Uh, ste se razpisali ... to z znamkami je bilo sarkastično - kar je Maja ugotovila

. Je pa res, da lahko uveljavljaš povračilo stroškov za pošto in pa če greš na razgovor, ti da delodajalec potrdilo, da si bil tam, ti pa dobiš potne stroške. No, jaz še do razgovora niti prišla nisem zaenkrat. Denar pa je res od nas vseh davkoplačevalcev. Sicer pa mene moti npr. taki in podobni primeri, pa nisem fauš, da je zavod pred leti financiral šolanje - izredne študije itd. ljudem, ki se jim je zazdelo, da bi študirali in jim nato uredil še službo. (poznam nekaj primerov). Očitno je boljše, če si lenuh, če ti je za vse vseeno - taki pridejo boljše skozi. Vsaj po mojih opažanjih in dosedanjih izkušnjah. Tudi v službi je boljše, da si očitno len pa da se ne pretegneš preveč, ker te še prej skenslajo. Očitno je treba biti v pravem trenutku na pravem mestu.
Zavod res nič ne pomaga, ampak nič za to.
Meni se ne splača biti nezaposlena, kot verjetno tudi ne nobenemu mlademu, poznam pa nekaj primerkov, nad katerimi se tudi sama zgražam.
Naj dogodek dneva pa je, da grem na pregled za leče - mogoče bom končno boljše videla v vseh smereh