Author Topic: Naj ... dogodek dneva 7. del  (Read 355057 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Naj ... dogodek dneva 7. del
« Reply #840 on: June 09, 2012, 08:26:14 PM »
Sem brala na duhovnost.eu, kako se je ena uporabnica začela spoznavati duhovnost. Kako se je soočila s strahovi, vzorci, dvomi ... in kako te okolica, tvoja ogledala, lahko spet potegnejo nazaj v prejšnje obnašanje, občutenje, stanje itd.

In sem začela razmišljati, kako sem jaz prišla do tega. V bistvu s tem forumom  :D Kako sem do tega foruma prišla pa ne vem, mislim, da sem iskala simboliko sanj.  ;) In od takrat je super, manj sekiranja, več razumevanja zakaj se kaj dogaja, pogled na stvari z drugačne perspektive... življenje je dobilo še tisti višji smisel.

Kaj pa vi? Kako ste se spoznali s tem forumom? Z astrologijo, rastlinami, angleli, palčki, glasbo...?

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #841 on: June 09, 2012, 08:29:40 PM »
Meni je za forum povedala prijateljica, tudi s tega foruma  :-*. Itak pa sem že sama iskala v tej smeri....ala reiki, ezoterika. In v angela varuha verjela od malega  ;D. Zavedam pa se, da je pred mano še veliko dela v osebnostni rasti...podpora tule pa tudi pomaga  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #842 on: June 09, 2012, 08:42:04 PM »
Huh, jaz sem iskala razlago ciganskih kart pa me je potegnilo sem. Potem sem v prejšnji službi cele nočne izmene prebirala razne teme in se počasi spoznavala z vsemi področji. Nekaj sem jih vzela "za svoje", nekaj ne. Sem pač do vseh stvari vedno kritična in vedno ohranim dobršnjo mero realizma, ko gre za bolj "abstraktne" zadeve.

Vedno pa rada izvem kaj novega - da imam nova področja za razmišljanje (moja neprestana dejavnost, hehe). Splošna razgledanost. Na vseh področjih. Sledim namreč večim forumom, ki pa imajo povsem različno tematiko - zanima me skoraj, da vse.

Rada bi naredila kakšen vpogled več, ampak žal je tako, da sem večji del, ko sem prijavljena na forum, v službi, kjer ne morem imeti pri sebi kart, ker sem nonstop na očeh in pod video nadzorom. Pa še okolje, v katerem delam, je tako, da žal ne gre. Haha, da bi ljudje, ki se tu bojijo stvari, ki jih ni, in ki povsod vidijo zaroto, videli, da tu obračam "hudičeve podobice" ...  :laugh: Ne bi bilo ravno dobro zame.
9ZK 656

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #843 on: June 10, 2012, 02:18:29 PM »
Jaz sem pa brskala po netu o Theti in tako našla ta forum. Sprva sem ga samo prebirala, kasneje tudi prijavila.
Veliko sem se naučila, spremenila kaj pri sebi... Pač, fajni je!  :laugh:

Moj dogodek dneva: danes nabrala skledo lisičk  8)

Offline Luna

• Mojster
« Reply #844 on: June 10, 2012, 08:39:46 PM »
Tudi jaz sem iskala informacije o theti, pa me je not potegnilo. Sicer dosti več prebiram, kot napišem, ampak bolj ali manj čekiram forum kar vsak dan, se moram vsem zahvaiti, ker sem od foruma res že veliko odnesla in mi je dostikrat pomagal, ko sem prebrala kakšno izjavo, če ne drugega, tukaj vedno najdem podporo. Hvala vam! :-* :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #845 on: June 11, 2012, 08:27:29 AM »
Uf a kdaj in kako sem prišla na ta forum, to je bilo pomoje ene 8 let nazaj, ko je bil še stari forum. Ne vem točno, starejši uporabniki se ga bodo spomnili.
Takrat je še bivši sodelavec tega foruma ponujal zastonj vprašanja pod rubriko vedeževanje, sčasoma sem začela brskati po vseh temah, šla k Tei takrat še v Izolo na analizo, ker me je zanimalo kaj lahko astrologija pove in kako to sploh zgleda in eto še zdaj sem tukaj  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #846 on: June 11, 2012, 08:45:26 AM »
Hvala vam, za vaše komentarje

Ja, enkrat je bil tudi še stari forum. Nekaj vsebin smo prenesli, nekaj smo jih prerasli, nekateri ste še vedno tukaj, nekateri novi ....

Hvala, da soustvarjamo skupaj  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #847 on: June 11, 2012, 09:48:38 AM »
Jaz sem morala pa prav na Islandijo iti, da sem za forum zvedela  :D :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #848 on: June 11, 2012, 10:13:42 AM »
Hvala za odgovore.

Zanimivo, da nas zanimajo različne stvari, ampak najdemo se pa tukaj.

Nensi, ti pa res za luno živiš hehehe ;D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #849 on: June 11, 2012, 12:53:45 PM »
Jaz sem tudi še s starega foruma, ko je bil z nami še mislim, da takrat pobudnik tega. V vsem tem času pa sem spoznala veliko prijetnih in meni ljubih ljudi, s katerimi smo skupaj prebrodili že marsikateri vihar. :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #850 on: June 11, 2012, 07:02:00 PM »
Mene so pa klicali z Zavoda za transfuzijo. Je primanjkovalo krvi, pa sem šla jo dat. Posledica - vnete žile na roki. Če ne bo bolje, bom morala po antibiotik  ???
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #851 on: June 12, 2012, 05:28:32 AM »
Mene so pa klicali z Zavoda za transfuzijo. Je primanjkovalo krvi, pa sem šla jo dat. Posledica - vnete žile na roki. Če ne bo bolje, bom morala po antibiotik  ???
Ojoj ??? Kako je to možno so ti čudno kri vzeli?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #852 on: June 12, 2012, 06:52:33 AM »
Hehehe, danes dve uri posodabljamo sistem in bo vse zaprto. Life is good!  8)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #853 on: June 12, 2012, 09:33:27 AM »
Ojoj ??? Kako je to možno so ti čudno kri vzeli?

??? Pošiljam ljubezen ožilju.  :-*

Jaz se pa spravljam kri dat že velo večnost.
Lena ko fuks.

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #854 on: June 12, 2012, 11:02:16 AM »
S koncerta Springsteena v Trstu ... noro!!!!!  ;D