IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Aja, pa še to, uradno sem samska...
Vem ja... Sam tele posledice so grdaste. Sploh pa ker jih ne nosim jaz, če bi jih bi mi bilo veliko lažje
Klinc....v kombinaciji z mojo sedanjo službo in preostalimi izpiti na faksu in diplomo bomo videli, kako bo tole zgledalo...
Quote from: Tejka on July 25, 2012, 02:29:15 PMVem ja... Sam tele posledice so grdaste. Sploh pa ker jih ne nosim jaz, če bi jih bi mi bilo veliko lažje Hmmm se da kaj popravit, opravičit?
Quote from: Jane on July 25, 2012, 02:52:42 PMQuote from: Tejka on July 25, 2012, 02:29:15 PMVem ja... Sam tele posledice so grdaste. Sploh pa ker jih ne nosim jaz, če bi jih bi mi bilo veliko lažje Hmmm se da kaj popravit, opravičit?Delam na servisu, upam da bo šlo. Sovražim nesporazume
Quote from: Tejka on July 25, 2012, 03:21:01 PMQuote from: Jane on July 25, 2012, 02:52:42 PMQuote from: Tejka on July 25, 2012, 02:29:15 PMVem ja... Sam tele posledice so grdaste. Sploh pa ker jih ne nosim jaz, če bi jih bi mi bilo veliko lažje Hmmm se da kaj popravit, opravičit?Delam na servisu, upam da bo šlo. Sovražim nesporazume Pravi v
Ja?Če bi zmogla, bi že diplomirala, hahaha....
Quote from: skorpijonka on July 25, 2012, 02:57:25 PMJa?Če bi zmogla, bi že diplomirala, hahaha....Lenoba, lenoba....zvest ti bom do groba. Glej itak si mela faking pred tem si bla malo lenobna, boš pa zdej
Quote from: sasa on July 25, 2012, 12:37:41 PMAja, pa še to, uradno sem samska...In si OK?
Quote from: sasa on July 25, 2012, 12:37:41 PMJaz sem pa v zadnjih 2-3 tednih svoje telo "namučila" z neredno prehrano oz nič prehrane skorajda... Je moj stopil v veljavo.Ampak sedaj pridno papcam, seveda po majhnih obrokih. Jedla nisem pa zaradi stresa, se je vleiko dogajalo.Zdaj imam obdobje zase, dosti je bilo vsega "sranja" in zadrževanja stvari v sebi.Aja, pa še to, uradno sem samska...Potem uživaj poletje .... jeseni samska ne boš več
Jaz sem pa v zadnjih 2-3 tednih svoje telo "namučila" z neredno prehrano oz nič prehrane skorajda... Je moj stopil v veljavo.Ampak sedaj pridno papcam, seveda po majhnih obrokih. Jedla nisem pa zaradi stresa, se je vleiko dogajalo.Zdaj imam obdobje zase, dosti je bilo vsega "sranja" in zadrževanja stvari v sebi.Aja, pa še to, uradno sem samska...
Quote from: sanjalka on July 25, 2012, 03:36:32 PMQuote from: Tejka on July 25, 2012, 03:21:01 PMQuote from: Jane on July 25, 2012, 02:52:42 PMQuote from: Tejka on July 25, 2012, 02:29:15 PMVem ja... Sam tele posledice so grdaste. Sploh pa ker jih ne nosim jaz, če bi jih bi mi bilo veliko lažje Hmmm se da kaj popravit, opravičit?Delam na servisu, upam da bo šlo. Sovražim nesporazume Pravi v Itak. Maaaaaaaaah zdaj je iz mojih rok, kaj bo ni odvisno od mene, upam pa da bo v najvišje in najboljše dobro vseh vpletenih
Jaz mislim, da je najhuje za tabo, zdaj gre samo še na bolje