NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Knjige sicer nisem brala, zgodbo pa dobro poznam iz prve roke... Se vedno ko se srečava zamislim zaradi kakšnih malenkosti pravzaprav tarnam...
Haha, jaz sem pa včeraj že dobila darilo za rojstni dan (ki ga imam šele 14.11.).
Ja, rabila bi že sedaj ... Sem si nameravala sama kupit, pa mi je on, in sem potem rekla, da to velja že za rojstni dan in bognedaj takrat še kaj nosi!
Quote from: Maja on October 02, 2012, 09:11:07 AMJa, rabila bi že sedaj ... Sem si nameravala sama kupit, pa mi je on, in sem potem rekla, da to velja že za rojstni dan in bognedaj takrat še kaj nosi! Ta oseba te ima pa rada-to mi je prvo prišlo na misel
Quote from: sanjalka on October 02, 2012, 10:39:11 AMQuote from: Maja on October 02, 2012, 09:11:07 AMJa, rabila bi že sedaj ... Sem si nameravala sama kupit, pa mi je on, in sem potem rekla, da to velja že za rojstni dan in bognedaj takrat še kaj nosi! Ta oseba te ima pa rada-to mi je prvo prišlo na misel Čudovit človek je. In čudovit mož.
Quote from: Maja on October 02, 2012, 10:47:41 AMQuote from: sanjalka on October 02, 2012, 10:39:11 AMQuote from: Maja on October 02, 2012, 09:11:07 AMJa, rabila bi že sedaj ... Sem si nameravala sama kupit, pa mi je on, in sem potem rekla, da to velja že za rojstni dan in bognedaj takrat še kaj nosi! Ta oseba te ima pa rada-to mi je prvo prišlo na misel Čudovit človek je. In čudovit mož.Nisem vedela, da gre za moža Bila je pač samo moja intuicija.
Je totalno na oksitocinu . Fajn zadeta hehehe