vikend. Garantirano spucas vse za cel teden
Saj najbrž nima nič več za počistit ... Pa ko smo že ravno pri čiščenju ... Zadnjič sem opazila, da se sploh slano ne potim, ampak čisto vodo dajem iz sebe. Po mojem sem vsa razsoljena, ker skoraj eno leto že nobene hrane dodatno ne solim, redno švicam in spijem 3l na dan. A bi to znalo kaj škodit?
Quote from: Maja on March 19, 2012, 10:41:57 PMSaj najbrž nima nič več za počistit ... Pa ko smo že ravno pri čiščenju ... Zadnjič sem opazila, da se sploh slano ne potim, ampak čisto vodo dajem iz sebe. Po mojem sem vsa razsoljena, ker skoraj eno leto že nobene hrane dodatno ne solim, redno švicam in spijem 3l na dan. A bi to znalo kaj škodit?Maja - destilatorka.