9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Itak, naj kar počakajo. Ej, včeraj sem se hecala. Kaj, če noben Slovenec ne bi hotel dohodnine plačat? Ali pa, da bi vsi namenoma zamudili s plačilom kakšna dva tedna. To bi bila štala, hehe...
Quote from: Maja on April 04, 2012, 02:04:27 PMItak, naj kar počakajo. Ej, včeraj sem se hecala. Kaj, če noben Slovenec ne bi hotel dohodnine plačat? Ali pa, da bi vsi namenoma zamudili s plačilom kakšna dva tedna. To bi bila štala, hehe... Štala ne bi bila, ker bi ti opalili obresti, pa pomožnosti kako izvršbo dali
ufffff...kaj je zdaj to...noben projekt ne gre skozi, se prijavim na eno delavnico- me kao ne morejo vzeti, pripravim delavnice- ni zanimanja in to se nadaljuje še drugje...kaj je zdaj to...počasi se me loteva slaba volja...danes bi mi prišla prav ena boksarska vreča, da bi malo energije sprostila
Quote from: apemaya on April 05, 2012, 02:02:41 PMufffff...kaj je zdaj to...noben projekt ne gre skozi, se prijavim na eno delavnico- me kao ne morejo vzeti, pripravim delavnice- ni zanimanja in to se nadaljuje še drugje...kaj je zdaj to...počasi se me loteva slaba volja...danes bi mi prišla prav ena boksarska vreča, da bi malo energije sprostila za začetek je tud vzglavnik priročen... preverjeno deluje