Author Topic: Naj ... dogodek dneva 7. del  (Read 355117 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Naj ... dogodek dneva 7. del
« Reply #1335 on: September 16, 2012, 09:51:27 PM »
Sva z našo Tejko včeraj bili na salsi, je prišel en gospod do naju in rekel, če sva sestri  :laugh:

Sem rekla, da ne. Sledila je izjava: Potem sta si pa res zelo podobni. Sigurna vama je to že nekdo rekel  :laugh:

Ja, obe čisto pod vplivom Neptuna  :P

Ne pozabi, da sem jaz pa itak garant  :Sk  :laugh: ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1336 on: September 16, 2012, 09:53:09 PM »
Eh vidve pa tud ne vesta, to je tipično moško osvajanje  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #1337 on: September 16, 2012, 09:56:38 PM »
Še dobro da mi je ušlo, sem zgleda čisto preveč izbirčna :laugh:
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1338 on: September 16, 2012, 10:45:32 PM »
Še dobro da mi je ušlo, sem zgleda čisto preveč izbirčna :laugh:

Ej, tole s sestro bom jst še gledala na tečaju, tko da prosim lepo  :P :o ;D

Tista škorpijonska se pa jaz čisto nič ne čudim, čeprav, ne vem, kje je mene bika najdu  :laugh:
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1339 on: September 16, 2012, 10:47:11 PM »

Na žalost je bilo včeraj nekaj očitno v zraku  ???

Je nekdo si dovolil nekaj občutno preveč na plesišču  >:(  Zdej sem od šoka prešla na jezo.

Potem pa še tale, ki naju je obtožil za sestri, no, vsak torek ga bom gledala uro pa pol in z njim plesala... No, ga bomo že spravli v red  :P
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #1340 on: September 17, 2012, 08:09:57 AM »
Brrrrrrrrrrrrr :-X
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #1341 on: September 17, 2012, 11:49:47 AM »

Je nekdo si dovolil nekaj občutno preveč na plesišču  >:(  Zdej sem od šoka prešla na jezo.

Potem pa še tale, ki naju je obtožil za sestri, no, vsak torek ga bom gledala uro pa pol in z njim plesala... No, ga bomo že spravli v red  :P

Nekaj me je tu prešinilo ... Zakaj bi ga spravljala v red? To ga je mama, kar ga je. In od mamine vzgoje naprej, moški potrebuje občutek, da je moški. Ne, da se ga prevzgaja in komandira.
Pusti, da šarmira, da osvaja, da ti piha na dušo. Ne glede na to, kaj je namen druženja, pusti mu to veselje samcev. Ti pa ob njem bodi ženska. Ženaka dela moškega in moški žensko. Pa ne s komando in spreminjanjem, ampak z vzajemno izmenjavo energije, podpore. Nasprotni spol mora pokazat kontrast, da se druga stran počuti pravega pripadnika svojega spola. Kot dan ne obstaja brez noči, sreča ne brez nesreče ... Vse mora biti, oba kontrasta, polarnost.

Si mogoče naravnana na to, da hočeš moškega brusit, pilit, obdelat po svoje? Da bo izpolnjeval tvoja pričakovanja? Kaj tako vedno dobiš? Neoblikovanega, nedozorelega moškega. Potem moraš vedno ti vse vodit in vse gor držat. Bodi ženstvena in močna kot ženska. Poudarjam, kot ženska - z ženskimi lastnostmi. Ki niso šibkost, popustljivost, podrejenost, jokavost in vse ostalo, kar se ponavadi smatra kot ženske lastnosti. Tako boš tudi ti dobila pravo vibracijo, ki bo privabila primernega partnerja v tvoje življenje.

Ni moško močnejše in žensko šibkejše. Oboje je enako močno. Jin in jang. Naj bo on močan moški in ti močna ženska. Ali če drugače rečem - izrazit moški in izrazita ženska. Ali pa pravi moški in prava ženska, o čemer je bilo že toliko debat tu.
Če se spol poslužuje energij nasprotnega spola, se kmalu tudi sam transformira in izgubi. Uniči se polarnost in s tem pravo naravno razmerje energij.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1342 on: September 17, 2012, 01:17:35 PM »

Nekaj me je tu prešinilo ... Zakaj bi ga spravljala v red? To ga je mama, kar ga je. In od mamine vzgoje naprej, moški potrebuje občutek, da je moški. Ne, da se ga prevzgaja in komandira.
Pusti, da šarmira, da osvaja, da ti piha na dušo. Ne glede na to, kaj je namen druženja, pusti mu to veselje samcev. Ti pa ob njem bodi ženska. Ženaka dela moškega in moški žensko. Pa ne s komando in spreminjanjem, ampak z vzajemno izmenjavo energije, podpore. Nasprotni spol mora pokazat kontrast, da se druga stran počuti pravega pripadnika svojega spola. Kot dan ne obstaja brez noči, sreča ne brez nesreče ... Vse mora biti, oba kontrasta, polarnost.

Si mogoče naravnana na to, da hočeš moškega brusit, pilit, obdelat po svoje? Da bo izpolnjeval tvoja pričakovanja? Kaj tako vedno dobiš? Neoblikovanega, nedozorelega moškega. Potem moraš vedno ti vse vodit in vse gor držat. Bodi ženstvena in močna kot ženska. Poudarjam, kot ženska - z ženskimi lastnostmi. Ki niso šibkost, popustljivost, podrejenost, jokavost in vse ostalo, kar se ponavadi smatra kot ženske lastnosti. Tako boš tudi ti dobila pravo vibracijo, ki bo privabila primernega partnerja v tvoje življenje.

Ni moško močnejše in žensko šibkejše. Oboje je enako močno. Jin in jang. Naj bo on močan moški in ti močna ženska. Ali če drugače rečem - izrazit moški in izrazita ženska. Ali pa pravi moški in prava ženska, o čemer je bilo že toliko debat tu.
Če se spol poslužuje energij nasprotnega spola, se kmalu tudi sam transformira in izgubi. Uniči se polarnost in s tem pravo naravno razmerje energij.

Ok, spravili v red je bilo v hecu mišljeno. Spravila v red v smislu tega, da mu dam na lep način vedeti, da pač žal osvajanje ne bo palilo na meni.

Je pa res, da sem malo v jezi napisala tistole, ker me je v soboto med plesom dotični plesalec kušnil brez mojega dovoljenja. Saj je vse lepo in prav, se pade v ples, ampak da pa prestopiš mejo, pa ne. Tukaj pa moram potegniti črto in mu dati jasno vedeti, da se tega NE počne, ker nikoli ni imel dovoljenja. Zastopim, da cel večer konzumiraš alkohol in da si pač malo preveč pogumen. Najprej ob naklonu dobim, sicer po nesreči, koleno v glavo, potem pa me po tem še kušneš? Mislim, da ne.

In ja, se strinjam, mogoče sem bila res naravnana na to, da sem dobivala tipe, ki sem jih na koncu morala spravljati v red na nek način, sedaj pa se ravno prek plesa učim te ženskosti, ker se je pri plesu potrebno popolnoma predati, prepustiti vse moškemu, celotno vodenje. Mi resnično pomaga, da tudi samo sebe dojemam drugače in opažam, da me tudi moški bolj jemljejo kot žensko.

Vseeno pa mislim, da je bila moja izjava na mestu, ko sem rekla spraviti v red, ker to je res šlo čez mejo. Tejka je itak rekla, da bi ga sred plesišča usekala, jaz ga od vsega šoka pač nisem.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #1343 on: September 17, 2012, 01:40:41 PM »
Priporocam v branje knjigo Hrepenenje mocne zenske po mocnem miskem.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1344 on: September 17, 2012, 02:26:29 PM »

Ok, spravili v red je bilo v hecu mišljeno. Spravila v red v smislu tega, da mu dam na lep način vedeti, da pač žal osvajanje ne bo palilo na meni.

Je pa res, da sem malo v jezi napisala tistole, ker me je v soboto med plesom dotični plesalec kušnil brez mojega dovoljenja. Saj je vse lepo in prav, se pade v ples, ampak da pa prestopiš mejo, pa ne. Tukaj pa moram potegniti črto in mu dati jasno vedeti, da se tega NE počne, ker nikoli ni imel dovoljenja. Zastopim, da cel večer konzumiraš alkohol in da si pač malo preveč pogumen. Najprej ob naklonu dobim, sicer po nesreči, koleno v glavo, potem pa me po tem še kušneš? Mislim, da ne.

In ja, se strinjam, mogoče sem bila res naravnana na to, da sem dobivala tipe, ki sem jih na koncu morala spravljati v red na nek način, sedaj pa se ravno prek plesa učim te ženskosti, ker se je pri plesu potrebno popolnoma predati, prepustiti vse moškemu, celotno vodenje. Mi resnično pomaga, da tudi samo sebe dojemam drugače in opažam, da me tudi moški bolj jemljejo kot žensko.

Vseeno pa mislim, da je bila moja izjava na mestu, ko sem rekla spraviti v red, ker to je res šlo čez mejo. Tejka je itak rekla, da bi ga sred plesišča usekala, jaz ga od vsega šoka pač nisem.

Ah veš kaj vsako osvajanje pa tud ni treba prenašat, ker znajo bit eni prav neverjetno vsiljivi in se jim sploh ne da dopovedat. Če ti nekdo ni všeč ali karkoli se mi zdi edino fer, da rečeš da naj neha in da ne bo šlo. Se mi je že zgodilo da sem bila vljudno tiho, potem pa sem šla zadnja domov iz gostilne, da je kelnarca zaključila da je šla z mano, ker je un ves podivjan od zunaj čakal.  :-\
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1345 on: September 17, 2012, 03:23:45 PM »
Kakšna je bila njegova vloga, kakšna bo vnaprej, ni pomembno. Pomembno je sporočilo, ki ga mogoče prinaša omenjena situacija.  ;) Prav vsak človek nam v življenju nekaj prinese, nekaj podari. In ne glede na to, koliko časa je ta oseba prisotnav našem življenju in na kakšen način odide, izkušnja in modrost, ki jo pridobimo, nam ostane za vedno.
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #1346 on: September 17, 2012, 03:39:37 PM »
Jp Saša, lekcija: Ne pleši z alkoholiziranimi tipi, ki hodijo plesat samo zato, da bi kakšno bejbo "ujahali" ;) :-*

Maja, če bi bila tam bi ti bilo jasno. Tudi sama se ne pustim osvajati kar vsakemu. Ti se?
Način kako pristopi mi veliko pove o človeku. Če pride do mene ves nabasan se maje, smrdi po alkoholu in ven meče same puhlice, nima kaj pametnega povedat razen prežvečenih fraz kot če sva morda sestri in podobno, bo po hitrem postopku in gladko zavrnjen.
Sem imela nekoč primerek, ki je bil predrzen in je med plesom z roko prestopil dovoljeno mejo. Z njem ne plešem več, včasih si upa vprašat po čemer sklepam, da klofuta in besen odhod iz plesišča sredi komada nekaterim nista dovolj.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1347 on: September 17, 2012, 03:50:07 PM »
Pustimo tega tipa ob strani, ker po vajinem pripovedovanju ne spada na zaželen nivo ...  ;D

Samo ob prebiranju te teme, mi je to kapnilo. Pa nima nič veze, kdo je bil ta tip, kaj je naredil, kdo ga bo brcnil v rit ...

Ja, imam tudi sama opravka s težaki. Tako delovno mesto, da sem v to potisnjena. Na določenih mestih se vedno zbirajo ljudje določenih "navad". Potem se je pa treba z njimi sprijazniti, soočiti ali pa se izogibati krajev, kjer se pojavaljajo.  :laugh:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #1348 on: September 17, 2012, 05:44:23 PM »
Jah punce, pustite take tipe pri miru in ne bo problemov. Pa ne zdaj izgovorov pisat, takih se pac za ples od dalec ognes.
Sem prebrala knjigo Petdeset odtenkov sive, roman. Zanimivo branjw, sem se kar nasla v zgodbi. Je katera prebrala?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1349 on: September 17, 2012, 05:55:04 PM »
Joj, tako malo berem. Pa me že malo prime, ko kaj zanimivega priporočate, pa me mine ... Doma prosti čas raje izkoristim za kaj drugega. V službi bi lahko brala pa se bom raje zdaj poskušala malo učit za tisti izpit (čeprav učiti se tu je misija nemogoče) ali pa me nobena knjiga ne potegne. Sploh nisem nekaj za romane, raje imam kakšno strokovno literaturo.
Ampak včeraj sem iz dolgčasa brskala v službi po omarah in našla knjigo Jej, moli, ljubi. Malo sem začela, jutri nadaljujem ... Bomo videli ...
9ZK 656