IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Prosim za malo podpore v četrtek. Ob desetih imam izpit,pa mi je že zdaj slabo. Hvala!
Če je ta torek danes vsekakor moj support (če je naslednji tudi itak). Mater že jutri jaz pa še nič ne znam ???
En teden cukra....en teden basanja izključno samo z marmeladami, zavitki, pitami, torticami, sladoledi, čokoladi, narastki....KUhanje, pečenje....od prejšnjega četrka dalje.
Quote from: skorpijonka on August 28, 2012, 01:07:01 PMEn teden cukra....en teden basanja izključno samo z marmeladami, zavitki, pitami, torticami, sladoledi, čokoladi, narastki....KUhanje, pečenje....od prejšnjega četrka dalje.Ne mi tega pisat... prosim... res ne... ker bi jaz tudi... a razumeš... ne...
Quote from: Jernej on August 30, 2012, 01:25:35 AMQuote from: skorpijonka on August 28, 2012, 01:07:01 PMEn teden cukra....en teden basanja izključno samo z marmeladami, zavitki, pitami, torticami, sladoledi, čokoladi, narastki....KUhanje, pečenje....od prejšnjega četrka dalje.Ne mi tega pisat... prosim... res ne... ker bi jaz tudi... a razumeš... ne... Menim, da prakticirata napačen stil prehranjevanja, neprimeren za telesne potrebe, zato taki napadi. Nekaj bo treba spremenit.