Author Topic: Naj ... dogodek dneva 7. del  (Read 354865 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tia

• Uporabnik
  • **
Re: Naj ... dogodek dneva 7. del
« Reply #1590 on: October 03, 2012, 10:17:41 AM »
Ane, kakšna pomoč.  :laugh:

Moj kolega bi rekel: Pomoč, ki gate trga  :) :)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #1591 on: October 03, 2012, 10:22:30 AM »
Trena.  :laugh:
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1592 on: October 03, 2012, 12:51:21 PM »
Drugače pa dragi moji, I'm baaack  :P

Vreme smo imeli super (itak), jadrali smo veliko (itak), peli smo veliko (itak na naši barki), fajn smo se imeli, veliko doživeli, ni da ni.

Na kratko - ponovim takoj!  ;D

Sem ti rekla, da bo fajn :P :-*

Ja, pa soočila sem se tudi  :P
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #1593 on: October 03, 2012, 04:50:25 PM »
Še dobro, da nisi napisala sočila...zdaj ko ti črke nagajajo  :P ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #1594 on: October 03, 2012, 05:18:16 PM »
:P :laugh: :laugh: :P
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #1595 on: October 03, 2012, 07:02:17 PM »
Ej, sem rekla, da četudi ne bo od tega nič, pa bom samo znamke plačala, vsaj poskušam.

Saj znamke Zavod za zaposlovanje plača :)

kaj plača Zavod za zaposlovanje  ::)
Kolikor je meni znano Zavod za zaposlovanje nič ne plača! Otroški dodatki, šolnine, socialne pomoči...to ni nek fiktiven denar, katerega vlada namensko odobri za določene zadeve...prerazporedi naš denar... to vse financiramo MI državljani. na tak ali drugačen način... ne govorim zdaj za te znamke, a na bruhanje mi gre od vsakodnevnega poslušanja ljudi, ki se množično okoriščajo oz. iščejo variante, luknje v zakonu, kje bi še in kako bi še " državo " okoli obrnili... Kdo pa je država? To smo mi vsi.

Ljudje se ne zavedajo, da sami sebe nategujejo in vse druge..ja in potem klasičen izgovor...ja tisti na vrhu na veliko kradejo, one naj zaprejo.; če Hilda krade na veliko, potem lahko tudi jaz na malo. To ni nič. Sama sem zaposlena tudi v takšni ustanovi, kjer vsakodnevno vidim, spoznavam in poslušam "  povprečnega " državljana in tudi tiste iz višjih slojev, kakšen način razmišljanja in delovanja imajo...konkreten red je treba narediti na dnu , na sredini in na vrhu.

Mislim, da mi živimo v takšni državi, kjer se ti splača biti nezaposlen, se okoriščat z raznoraznimi subvencijami in pomočmi, ter naštepat čimveč otrok, za crknit.  Zraven pa skoz žolč bruhat, kako država nič ne naredi zate in za tvojo družino. Kaj si pa ti naredil za druge in za državo? Svet za znoret. Delo sploh ni več vrednota, ampak okoriščanje, izkoriščanje, zraven pa delanje norca iz ljudi, ki so take budale, da  so še pripravljeni biti zaposleni in plačevati, kar jim požrešna država naloži. Mislim, da se bomo morali še prekleto veliko naučiti.

Pa najprej k malim penzijam varstvene dodatke uveljavljat OBVEZNO, doma pa imeti grunt z ne vem kolikimi hektari zemlje, sadovnjaki; odrasli otroci ne morejo svojim staršem pomagat s kakim EUR, imajo svoje familije in oh in sploh. Ko pa so uvedli, da tisti , ki imajo nase pisano kakšno nepremičnino, zemljo, s tem garantirajo za vračilo varstvenega dodatka po smrti, so vsi po vrsti odpovedovali. Ka zdaj se je pa denar našel, so jih otroci vodili, da so se starši odpovedovali VD češ...bomo že nekako, bomo že stisnili...prej pa vsi za jest niso imeli. Zdaj pa ne...seveda po starših si obetajo dediščino, ubogE mamke pa so pristajale na to, da bodo že nekako preživele s tistem drobižem od penzije ali socialne pomoči, se svojim otrokom ne želijo zamerit, da jim bodo nekaj vsaj pustili, da jim bodo na grob vsaj kako rožico prinesli.

BRUH  :-\

p.s. če bi Zavod za zaposlovanje vsem prijavljenim v njihovim evidencam zaposlitev našel, bi sami ostali brez dela  ;)
« Last Edit: October 03, 2012, 07:26:47 PM by taja6 »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #1596 on: October 03, 2012, 07:29:54 PM »
A gre mogoče kdo v naslednjih dneh iz Nove Gorice v Celje?

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1597 on: October 03, 2012, 09:12:33 PM »
:P :laugh: :laugh: :P

Pomoje mi bojo nagajale še neki časa  :P
9ZK 674

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #1598 on: October 03, 2012, 09:41:58 PM »
Dogodek dneva....prijava na zavod....
 :-\

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1599 on: October 03, 2012, 09:46:25 PM »

Ne skrbi draga, boš že našla nekaj  :-*
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1600 on: October 04, 2012, 01:27:08 AM »

To sploh ni slabo, ampak pomeni da napredujes in si se znebila studentskega statusa. KONCNO
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #1601 on: October 04, 2012, 06:24:16 AM »
"Micn" sem odplavala...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1602 on: October 04, 2012, 07:59:30 AM »

To sploh ni slabo, ampak pomeni da napredujes in si se znebila studentskega statusa. KONCNO

Slabo bo samo v primeru, da ne bodo nič našli ...  :-\
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1603 on: October 04, 2012, 08:01:37 AM »
Ej, sem rekla, da četudi ne bo od tega nič, pa bom samo znamke plačala, vsaj poskušam.

Kolikor je meni znano Zavod za zaposlovanje nič ne plača! Otroški dodatki, šolnine, socialne pomoči...to ni nek fiktiven denar, katerega vlada namensko odobri za določene zadeve...prerazporedi naš denar... to vse financiramo MI državljani. na tak ali drugačen način... ne govorim zdaj za te znamke, a na bruhanje mi gre od vsakodnevnega poslušanja ljudi, ki se množično okoriščajo oz. iščejo variante, luknje v zakonu, kje bi še in kako bi še " državo " okoli obrnili... Kdo pa je država? To smo mi vsi.

Ljudje se ne zavedajo, da sami sebe nategujejo in vse druge..ja in potem klasičen izgovor...ja tisti na vrhu na veliko kradejo, one naj zaprejo.; če Hilda krade na veliko, potem lahko tudi jaz na malo. To ni nič. Sama sem zaposlena tudi v takšni ustanovi, kjer vsakodnevno vidim, spoznavam in poslušam "  povprečnega " državljana in tudi tiste iz višjih slojev, kakšen način razmišljanja in delovanja imajo...konkreten red je treba narediti na dnu , na sredini in na vrhu.

Mislim, da mi živimo v takšni državi, kjer se ti splača biti nezaposlen, se okoriščat z raznoraznimi subvencijami in pomočmi, ter naštepat čimveč otrok, za crknit.  Zraven pa skoz žolč bruhat, kako država nič ne naredi zate in za tvojo družino. Kaj si pa ti naredil za druge in za državo? Svet za znoret. Delo sploh ni več vrednota, ampak okoriščanje, izkoriščanje, zraven pa delanje norca iz ljudi, ki so take budale, da  so še pripravljeni biti zaposleni in plačevati, kar jim požrešna država naloži. Mislim, da se bomo morali še prekleto veliko naučiti.

Pa najprej k malim penzijam varstvene dodatke uveljavljat OBVEZNO, doma pa imeti grunt z ne vem kolikimi hektari zemlje, sadovnjaki; odrasli otroci ne morejo svojim staršem pomagat s kakim EUR, imajo svoje familije in oh in sploh. Ko pa so uvedli, da tisti , ki imajo nase pisano kakšno nepremičnino, zemljo, s tem garantirajo za vračilo varstvenega dodatka po smrti, so vsi po vrsti odpovedovali. Ka zdaj se je pa denar našel, so jih otroci vodili, da so se starši odpovedovali VD češ...bomo že nekako, bomo že stisnili...prej pa vsi za jest niso imeli. Zdaj pa ne...seveda po starših si obetajo dediščino, ubogE mamke pa so pristajale na to, da bodo že nekako preživele s tistem drobižem od penzije ali socialne pomoči, se svojim otrokom ne želijo zamerit, da jim bodo nekaj vsaj pustili, da jim bodo na grob vsaj kako rožico prinesli.

p.s. če bi Zavod za zaposlovanje vsem prijavljenim v njihovim evidencam zaposlitev našel, bi sami ostali brez dela  ;)

Natanko tako je, kot si napisala.

Kot se mi vedno bolj dozdeva, so vrednote hinavščina, izkoriščanje, kraja in okoriščanje na tuj račun.
Nekdo, ki bi rad DELAL, da bo nekaj imel, pa nima nič.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #1604 on: October 04, 2012, 08:31:32 AM »

Natanko tako je, kot si napisala.

Kot se mi vedno bolj dozdeva, so vrednote hinavščina, izkoriščanje, kraja in okoriščanje na tuj račun.
Nekdo, ki bi rad DELAL, da bo nekaj imel, pa nima nič.

Se strinjam z obema. Žalostno je, da vsi mali in veliki razmišljajo samo še o tem kako bi sami sebe (beri državo) prinesli okoli. Pa saj ljudje smo res bebci, ne morem drugače napisati.
Saj kot je že Taja napisala, vse kar prineseš državo naokrog, prineseš naokrog samo sebe, saj posledično moraš to spet plačati in to iz svojega žepa in tako je krog sklenjen in treba bo stopiti ven iz tega in spemeniti razmišljanje v glavah.
Prav tako je s politiko in volitvami-ljudje stokaj, kritizirajo, se pritožujejo čez politike, čez vlado in potem gredo na volitve in volijo zopet iste obraze (za vse te obraze so vložene obtožnice na sodiščih) in potem se še kregajo kdo je boljši in kdo bolj pokvarjen.
Pa narod, dajte si že odpret oči, da so vsi, ki so trenutno na oblasti ali v opoziciji isti in treba bo nekaj spremeniti, ne samo stokati in se pritoževati, potem pa zopet iste izbrati na volitvah.
Ja, se je resno za zamisliti, saj narod ima vedno vlado, ki si jo zasluži.
Žalostno...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.