Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
(Sicer bi bil lončnica. )
Quote from: Maja on August 04, 2012, 07:57:19 AM(Sicer bi bil lončnica. )Kakšna lončnica neki. Humus ! Pa še tega ne bi bilo dosti, ko sem za 18 kil shujšal v zadnje pol leta...
Jaz sem pa sprejela odločitev, da se začnem res ukvarjati s plesom. Tečaji, pa četudi sama, ob torkih in četrtkih večer zunaj skupaj z našo članico (sedaj si zapečatena). Na ta način bom pomoje zadovoljila tistega , ki se šeta naokoli Hec, ne, resnično pogrešam salso in plesanje, to sem ugotovila v četrtek, in to si bom privoščila, ker si lahko in ker mi srce tako govori. Pa še za telo bo treba kaj naredit...
Quote from: sasa on August 05, 2012, 10:02:18 AMJaz sem pa sprejela odločitev, da se začnem res ukvarjati s plesom. Tečaji, pa četudi sama, ob torkih in četrtkih večer zunaj skupaj z našo članico (sedaj si zapečatena). Na ta način bom pomoje zadovoljila tistega , ki se šeta naokoli Hec, ne, resnično pogrešam salso in plesanje, to sem ugotovila v četrtek, in to si bom privoščila, ker si lahko in ker mi srce tako govori. Pa še za telo bo treba kaj naredit...Bravo!!!!Ena najboljših tvojih odločitev....tko čutim...superca!!!!Majči, tvoje nove slike so: OMFG!?!? Serious?!
Quote from: Jernej on August 04, 2012, 10:32:27 PMQuote from: Maja on August 04, 2012, 07:57:19 AM(Sicer bi bil lončnica. )Kakšna lončnica neki. Humus ! Pa še tega ne bi bilo dosti, ko sem za 18 kil shujšal v zadnje pol leta...Strategija je bila pa?